privé les Damme

Ontdek talentvolle privé leraars in Damme

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Damme

Priveles in Brugge (8000) - Olivier
Olivier Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (9 reviews)
Tijdens mijn 1ste bachelor jaar Fysica en Sterrenkunde aan de VUB behaalde ik voor het vak Mechanica 19/20 en voor Analyse 16/20. Ik ga graag tot op het bot om een probleem te ontrafelen waarbij ik ook aandacht schenk aan de bredere context en de onderliggende strategie. Mijn medestudenten kwamen me dikwijls opzoeken voor vragen en ondertussen geef ik al 3 jaar bijlessen. Ik help jou ook graag!
Priveles in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I am American born and raised. I lived there my whole life until I moved to the EU 3 years ago. I also have a dual citizenship with Switzerland, which allows me to live on this wonderful continent. I excelled in my English courses in school and am currently completing a course in proofreading and editing, which has added to my strong knowledge of grammar.
Priveles in Damme (8340) - Sarah
Sarah
Damme
5/5 (5 reviews)
Als studente lager onderwijs kan ik u helpen bij moeilijkheden in het lager onderwijs. Ik kan u helpen bij alle vakken van het lager onderwijs. Leerlingen die moeilijkheden ondervinden in de eerste graad middelbaar kan ik helpen met de volgende vakken: Nederlands, Frans, Geschiedenis, Natuurwetenschappen, Aardrijkskunde en sociale wetenschappen.
Priveles in Brugge (8000) - Jan-willem
Jan-willem
Brugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben houder van een Master in de rechten, en heb gestudeerd te Gent en Parijs. In het professionele leven ben ik jurist, en heb dan ook praktische ervaring opgedaan in diverse rechtsdomeinen. In de praktijk dien ik dikwijls juridische documenten te vertalen, ik kan helpen met juridische vertalingen uit/naar het Engels en Frans (bv. conclusies, verzoekschriften, stukken, brieven, etc.).
Priveles in Assebroek (8310) - Johan
Johan
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een goede kennis van het Frans daar ik als kind dikwijls op vakantie ging in Wallonië waar mijn ouders een buitenhuisje hadden. Ik werkte later als ambtenaar in Brussel-hoofdstad en diende er regelmatig Frans te spreken en naar Franstaligen te luisteren. Ik verwierf een officiëel diploma van tweetaligheid bij de overheidsdienst door een examen bij SELOR.
Priveles in Maldegem (9990) - Senne
Senne
Maldegem
5/5 (3 reviews)
Tijdens mijn studies heb ik een heel sterk inzicht gekregen in wetenschappen, voornamelijk fysica en wiskunde. Ik had hiervoor ook een jaar lerarenopleiding gevolgd in deze vakken. Vele mensen zien me als een persoon die een goede leerkracht zou zijn! Mijn sterktes hierin zijn geduld, een sterke kennis en een voorliefde om dingen uit te leggen aan anderen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Brugge (8000) - Anna
Anna
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heef Nederlands aan anderstaligen al reeds ruime tijd en altijd met succes. Taal leren is mijn grootste hobby. Zelf spreek ik 7 talen. Les Nederlands kan op elk niveau, individueel of in kleine groepjes.
Priveles in Maldegem (9990) - Sarah
Sarah
Maldegem
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben licentiaat vertaler Nederlands-Frans-Spaans en heb 10 jaar in Spanje gewoond. Thuis spreek ik Spaans met mijn Peruaanse man. Wil u verhuizen naar Spanje, gaat u op vakantie naar een Spaanstalig land,... ik help u graag om de prachtige Spaanse taal beter te beheersen tijdens onze interactieve conversatielessen.
Priveles in Damme (8340) - Kiyaro
Kiyaro
Damme
5/5 (2 reviews)
Ik ben student in het laatste jaar middelbare school. Heeft uw kind bijles nodig bij de leerstof wiskunde van het eerste t.e.m. het zesde leerjaar of eerste tot 3de middelbaar? Wilt u extra studiebegeleiding? Ik help graag!
Priveles in Brugge (8000) - Sien
Sien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben master taal- en letterkunde Frans-Duits-Spaans. Lesgeven is mijn passie: ik hou er enorm van kennis te delen met en uit te leggen aan anderen. Ik heb ervaring met privélessen. Momenteel werk ik als leerkracht in het volwassenenonderwijs en tijdens de schoolvakanties in taalkampen.
Priveles in Brugge (8000) - Laura
Laura
Brugge
5/5 (1 reviews)
Student leerkracht Engels - geschiedenis. Engels en geschiedenis zijn echte passies voor mij. Engels heb ik al op jonge leeftijd leren spreken en ik geef dit dan ook graag door. Door mijn passie voor geschiedenis ben ik ook zeer vaardig in het studeren van verschillende onderwerpen en kan ik dit ook aanleren. Daarnaast heb ik als leerkracht in spe veel ervaring met het lesgeven.
Priveles in Assebroek (8310) - Robbe
Robbe
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Als student industrieel ingenieur ben ik vaak bezig met wiskunde en wetenschappen. Het zou fijn zijn moest ik kunnen mijn kennis hier omtrent te kunnen delen. Ik geef bijles wiskunde, fysica , chemie op middelbaar niveau maar kan ook bijles geven aan kinderen uit het lageronderwijs. Ik ben iemand die veel geduld heeft en zijn uiterste best doet om zaken zo goed mogelijk uit te leggen.
Priveles in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Loquor Linguam Latinam, ut vides. Iam Capior ab linguis extinctis in aetate iuvene. Ik ben dus gefascineerd door oude talen en het Latijn is daar eentje van. Ik heb Latijn gevolgd in het middelbaar, zowel de 4 à 5 uur als 2 uur. Een keuze waar ik nog altijd geen spijt van heb.
Priveles in Brugge (8000) - Victor
Victor
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student leerkracht fysica. In de opleiding zien wij ook een deel over biologie en chemie. In het secundair onderwijs deed ik ook wetenschappen.
Priveles in Brugge (8000) - Shana
Shana
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben in 2015 afgestudeerd als leerkracht wiskunde - PAV. Tijdens mijn studies heb ik ervaring opgedaan bij een bijlesbureau waar ik bijles wiskunde en huiswerkbegeleiding gaf. Heb je problemen met wiskunde? Of heb je problemen met plannen en studeren? Dan ben je bij mij misschien aan het juiste adres!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Damme

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Damme: geëvalueerd met 4.7 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Damme, privé leerkracht Damme, prive lessen Damme, bijles aan huis Damme, privé onderwijs Damme,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden