computer herstellen Nijlen

Hulp voor computer herstellen in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Nijlen

Edwin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computer herstellen in Lier (2500) - Edwin
Edwin
Lier
5/5 (14 reviews)
Jouw computerproblemen zijn zo van de baan. Hardwareherstellingen, foutmeldingen, installaties, onderdelen, upgrades. Je bent aan het juiste adres. Twaalf jaar ervaring in het herstellen van consumentenelektronica. Sinds twee jaar ben ik professioneel actief op een ICT-helpdesk.
Computer herstellen in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
4.8/5 (5 reviews)
Ik heb 2 jaar in een computer en smartphone repaircenter gewerkt en ken dus het een en het ander over de werking van iPhones, Android smartphones, Windows pc's en laptops, Macbooks en iMacs.
Computer herstellen in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ken door zelf al veel uitgeprobeert te hebben al wel wat af van pc's en sta steeds open om meer bij te leren. Als je pc traag is, vastloopt, rare errors geeft wil ik gerust eens kijken of ik hier iets aan kan doen.
Computer herstellen in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
Lier
5/5 (2 reviews)
Ik help u graag met herstellen van PC's, laptop, upgraden van computers, installatie van Windows en herinstallatie van Windows zonder verlies van gegevens.
Computer herstellen in Pulle (2243) - Patrick
Patrick
Pulle
5/5 (1 reviews)
Ik heb een graduaat informatica netwerkbeheer en al vele jaren in het vak. Herstellen van PC's, laptops en tablets is geen probleem. Hardware of software matig. Ook voor het installeren van uw netwerk kan u bij mij terecht.
Computer herstellen in Bevel (2560) - Raf
Raf
Bevel
5/5 (1 reviews)
Indien u hulp nodig hebt voor uw PC in het gebruik, onderhoud (geweldig traag, volle harde schijf,...) kan ik u zeker op de goede weg helpen. Vanuit mijn beroep kom ik dergelijke problemen bijna dagelijks tegen. Ook kan ik u bijstaan in de opbouw van uw netwerk of wifi , draadloze printer connectie, kortom de IT problemen waartegen iedereen al wel eens botst.
Computer herstellen in Lier (2500) - Ilyas
Ilyas
Lier
Nieuw
Ik heb jaren lang ervaring in probleem oplossen van windows computers en herstellen van hardware problemen. Als je computer zeer traag is, of heeft een andere probleem, ik help u graag hiermee.
Computer herstellen in Ranst (2520) - Luc
Luc
Ranst
Nieuw
niet professioneel, is gewoon ene hobby, een uitdaging. Soms vraagt het wat tijd om iets op te lossen. Soms kan het zelfs online opgelost worden met teamvieuwer en een telefoonlijn waar ik uitleg geef.
Computer herstellen in Nijlen (2560) - Michel
Michel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
hulp nodig ? Graduaat netwerkbeheer (afgestudeerd met grootste onderscheiding) kan u hierbij helpen. Zowel reparaties, opleidingen, configuratie van netwerken
Computer herstellen in Herenthout (2270) - Tim
Tim
Herenthout
Nieuw
Binnen mijn huidige werkomgeving kom ik op dagdagelijkse basis in contact met de laatste technologieën & diverse besturingssystemen. Alsook waren mijn studies steeds in lijn met alles wat te maken heeft met online & digitaal. Zo heb ik onder meer een uitgebreide kennis van: Windows, Apple (Mac/iOS), Android, HTML/CSS, Javascript, Photoshop, Netwerk-configuraties, Domotica, IoT toestellen, ...
Computer herstellen in Berlaar (2590) - Vincent
Vincent
Berlaar
Nieuw
Is uw computer traag of doet uw computer gewoon niets meer? Bel mij en ik doe al wat ik kan om uw computer terug te laten werken zoals nieuw! Kan ook een computer voorzien van nieuwe stukken indien dit nodig zou zijn en mijn persoonlijke ervaring en advies meegeven met de klant
Computer herstellen in Broechem (2520) - Stefan
Stefan
Broechem
Nieuw
hulp nodig voor het oplossen van problemen of installeren van computer tablet of gsm (zowel Android ,windows en iOS toestellen ) u kan steeds op mij rekenen
Computer herstellen in Lier (2500) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik heb een zeer diepgaande kennis rond alles wat met computers te maken heeft. Zowel networking als operating systems en het opzetten van systemen. Die kennis heb ik zowel uit praktische ervaring alsook uit verscheidene cursusen.
Computer herstellen in Bevel (2560) - Filip
Filip
Bevel
Nieuw
Ik ben zowel qua opleiding als beroepsmatig bezig met computers in het algemeen. Ik bied mijn repairs aan met een garantie! Geen oplossing? Geen betaling!
Computer herstellen in Berlaar (2590) - Sam
Sam
Berlaar
Nieuw
Allerlei PC en Mac reparaties kan u me vragen, ik zal u telkens eerst de geschatte kostprijs aanbieden zodat we samen kunnen kiezen of deze investering nog de moeite is.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ de uiteenlopende diensten die hier geboden worden en de betrouwbaarheid zijn voor mij een reden om hier zeker nog gebruik van te maken. ”
Mircea
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Nijlen: geëvalueerd met 4.97 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Nijlen, laptop herstellen Nijlen, harde schijf herstellen Nijlen, computer herstellen Nijlen, computer reparatie Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden