privé les Geetbets

Ontdek talentvolle privé leraars in Geetbets

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Geetbets

Priveles in Berbroek (3540) - Ragragui
Ragragui
Berbroek
5/5 (10 reviews)
Ik heb altijd economie wiskunde gestudeerd in het middelbaar en daarna heb ik met succes mijn opleiding tot handelsingenieur afgerond. Ik kan bijles geven van wiskunde, statistiek en evt ook fysica ( dit allemaal mits opfrissing) en dit tot de 2e graad. Vanaf de 3e graad in het middelbaar wordt het iets moeilijker maar zou voor bepaalde onderwerpen nog wel lukken. Ik zet me altijd 100% in
Priveles in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Ik ben Hugo en ben Peruaan. Ik woon in België en spreek Nederlands en Engels, maar mijn moedertaal is Spaans. Ik kan bijles geven over grammatica, schrijfwijze, academisch Spaans, maar ik ben ook beschikbaar voor conversatielessen, want praktijk is de beste leerschool!
Priveles in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (5 reviews)
30 jaar ervaring in middelbare school Sint-Paulusinstituut. Leerkracht bio en natuurwetenschappen en vrije ruimte Biochemie op dit moment. Het is een passie.
Priveles in Diest (3290) - Jochen
Jochen
Diest
5/5 (2 reviews)
Zelf geef ik al huiswerkbegeleiding aan kinderen. Mijn doelpubliek zijn wel kinderen van de lagere en secundaire school. Als er verdere vragen zijn mag je me altijd contacteren.
Priveles in Lummen (3560) - Alyssa
Alyssa
Lummen
5/5 (1 reviews)
Ik studeer verpleegkunde aan een hogeschool. Dit maakt dat ik veel kennis heb over dit onderwerp. Dit is dus basiskennis die ik graag doorgeef aan anderen.
Priveles in Zoutleeuw (3440) - Dries
Dries
Zoutleeuw
5/5 (1 reviews)
Als ingenieur heb ik een bepaalde kennis die ik wil overdragen aan de jongere generatie. Naast zuiver bijles vind ik het belangrijk om de jonge garde meer interesse in wetenschappen te geven met allerhande weetjes.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Lummen (3560) - Ingrid
Ingrid
Lummen
5/5 (1 reviews)
Met meer dan 20 jaar ervaring in de tweede en derde graad van het middelbaar onderwijs heb ik een goed idee van wat van leerlingen wordt verwacht. Als mama van twee tieners ken ik ook de andere kant van het verhaal.
Priveles in Berbroek (3540) - Mike
Mike
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik zit op dit moment in mijn 2de bachelor Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Ik heb hier de cursussen Hogere Wiskunde 1 (6 SP) en Hogere Wiskunde 2 (3SP), en volg op dit moment het vak beleidsstatistiek. Ook vakken zoals Macro- en Micro-economie heb ik succesvol afgerond. Bijles geven in vakken gerelateerd aan deze vakken doe ik met heel veel plezier :)
Priveles in Bekkevoort (3460) - Vassilis
Vassilis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bekkevoort
5/5 (1 reviews)
Opzoek naar een jonge actieve coach? Zoek dan niet verder! Ik heb meer dan 14jaar ervaring in toestelturnen op hoog niveau en heb een trainers diploma van GymFed. Zelf geef ik nog vaak les aan jongeren van 6 tot 18jaar. Naast turnen doe ik regelmatig fitness. Vooral calisthenics en powerlifting. Of u nu gewoon er beter wil uitzien, gezondere levensstijl of specifieke doelen heeft, alles kan!
Priveles in Brustem (3800) - Yannick
Yannick
Brustem
Nieuw
Ik geef les, meer specifiek over de fysica van geluid. Muziekleer, Muziekproductie met PC Electronica, Digital Audio, Cubase(!), Nuendo Synthese(!), Effects, Signal Flow, Studio Setup support / hulp, bij jou thuis op je eigen materiaal!
Priveles in Berbroek (3540) - Lily
Lily
Berbroek
Nieuw
Een taal aanleren is niet enkel woordenschat. Het taalgevoel speelt hier een enorme factor in. Zinsbouw, woordleer kunnen allemaal hindernissen zijn , waarin ik je graag mee help. Je uitdrukken op gepaste manieren , zodat je kan zeggen wat je werkelijk bedoelt.
Priveles in Geetbets (3450) - Evy
Evy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geetbets
Nieuw
Als ervaren Zang docent leer ik je op een gezonde manier beter zingen. Er wordt veel aandacht besteed aan zangtechniek, maar ook het mentale aspect (zoals podiumvrees) komt aan bod. Er wordt steeds gewerkt met een traject op maat, zodat jij snel die dingen kan ontwikkelen die voor jouw genre van toepassing zijn.
Priveles in Kermt (3510) - Melina
Melina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kermt
Nieuw
Ik begon in 2014 toen ik zelf nog aan de VUB studeerde met het maken van samenvattingen voor allerlei vakken. Verder gaf ik vaak advies aan medestudenten. Van hieruit is mijn passie voor bijlesgeven gegroeid. Ik hecht veel belang aan structuur en nauwkeurigheid. Graag help ik studenten van a tot z met hun essay/paper/eindwerk/thesis!
Priveles in Stevoort (3512) - Rob
Rob
Stevoort
Nieuw
Ik heb inmiddels zo'n 8 jaar ervaring in het taalonderwijs en copywriting: - Met volwassen in een professionele context. - Met studenten secundair en hoger onderwijs. Ik help zowel met het aanleren van een taal, als het nalezen en helpen bewerken van teksten of presentaties.
Priveles in Geetbets (3450) - Shania
Shania
Geetbets
Nieuw
Ik volg kooklessen op school . Ik vind dit zeer fijn en doe dit ook graag . Ik wil mensen graag wat bijleren en zelf extra ervaring opdoen . Jij ook ?
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Geetbets

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Geetbets: geëvalueerd met 5.0 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Geetbets, privé leerkracht Geetbets, prive lessen Geetbets, bijles aan huis Geetbets, privé onderwijs Geetbets,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden