petsitter Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle petsitters in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Wezembeek-oppem

Petsitter in Melsbroek (1820) - Daniël
Daniël
Melsbroek
5/5 (58 reviews)
Hallo, als grote dierenvriend en grote kennis van verschillende dieren (honden, katten, kippen, paarden, geiten ,... en zelfs bijen) Kan je beroep op me doen om deze te verzorgen aan huis of op locatie zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie vakantie of uitstap.
Petsitter in Sint-joost-ten-node (1210) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-joost-ten-node
5/5 (14 reviews)
Sinds enkele jaren doe ik (in heel Europa, maar vooral in Frankrijk) aan petsitting, waarbij ik bij mensen thuis voor korte of langere tijd zorg voor hun dieren (huisdieren, maar ook kippen, geiten en schapen). Op verzoek kan ik u hiervoor zonder problemen referenties sturen.
Petsitter in Everberg (3078) - Kathy
Kathy
Everberg
5/5 (6 reviews)
Ik heb vroeger zelf honden en katten gehad maar momenteel zelf geen huisdieren. Elk moment dat ik dus kan doorbrengen met je kat of hond zijn genietmomentjes voor mij. Katten en vooral honden voelen zich meteen op hun gemak bij mij en komen spontaan tegen mij aanliggen. Ik ben streng maar ook superlief, aan knuffels geen gebrek. Ik ben een rustige persoon en respectvol voor andermans eigendom.
Petsitter in Elsene (1050) - Elisabeth
Elisabeth
Elsene
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend die met plezier oppast op uw huisdier, en met gaat wandelen, eten geeft kortom helemaal voor zorgt op de momenten dat het nodig is voor u. Ik beschik over een tuin waar ze vrij kunnen zijn en hou enorm van het maken van wandelingen.
Petsitter in Steenokkerzeel (1820) - Johnny
Johnny
Steenokkerzeel
5/5 (3 reviews)
Ik ben opgegroeid me honden heb ook altijd een hond gehad en nu nog ik ben een dierenvriend tot en met en hou van wandelen en me bezighouden met honden of dieren moesten ze me laten doen ik begon een boerderij 😊
Petsitter in Elsene (1050) - Steven
Steven
Elsene
5/5 (2 reviews)
N'hesitez pas à me demander la description en français. In mijn jeugd waren er altijd veel dieren thuis, katten, honden, cavia's etc. Ik kan goed voor ze zorgen en kijk er volop naar uit om ook uw dieren per bezoek even onder te dompelen in alle liefde die ze verdienen! Tot gauw. (NB: geen reptielen)
Petsitter in Zaventem (1930) - Birgit
Birgit
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen, Ik ben Birgit en ik ben een enorme dierenliefhebber. Ik ben opgegroeid met honden, katten, kanaries en cavia's. Ik hou van alle soorten dieren, zelf heb ik 4 katten thuis. Ik wandel en petsit regelmatig op dieren & doe ook overnachting en huisbezoeken.
Petsitter in Melsbroek (1820) - Jenny
Jenny
Melsbroek
5/5 (2 reviews)
Heel mijn leven heb ik honden gehad. Alle honden komen naar mij toe. Dus kan ik gerust met jou hond gaan wandelen. Ik hou van dieren. Ik doe met met plezier.
Petsitter in Brussel (1000) - Tesse
Tesse
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid op een boerderij en dus altijd omringd geweest door dieren. Nu ik in de stad woon, mis ik dat enorm! Het zou me dus ontzettend leuk lijken om met name tijdens de zomer op uw dieren te passen, dat kan bij mij - ik heb een klein appartement vlak bij twee parken - of bij u thuis. In het laatste geval kan ik ook zeker af en toe de planten water geven!
Petsitter in Zaventem (1930) - Dominique
Dominique
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik heb altijd honden, poezen, schildpadden en cavia’s gehad. Ik voel me goed als ik dieren verzorg en de baasjes kunnen gerust gaan werken of op vakantie gaan als ik er ben. Pampers aandoen bij oudere honden, ogen of wonden verzorgen, honden met verlatingsangst/mishandeld of verwaarloosd en daardoor angstig of puppy training zijn geen probleem. Ik heb er ervaring mee.
Petsitter in Bertem (3060) - Marijke
Marijke
Bertem
5/5 (2 reviews)
Ik zorg er altijd voor dat mens en dier zich goed voelen in mijn woonst en in mijn bijzijn. In heb oog voor de behoeften van de hond en ik kom daar in tegemoet. Plezier, duidelijkheid en op tijd en stond rust is belangrijk!
Petsitter in Overijse (3090) - Anke
Anke
Overijse
5/5 (2 reviews)
Ik zie heel graag dieren, maar omdat ik nog te vaak reis heb ik er momenteel zelf geen. Dat neemt echter niet weg dat ik een enorme dierenvriend ben. Daarom pas ik met alle plezier op jouw dier! 🐶 Zo help ik jou uit de nood en kan ik er zelf ook van genieten. Als kind heb ik altijd een hond gehad, maar ook katten en zelfs kippen.
Petsitter in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Vilvoorde
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgegroeid met dieren, oa 2 honden, katten, konijntjes, een hamster en schildpadden. Kort gezegd hou ik er gewoon van om tijd te spenderen met dieren. Van spelen tot de basis verzorging, ik help graag! Ik pas me natuurlijk graag aan, aan elk diertje want ze hebben elk een eigen uniek karakter.
Petsitter in Overijse (3090) - Aurelie
Aurelie
Overijse
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend. We hebben thuis (bij mijn ouders, want ik woon net alleen) 2 honden (Border Collie en terriër) en 5 katten en hebben eigenlijk altijd al huisdieren gehad. Hen verzorgen, ermee gaan wandelen etc is mij dus niet ongekend.
Petsitter in Brussel (1000) - Ingmar
Ingmar
Brussel
5/5 (2 reviews)
Ik hou van lange wandelingen en wandel zelf elke dag. De honden van mijn vrienden zagen me altijd graag komen omdat ze wisten dat ik hen de langste wandeling van de week ging geven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Wezembeek-oppem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 130 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Wezembeek-oppem, pet sitting in Wezembeek-oppem, dierenopvang Wezembeek-oppem, dierenpension Wezembeek-oppem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden