hondentoilettage Wezembeek-oppem

Hulp voor hondentoilettage in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Wezembeek-oppem

Hondentoilettage aan huis in Zaventem (1930) - Dominique
Dominique
Zaventem
5/5 (2 reviews)
Ik heb altijd honden, poezen, schildpadden en cavia’s gehad. Ik voel me goed als ik dieren verzorg en de baasjes kunnen gerust gaan werken of op vakantie gaan als ik er ben. Pampers aandoen bij oudere honden, ogen of wonden verzorgen, honden met verlatingsangst/mishandeld of verwaarloosd en daardoor angstig of puppy training zijn geen probleem. Ik heb er ervaring mee.
Hondentoilettage aan huis in Kortenberg (3070) - Magali
Magali Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kortenberg
5/5 (1 reviews)
Hondenverzorging is een breed woord, ik sta paraat om je hond(en) een bad te geven, is grondig te borstelen, medicatie toe te dienen, etc. Ik zit zelf ook in mijn laatste jaar verpleegkunde, dus het zorgen zit wel echt in mij!
Hondentoilettage aan huis in Brussel (1000) - Ilse
Ilse
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel mijn leven voor dieren gezorgd, als kind opgegroeid op een boerderij en in 2018 volgde ik bij Odisee de opleiding Dog Assisted Interactions. Nu ben ik de gelukkige eigenaar van een kat. Had graag ook een hond gehad, maar centrum Brussel op een appartement is niet ideaal.
Hondentoilettage aan huis in Elsene (1050) - Enada
Enada
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik ben erg gewend om in de buurt van dieren te zijn ik had mijn eigen kat voor 4 jaar en ik had veel dieren in mijn thuisland honden, kippen, koeien en schapen dus ik weet heel goed hoe ik met een dier moet omgaan.
Hondentoilettage aan huis in Schaarbeek (1030) - Silke
Silke
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Regelmatig verzorg ik de honden van mijn moeder en zus. Dan was ik ze en knip ik de nagels indien nodig. Ook in het gezicht wat haren bijknippen, is geen probleem. Regelmatig geef ik insuline spuitjes aan de diabetes kat van mijn schoonmoeder. Ik ben geen gecertifieerde verzorger of hondenrtrimmer, maar ik kan wel helpen waar nodig. Ik kan goed om met dieren en stel ze op hun gemak.
Hondentoilettage aan huis in Elsene (1050) - Ella
Ella
Elsene
Nieuw
Animal lover alert! :) Dogs were a part of my family ever since I was born, and, with time, I learned how to train them and fell in love with it (you get to learn alot about yourself, learn how to read a pets body language/ obtain patience and become more resilient). I adopted a dog and a cat while living on my own, so now, back in my home country I have 5 cats and 2 dogs :)
Hondentoilettage aan huis in Elsene (1050) - Noemie
Noemie
Elsene
Nieuw
Je m’occupes moi même de mon chien et mes chats comme couper les ongles, brosser les dents, laver, les oreilles ect . Je m’occuperai de vos animaux avec plaisir. Je m’adapterai à vos animaux selon leurs besoins etc.
Hondentoilettage aan huis in Evere (1140) - Fariba
Fariba
Evere
Nieuw
Baden en kammen.ik weet niet dingen , ik zou zelfs nooit de nagels van mijn kat en hond kunnen knippen. Ik ben bang :) maar ik hou van baden en kammen , ik geef mijn hond zelfs een massage en hij vindt het heerlijk
Hondentoilettage aan huis in Erps-kwerps (3071) - Sofie
Sofie
Erps-kwerps
Nieuw
Ik ben van januari 2021 met opleiding hondentrimmen gestart ik zit van augustus is de praktijklessen en vanaf oktober heb ik stage. Ik heb thuis al een trimtafel en al het materiaal. En ik wil op deze manieren al wat hondjes trimmen waar ik dan elke keer van bijleer. Dit voor een mindere prijs als in een salon omdat ik nog in een leerproces zit. Heb jij een woefke dat ik zou mogen doen?
Hondentoilettage aan huis in Duisburg (3080) - Hannah
Hannah
Duisburg
Nieuw
Ik heb zelf thuis 1 hond en er komt nog 1 bij. Het is een cavelier king charles spaniël. Ik ga zelf met hem wandelen en ben veel met hem bezig. Ik hou heel veel van honden. Mijn oma heeft ook een hond waar ik me mee bezig hou.
Hondentoilettage aan huis in Overijse (3090) - Tiffany
Tiffany
Overijse
Nieuw
In mijn studies dierenverzorger en dierenartsassistente heb ik al een ruim aanbod aan kennis opgedaan voor onder andere de vacht maar ook voor medicatie en medicatie gebruik.
Hondentoilettage aan huis in Hoeilaart (1560) - Nika
Nika
Hoeilaart
Nieuw
Ik hou van honden te verwennen eten geven drinken geven met hun bezig houden spelen truckjes leren aandacht geven aan het beest hem wassen als het moet
Hondentoilettage aan huis in Overijse (3090) - Chelsey
Chelsey
Overijse
Nieuw
heb niet heel veel ervaring met honden knippen enzo,.. wassen vindt ik geen probleem heb een speciale honden droger ook heb vroeger voor de fun wel wat hondjes gekamt en vorzorgd
Hondentoilettage aan huis in Erps-kwerps (3071) - Margot
Margot
Erps-kwerps
Nieuw
Verzorging doe ik zelf al van kinds af aan. Heb paar maanden een cursus gevolgd. Nagels knippen, borstelen, oogjes, oren verzorgen. Ik doe het allemaal graag.
Hondentoilettage aan huis in Zaventem (1930) - Stien
Stien
Zaventem
Nieuw
Veel haarverlies bij je hond, hangt je huis vol hondenhaar? Ik kom hem met plezier grondig uitkammen en uitgebreid soigneren, zijn/haar nagels knippen, oren uitkuisen…
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Wezembeek-oppem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Wezembeek-oppem, hondentrimmer Wezembeek-oppem, hondenverzorging Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden