hondentoilettage Wezembeek-oppem

Hulp voor hondentoilettage in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Wezembeek-oppem

Hondentoilettage aan huis in Peutie (1800) - Sofie
Sofie
Peutie
5/5 (6 reviews)
Ik beheers de basis van het hondentrimmen ( ben niet gespecialiseerd) een hond wassen en ontvlooien/ontwormen + teken verwijderen enz is ook geen probleem voor mij.
Hondentoilettage aan huis in Zaventem (1930) - Dominique
Dominique
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik heb altijd honden, poezen, schildpadden en cavia’s gehad. Ik voel me goed als ik dieren verzorg en de baasjes kunnen gerust gaan werken of op vakantie gaan als ik er ben. Pampers aandoen bij oudere honden, ogen of wonden verzorgen, honden met verlatingsangst/mishandeld of verwaarloosd en daardoor angstig of puppy training zijn geen probleem. Ik heb er ervaring mee.
Hondentoilettage aan huis in Kortenberg (3070) - Magali
Magali
Kortenberg
5/5 (1 reviews)
Hondenverzorging is een breed woord, ik sta paraat om je hond(en) een bad te geven, is grondig te borstelen, medicatie toe te dienen, etc. Ik zit zelf ook in mijn laatste jaar verpleegkunde, dus het zorgen zit wel echt in mij!
Hondentoilettage aan huis in Grimbergen (1850) - Annelies
Annelies Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een professionele hondensitter. Ik zorg graag voor uw huisdier(en). Ik bied verschillende diensten aan: gedragstherapie, puppysessies, wandelen met jouw hond, workshops...Contacteer mij gerust voor meer informatie. Tot snel!
Hondentoilettage aan huis in Brussel (1000) - Ilse
Ilse
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel mijn leven voor dieren gezorgd, als kind opgegroeid op een boerderij en in 2018 volgde ik bij Odisee de opleiding Dog Assisted Interactions. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een kat. Had graag ook een hond gehad, maar centrum Brussel op een appartement is niet ideaal.
Hondentoilettage aan huis in Elsene (1050) - Enada
Enada
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg gewend om in de buurt van dieren te zijn ik had mijn eigen kat voor 4 jaar en ik had veel dieren in mijn thuisland honden, kippen, koeien en schapen dus ik weet heel goed hoe ik met een dier moet omgaan.
Hondentoilettage aan huis in Kampenhout (1910) - Ana
Ana
Kampenhout
5/5 (1 reviews)
Heel veel ervaring met honden, maar ook met andere dieren, ik verzorg honden altijd met plezier en geef hun wat ze nodig hebben. Aarzel niet mij te contacteren
Hondentoilettage aan huis in Sint-joris-weert (3051) - Alina
Alina
Sint-joris-weert
Nieuw
Ik heb altijd honden gehad, en mijn passie voor het verzorgen van honden is al lang geleden begonnen. Ik zie graag honden die goed verzorgd zijn. Ik kan uw hondjes bij u thuis verzorgen of u kunt die naar mijn huis brengen. Ik heb nog geen echt trimsalon, maar ik heb wel een ruimte waar ik mijn eigen hond trim, dus ik kan er ook uw hond verzorgen. Ik wil zoveel mogelijk leren op get gebied van honden trimmen en dat kan alleen door oefenen.
Hondentoilettage aan huis in Elsene (1050) - Ella
Ella
Elsene
Nieuw
Animal lover alert! :) Dogs were a part of my family ever since I was born, and, with time, I learned how to train them and fell in love with it (you get to learn alot about yourself, learn how to read a pets body language/ obtain patience and become more resilient). I adopted a dog and a cat while living on my own, so now, back in my home country I have 5 cats and 2 dogs :)
Hondentoilettage aan huis in Elsene (1050) - Noemie
Noemie
Elsene
Nieuw
Je m’occupes moi même de mon chien et mes chats comme couper les ongles, brosser les dents, laver, les oreilles ect . Je m’occuperai de vos animaux avec plaisir. Je m’adapterai à vos animaux selon leurs besoins etc.
Hondentoilettage aan huis in Evere (1140) - Fariba
Fariba
Evere
Nieuw
Baden en kammen.ik weet niet dingen , ik zou zelfs nooit de nagels van mijn kat en hond kunnen knippen. Ik ben bang :) maar ik hou van baden en kammen , ik geef mijn hond zelfs een massage en hij vindt het heerlijk
Hondentoilettage aan huis in Erps-kwerps (3071) - Sofie
Sofie
Erps-kwerps
Nieuw
Ik ben van januari 2021 met opleiding hondentrimmen gestart ik zit van augustus is de praktijklessen en vanaf oktober heb ik stage. Ik heb thuis al een trimtafel en al het materiaal. En ik wil op deze manieren al wat hondjes trimmen waar ik dan elke keer van bijleer. Dit voor een mindere prijs als in een salon omdat ik nog in een leerproces zit. Heb jij een woefke dat ik zou mogen doen?
Hondentoilettage aan huis in Peutie (1800) - Emily
Emily
Peutie
Nieuw
Ik ben mijn hele leven vol met dieren (honden,katen,slangen...) en in die tijd heb ik goed geleerd om voor hun te zorgen , dingens leren en contact met hun vinden
Hondentoilettage aan huis in Brussel (1000) - Monserrat
Monserrat
Brussel
Nieuw
I can give all my love to the pets! I have had pets during my whole life and I am very patient with them. I am also good at taking the owners´s rules and I consider pets as children.
Hondentoilettage aan huis in Anderlecht (1070) - Manon
Manon
Anderlecht
Nieuw
Ik heb geen diploma maar ik ken er genoeg van van mijn vorige honden ook 1 er van had een huidziekte dus ik weet wel wat allemaal doen welke stappen te ondernemen om een hond te wassen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.86 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Wezembeek-oppem, hondentrimmer Wezembeek-oppem, hondenverzorging Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen hondentoilettage aan huis in Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden