petsitter Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle petsitters in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Wezembeek-oppem

Petsitter in Zaventem (1930) - Birgit
Birgit
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen, Ik ben Birgit en ik ben een enorme dierenliefhebber. Ik ben opgegroeid met honden, katten, kanaries en cavia's. Ik hou van alle soorten dieren, zelf heb ik 4 katten thuis. Ik wandel en petsit regelmatig op dieren & doe ook overnachting en huisbezoeken.
Petsitter in Zaventem (1930) - Dominique
Dominique
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik heb altijd honden, poezen, schildpadden en cavia’s gehad. Ik voel me goed als ik dieren verzorg en de baasjes kunnen gerust gaan werken of op vakantie gaan als ik er ben. Pampers aandoen bij oudere honden, ogen of wonden verzorgen, honden met verlatingsangst/mishandeld of verwaarloosd en daardoor angstig of puppy training zijn geen probleem. Ik heb er ervaring mee.
Petsitter in Kraainem (1950) - Lesley
Lesley
Kraainem
5/5 (1 reviews)
Ik wandel graag dus dan zal ik toch graag willen wandelen met een hond dat is een plezier ik hou van beesten zelf mijn buurman komt met zijn hond tot bij mij zo dat ik kan knuffelen en koekjes geven
Petsitter in Tervuren (3080) - Adam
Adam
Tervuren
5/5 (1 reviews)
I’m a long time lover of dogs, having grown up around them and done research on proper training techniques, my experiences include general dog minding and rehabilitation of abused pets.
Petsitter in Tervuren (3080) - Jules
Jules
Tervuren
5/5 (1 reviews)
Jajahahhahahahhzhahjajajajajajajajajjajajajajajajajajajjajajajajajajajajjajajajjajajajajajajajajjajajajajajajajajajajajajajajajjzjzjzjajajajajajajajjaja
Petsitter in Nossegem (1930) - Martin
Martin
Nossegem
Nieuw
Hoe enorm van honden! Heb er zelf ook een. Graag ga ik met mijn hond wandelen en waarom niet eens een hondenvriend bijnemen? Leer graag nieuwe mensen kennen. Ik leer graag eerst je hond kennen bij een 1ste ontmoeting bij uw thuis en indien het goed klikt, gaan we samen verder op stap.
Petsitter in Tervuren (3080) - Juan
Juan
Tervuren
Nieuw
Ik heb zelf een kat thuis die ik elke dag verzorg. Tanden poetsen, oogvlekjes schoon maken, oren schoonmaken, kammen,... zijn dagelijkse behandelingen die mijn kat krijgt!
Petsitter in Kraainem (1950) - Gauthier
Gauthier
Kraainem
Nieuw
Hallo, ik hou dan dieren in het algemeen. Ik heb zelf geen hond maar ga graag wandelen met honden van vrienden/familie. Ik hou van korte tot grote wandelingen in stad, bos of park.
Petsitter in Duisburg (3080) - Sven
Sven
Duisburg
Nieuw
ik heb vooral ervaring met het gaan wandelen met honden van familieleden en asielhonden. Ik ben woonachtig in Tervuren en vertoef ook vaak in en om het Leuvense
Petsitter in Zaventem (1930) - Erdal
Erdal
Zaventem
Nieuw
İk ben sportief en ik hou van te stappen en wandelen maar ik zoek een vriend om te wandelen en ik hou van honden en daarom wil ik heel graag, ik ben goed gemotiveerd
Petsitter in Sterrebeek (1933) - Kornelia
Kornelia
Sterrebeek
Nieuw
Vanaf toen ik 12 was heb ik een Duitse herder en kan haar goed vasthouden en mee wandelen. Ik hou van honden dus zou graag ook andere honden leren kenen.
Petsitter in Nossegem (1930) - Jenna
Jenna
Nossegem
Nieuw
In vakanties let ik op de 3 honden van mijn buren. Zij vertrouwen hun huis aan mij waardoor ik altijd bij de honden kan zijn. Ze hebben een tuin waardoor ik ook met hen daar kan spelen. Ik laat de honden ook altijd uit in de middag en avond met een wandeling.
Petsitter in Sint-pieters-woluwe (1150) - Juliette
Juliette
Sint-pieters-woluwe
Nieuw
Je n'ai pas d'animaux chez moi mais j'aime me balader ou faire un petit jogging de temps en temps. Cela ffait toujours du bien de prendre l'air pendant une demi-heure environ.
Petsitter in Nossegem (1930) - Cisne
Cisne
Nossegem
Nieuw
Hallo daar! Ik ben Cisne en ik hou enorm veel van honden. Ik heb zelf 2 brave hondjes die geen vlieg kwaad doen en goed met andere rassen kunnen omgaan. Ik heb ook een grote tuin maar ik ga ook graag wandelen met jullie hond. Ik heb niet al te veel ervaring met petsitting maar ik kan u garanderen dat u dier nergens anders beter zal behandeld worden dan bij mij:). Ik hoop tot snel!
Petsitter in Duisburg (3080) - Hannah
Hannah
Duisburg
Nieuw
Ik ga zelf wandelen met mijn hond en doe dit ook graag. Meestal ga ik wandelen in een bos maar dit kan ook op de stoep. Ik heb hier thuis ook zelf een lijband als dat nodig zou zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Wezembeek-oppem, pet sitting in Wezembeek-oppem, dierenopvang Wezembeek-oppem, dierenpension Wezembeek-oppem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Wezembeek-oppem

Opvang hondje - Cat sitter from 08. August -22. August - Loe - Oppas bij de petsitter - Katten in Wezembeek-oppem (1970)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden