smartphone herstellen Nijlen

Hulp voor smartphone herstellen in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Nijlen

Edwin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Lier (2500) - Edwin
Edwin
Lier
5/5 (14 reviews)
Jouw computerproblemen zijn zo van de baan. Hardwareherstellingen, foutmeldingen, installaties, onderdelen, upgrades. Je bent aan het juiste adres. Twaalf jaar ervaring in het herstellen van consumentenelektronica. Sinds twee jaar ben ik professioneel actief op een ICT-helpdesk.
Smartphone herstellen in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb 2 jaar in een computer en smartphone repaircenter gewerkt en ken dus het een en het ander over de werking van iPhones, Android smartphones, Windows pc's en laptops, Macbooks en iMacs.
Smartphone herstellen in Pulle (2243) - Patrick
Patrick
Pulle
5/5 (1 reviews)
Ik heb een graduaat informatica netwerkbeheer en al vele jaren in het vak. Herstellen van PC's, laptops en tablets is geen probleem. Hardware of software matig. Ook voor het installeren van uw netwerk kan u bij mij terecht.
Smartphone herstellen in Ranst (2520) - Luc
Luc
Ranst
Nieuw
niet professioneel, is gewoon ene hobby, een uitdaging. Soms vraagt het wat tijd om iets op te lossen. Soms kan het zelfs online opgelost worden met teamvieuwer en een telefoonlijn waar ik uitleg geef.
Smartphone herstellen in Herenthout (2270) - Tim
Tim
Herenthout
Nieuw
Binnen mijn huidige werkomgeving kom ik op dagdagelijkse basis in contact met de laatste technologieën & diverse besturingssystemen. Alsook waren mijn studies steeds in lijn met alles wat te maken heeft met online & digitaal. Zo heb ik onder meer een uitgebreide kennis van: Windows, Apple (Mac/iOS), Android, HTML/CSS, Javascript, Photoshop, Netwerk-configuraties, Domotica, IoT toestellen, ...
Smartphone herstellen in Berlaar (2590) - Vincent
Vincent
Berlaar
Nieuw
Is uw computer traag of doet uw computer gewoon niets meer? Bel mij en ik doe al wat ik kan om uw computer terug te laten werken zoals nieuw! Kan ook een computer voorzien van nieuwe stukken indien dit nodig zou zijn en mijn persoonlijke ervaring en advies meegeven met de klant
Smartphone herstellen in Lier (2500) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik heb een zeer diepgaande kennis rond alles wat met computers te maken heeft. Zowel networking als operating systems en het opzetten van systemen. Die kennis heb ik zowel uit praktische ervaring alsook uit verscheidene cursusen.
Smartphone herstellen in Lier (2500) - Bilal
Bilal
Lier
Nieuw
Ik herstel graag iphones. Ik neem mijn tijd en werk heel langzaam en rustig. Ik wil achteraf graag een glimlach zien verschijnen bij iedereen! Als je vragen hebt stel ze gerust. Ik lever kwaliteit. Als ik iets ingewikkeld is en langer duurt dan zeg ik het eerlijk. Vertrouwen is het beste!
Smartphone herstellen in Lier (2500) - Ignace
Ignace Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik kan je helpen met bijna alle problemen die kunnen voorvallen met deze electronica. Herstellingen van Windows, Apple computers. Ik kan ook herstellingen van mobiele telefoons uitvoeren en gebruik enkel A++ Kwaliteits onderdelen!
Smartphone herstellen in Hallaar (2220) - Ferenz
Ferenz
Hallaar
Nieuw
Heb in totaal 5 jaar professionele ervaring in deze sector, Heb een iLabo Herstelling certificaat in m'n zak door de opleiding die ik daar heb gevolgd. Windows softwareproblemen staan bovenaan mijn specialiteiten. Nieuwe onderdelen voor plaatsing test ik op voorhand, ik gebruik ook enkel Originele/1:1 kopie onderdelen bij Smartphones + Tablets. Stuur me zeker een berichtje voor meer info!
Smartphone herstellen in Herenthout (2270) - Tim
Tim
Herenthout
Nieuw
Ervaren in het herstellen van hardware en software. Dit sluit nauw aan bij mijn professionele activiteiten (waar ik datzelfde voor de KMO markt doe). Windows / linux. Geen mac.
Smartphone herstellen in Grobbendonk (2280) - Bjorn
Bjorn
Grobbendonk
Nieuw
Diploma informaticabeheer, bouwen van mijn eigen computers, onderhouden van alle informaticatoestellen van vrienden en familie. Werkervaring als helpdesker waarbij ik klanten moest depanneren
Smartphone herstellen in Lier (2500) - Julian
Julian Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik ben zeer handig met elektriciteit en elektronica. Ik ben altijd eerlijk en correct. Als ik iets niet opgelost krijg verwijs ik u door en zeg ik dit tijdig zonder u eerst een maand aan het lijntje te houden.
Smartphone herstellen in Bevel (2560) - Talitha
Talitha
Bevel
Nieuw
Aangezien veel bedrijven stoten op de gdpr-wetgeving kan het soms wat moeilijker zijn om uw toestel optimaal in te stellen. Als privé persoon stoot je daar minder op en ik weet dat het soms ingewikkeld kan zijn om uw foto’s en gegevens allemaal te bewaren en/of over te zetten op uw nieuwe apparaat. Daar zal ik u mee verder helpen.
Smartphone herstellen in Grobbendonk (2280) - Diether
Diether
Grobbendonk
Nieuw
Als leerkracht ICT beschik ik over de basis vaardigheden voor zowel Windows als Mac computers. Ik help graag bij basisproblemen of help je graag wegwijs maken op je computer of iPhone.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel smartphone herstellers in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Nijlen: geëvalueerd met 4.93 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Nijlen, phone repair Nijlen, scherm reparatie Nijlen, smartphone repair Nijlen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan smartphone herstellen in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden