smartphone herstellen Nijlen

Hulp voor smartphone herstellen in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Nijlen

Kristof is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Putte (2580) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
4.93/5 (14 reviews)
Niet enkel computer of laptops herstellen is voor mij mogelijk. Ook al uw elektronica is in goede handen bij mij. Dit kan gaan van een koffiezetapparaat tot een stofzuiger.
Smartphone herstellen in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (2 reviews)
Ik heb 2 jaar in een computer en smartphone repaircenter gewerkt en ken dus het een en het ander over de werking van iPhones, Android smartphones, Windows pc's en laptops, Macbooks en iMacs.
Smartphone herstellen in Pulle (2243) - Patrick
Patrick
Pulle
5/5 (1 reviews)
Ik heb een graduaat informatica netwerkbeheer en al vele jaren in het vak. Herstellen van PC's, laptops en tablets is geen probleem. Hardware of software matig. Ook voor het installeren van uw netwerk kan u bij mij terecht.
Smartphone herstellen in Schilde (2970) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schilde
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone of tablet leren gebruiken? Ik heb een master in informatica en werk al 8 jaar in de sector. Ik kan uw computer/gsm/tablet herformateren, opleidingen geven, advies verstrekken. Ik verplaats me overal in Antwerpen en omgeving.
Smartphone herstellen in Vorselaar (2290) - Jordy
Jordy
Vorselaar
5/5 (1 reviews)
Wanneer uw apparatuur het niet meer doet, beschik ik over een uitgebreide ervaring om kleine problemen zelf te verhelpen en waar nodig een gepaste oplossing te zoeken bij grotere problemen.
Smartphone herstellen in Zoersel (2980) - Jonas
Jonas
Zoersel
Nieuw
Als uw computer, smartphone niet meer naar behoren werkt ga ik proberen dit probleem op te lossen. Of als uw een nieuwe smartphone of computer hebt gekocht en hulp nodig hebt bij het instellen ervan ben ik ook altijd bereid om te helpen. Ik heb een bachelor in de ICT en ben pas afgestuurd.
Smartphone herstellen in Ranst (2520) - Luc
Luc
Ranst
Nieuw
niet professioneel, is gewoon ene hobby, een uitdaging. Soms vraagt het wat tijd om iets op te lossen. Soms kan het zelfs online opgelost worden met teamvieuwer en een telefoonlijn waar ik uitleg geef.
Smartphone herstellen in Herenthout (2270) - Tim
Tim
Herenthout
Nieuw
Binnen mijn huidige werkomgeving kom ik op dagdagelijkse basis in contact met de laatste technologieën & diverse besturingssystemen. Alsook waren mijn studies steeds in lijn met alles wat te maken heeft met online & digitaal. Zo heb ik onder meer een uitgebreide kennis van: Windows, Apple (Mac/iOS), Android, HTML/CSS, Javascript, Photoshop, Netwerk-configuraties, Domotica, IoT toestellen, ...
Smartphone herstellen in Schilde (2970) - Thomas
Thomas
Schilde
Nieuw
Problemen met uw computer? Stop met zoeken! Ik ben de geschikte persoon. Informatica is één van mijn grootste passies. Geen enkel besturingssysteem staat mij in de weg. Ik kan u helpen met Windows, MacOS, Linux en ChromeOS. U kan bij mij ook terecht voor hardware of software gerelateerde problemen. Bent u een bestand kwijt of werkt uw harde schijf niet meer? Geen nood, ik zal u helpen!
Smartphone herstellen in Berlaar (2590) - Vincent
Vincent
Berlaar
Nieuw
Is uw computer traag of doet uw computer gewoon niets meer? Bel mij en ik doe al wat ik kan om uw computer terug te laten werken zoals nieuw! Kan ook een computer voorzien van nieuwe stukken indien dit nodig zou zijn en mijn persoonlijke ervaring en advies meegeven met de klant
Smartphone herstellen in Broechem (2520) - Stefan
Stefan
Broechem
Nieuw
hulp nodig voor het oplossen van problemen of installeren van computer tablet of gsm (zowel Android ,windows en iOS toestellen ) u kan steeds op mij rekenen
Smartphone herstellen in Lier (2500) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik heb een zeer diepgaande kennis rond alles wat met computers te maken heeft. Zowel networking als operating systems en het opzetten van systemen. Die kennis heb ik zowel uit praktische ervaring alsook uit verscheidene cursusen.
Smartphone herstellen in Lier (2500) - Altun
Altun
Lier
Nieuw
Heeft u problemen met de techniek? U hoeft niet naar een ander adres te gaan, ik ben de juiste persooon. Ik ben een expert in IT. Ik kan dingen doen als gegevensherstel, upgrade van de computerversie, programma-installatie
Smartphone herstellen in Lier (2500) - Ignace
Ignace Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik kan je helpen met bijna alle problemen die kunnen voorvallen met deze electronica. Herstellingen van Windows, Apple computers. Ik kan ook herstellingen van mobiele telefoons uitvoeren en gebruik enkel A++ Kwaliteits onderdelen!
Smartphone herstellen in Hallaar (2220) - Ferenz
Ferenz
Hallaar
Nieuw
Heb in totaal 5 jaar professionele ervaring in deze sector, Heb een iLabo Herstelling certificaat in m'n zak door de opleiding die ik daar heb gevolgd. Windows softwareproblemen staan bovenaan mijn specialiteiten. Nieuwe onderdelen voor plaatsing test ik op voorhand, ik gebruik ook enkel Originele/1:1 kopie onderdelen bij Smartphones + Tablets. Stuur me zeker een berichtje voor meer info!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Nijlen: geëvalueerd met 4.99 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Nijlen, phone repair Nijlen, scherm reparatie Nijlen, smartphone repair Nijlen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden