privé les Stokrooie

Ontdek talentvolle privé leraars in Stokrooie

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Stokrooie

Priveles in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (13 reviews)
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Priveles in Berbroek (3540) - Ragragui
Ragragui
Berbroek
5/5 (10 reviews)
Ik heb altijd economie wiskunde gestudeerd in het middelbaar en daarna heb ik met succes mijn opleiding tot handelsingenieur afgerond. Ik kan bijles geven van wiskunde, statistiek en evt ook fysica ( dit allemaal mits opfrissing) en dit tot de 2e graad. Vanaf de 3e graad in het middelbaar wordt het iets moeilijker maar zou voor bepaalde onderwerpen nog wel lukken. Ik zet me altijd 100% in
Priveles in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (5 reviews)
Ik geef zelf voltijds les in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn wiskunde, geschiedenis, biologie, fysica en natuurwetenschappen. Ik geef les sinds 2010.
Priveles in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (4 reviews)
Wil je graag je teksten uitgetypt? Netjes ingebonden? Eindwerk of thesis nalezen op typfouten? Hulp nodig bij invullen administratie? Ik doe het graag.
Priveles in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik heb net mijn master toegepaste economische wetenschappen gehaald. Ondertussen heb ik reeds 5 jaar ervaring met het geven van bijlessen als studentenjob. Persoonlijk doe ik dit graag aangezien ik het leuk vind om mensen vooruit te helpen en een extra duwtje in de rug te geven.
Priveles in Hasselt (3500) - Benjamin
Benjamin
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Kan je dat ene vak maar niet onder de knie krijgen? Ik kan je misschien wel helpen! Ik ben afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Elektromechanica en volg nu een tweede opleiding in Hasselt. Door mijn ervaring met verschillende projecten kan ik problemen vanuit een theoretisch én praktisch standpunt bekijken. Laat me weten met welk vak je moeite hebt en ik zorg ervoor dat het duidelijk wordt!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Appelterre-eichem (9400) - John
John
Appelterre-eichem
3.0/5 (1 reviews)
Vertalen naar het Nederlands is geen probleem. Omgekeerd is moeilijk omdat ik de vreemde talen in mijn beroep haast uitsluitend mondeling heb gebruikt. Teksten maken of redigeren in het Nederlands (ook buiten de sport) doe ik ook wel.
Priveles in Hasselt (3500) - Giselle
Giselle
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik ben al 2 jaar veganist en samen met mijn vriend die al 5 jaar vegantistisch eet, heb ik al veel ervaring en kennis over plantaardig koken. Maar vooral gezonde maar lekkere dagdagelijkse gerechten, klassiekers en ook comfortfood. Ik kom je leren hoe het moet! Stuur me een bericht voor meer info
Priveles in Hasselt (3500) - Ine
Ine
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Verschillende instrumenten van jongs af aan geleerd en nog steeds bezig: viool, dwarsfluit, piano, gitaar en zang. Ervaring in pianoles geven aan kinderen, ook met auti-vriendelijke aanpak indien nodig. Plezier maken, interesse en bijleren staan voor mij op de eerste plaats. Heb jij zin om meer te leren in de wonderlijke wereld van muziek? Geef zeker een seintje!
Priveles in Hasselt (3500) - Arne
Arne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Priveles in Hasselt (3500) - Mathijs
Mathijs
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Zit jij in het middelbaar onderwijs (?) en ben je opzoek naar een bijles in wiskundige of technische vakken? Als doctoraatstudent aan de faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen geef ik labo zittingen aan masterstudenten, begeleid ik masterproeven en sta ik dagelijks studenten bij in hun leertraject. Ik ben een rustig en geduldig persoon, en wil samen kijken naar een oplossing op maat.
Priveles in Hasselt (3500) - Ervis
Ervis
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Met mijn jaren ervaring in kickboksen en boksen kan ik mensen helpen voor zelfverdediging, conditietraining, techniekverbetering. Daarnaast ga ik ook 4x/week fitnessen om mijn kracht op peil te houden voor het boksen. De fitness wereld kent ook geen geheimen voor mij aangezien ik zelf mealprep en fitness schema’s maak voor zowel mezelf, maar ook voor vrienden.
Priveles in Kuringen (3511) - Stephanie
Stephanie
Kuringen
Nieuw
In het middelbaar heb ik wetenschappen moderne talen gestudeerd, hierna biomedisch laboratoriumtechnologie en ten laatste master als ingenieur biochemie. Wetenschappelijke vakken en Engels zijn absoluut mijn ding!
Priveles in Kuringen (3511) - Eve
Eve
Kuringen
Nieuw
Beste ouder, heeft uw kind in de lager school problemen bij het verwerken van de leerstof? Of hebt u zelf niet altijd de tijd of de energie om het schoolwerk van je kind te begeleiden? Dan kan ik misschien wel zorgen voor die extra boost. Ik ben zelf plusmama van twee jongens en mijn doelstelling is leren terug leuk te maken.... en het beste in je kind naar boven te halen.
Priveles in Hasselt (3500) - Evy
Evy
Hasselt
Nieuw
Ik heb Engels en geschiedenis gestudeerd aan de Arteveldehogeschool en begin in september met mijn master opleiding taal- en letterkunde Engels - Nederlands.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Stokrooie

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Stokrooie: geëvalueerd met 4.83 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Stokrooie, privé leerkracht Stokrooie, prive lessen Stokrooie, bijles aan huis Stokrooie, privé onderwijs Stokrooie,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden