grafisch ontwerper Nijlen

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Nijlen

Grafisch ontwerper in Kessel (2560) - Nils
Nils Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel
4.7/5 (10 reviews)
Dankzij mijn diploma webdesign (CVA) kan ik voor u een eenvoudige maar zeer mooie en overzcihtelijke website opmaken. Enkele websites als voorbeeld: Quiztegenkanker.com Pedicureannemie.be dehoffelijkehovenier.be muggenberghofcentrum.be Ik maak ook gebruik van grafische programma's voor het tekenen en ontwerpen.
Grafisch ontwerper in Bevel (2560) - Jan
Jan
Bevel
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij het programmeren, uitwerken van een businessidee, testen van (vastgelopen /nieuwe) code... Webdisgn, Excel, Datamining en queryReporting... HTML, CSS, SQL, PHP, C#, VBA zijn geen gekke ziektes en maken al meer dan 15 jaar deel uit van mijn leefwereld die ik zoveel mogelijk tracht te automatiseren. Nijlen - Lier mais par contre je me déplace en bicyclette vers n'importe ou...
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Michel
Michel
Lier
5/5 (1 reviews)
Industrieel ingenieur bouwkunde en lasingenieur met beroepservaring. Hierdoor kan ik voor u een bouwkundig plan uittekenen (autocad computertekenen) met oog voor detail en architectuur. Onze eigen woning is hier een knap voorbeeld van!
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Door mijn fotografie opleiding ben ik erg creatief ingesteld en heb ik ook kennis van vele creatieve programma’s zoals InDesign en Illustrator. Ontwerpen van trouwuitnodigingen, geboortekaartjes, ... hoe creatiever hoe liever!
Grafisch ontwerper in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nijlen
Nieuw
Ik kan redelijk goed met de computer overweg. Ik heb hier geen speciale opleiding voor gevolgd maar dankzij een basistraing webdesign ben ik in staat om een eenvoudige en mooie website te maken mbv Wordpress. Ik teken veel en graag. Zowel op papier als digitaal kan ik de nodige illustraties voor u verzorgen.
Grafisch ontwerper in Herenthout (2270) - Tim
Tim
Herenthout
Nieuw
Gepassioneerd door alles wat met online & digitaal te maken heeft kan je me beschouwen als een creatieve duizendpoot die zowat van alle IT-markten thuis is. Mijn studies & huidige werkomgeving liggen ook volledig in lijn met deze interesses, waardoor ik over de nodige vaardigheden beschik om een project tot een goed einde te brengen.
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Lier
Nieuw
Ik ben 3D artist en animator van opleiding en werk momenteel ook in dit veld. Ik werk o.a. met Maya, Zbrush, Photoshop en Adobe Premiere Pro. Andere software kan ik echter ook snel oppikken, indien nodig.
Grafisch ontwerper in Herenthout (2270) - Ansje
Ansje
Herenthout
Nieuw
Door mijn creatieve achtergond & opleidingen, ben ik maar al te graag illustratief bezig. Ook handletteren is iets waar ik me de laatste jaren verder in verdiept heb om zo volledig zelf unieke creaties te maken. Deze kunnen desgewenst authentiek getekend worden, of volledig digitaal opgemaakt worden om vervolgens een kwalitatief hoogstaand & volledig op maat gemaakt resultaat te bekomen.
Grafisch ontwerper in Zandhoven (2240) - Lanah
Lanah
Zandhoven
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben lanah. Ik studeer ondertussen al een goede 4jaar publiciteit, waardoor ik de programma’s Illustrator, Indesign, Photoshop en Lightroom wel in de hand heb
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Al voor verschillende bedrijven heb ik applicaties en websites ontwikkelt. Zowel simpele wordpress websites alsook grotere webapplicaties waarbij er een team aan te pas kwam. Ik heb ook een bachelor gevolgd aan de universiteit van Antwerpen in Computer Science.
Grafisch ontwerper in Nijlen (2560) - Konstantin
Konstantin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
Web sites and web portals development and support. Mobile applications development. Corporate email registration and support. Domain registartion. Other IT consultancy.
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Lucas-adriano
Lucas-adriano
Lier
Nieuw
Weet u niet goed hoe u dingen in het oog moet brengen? Of wilt u een aantrekkelijke site maken die duidelijke instructies heeft voor potentiële klanten? Aarzel niet om contact op te nemen met mij! Ik heb namelijk veel ervaring met de software programma's photoshop , illustrator, premiere pro, adobe web view en nog andere web applicaties zoals WIX en wordpress.
Grafisch ontwerper in Nijlen (2560) - Shirley
Shirley
Nijlen
Nieuw
Als grafisch designer luister ik naar de wensen en noden van mijn klanten. Met de nodige creativiteit zorgen we samen voor een out of the box design waarmee u de buitenwereld kan verrassen. Ik werk met de standaard adobe programma's als Photoshop, Illustrator, Indesign, Promiere Pro, After effects en het 3d programma blender.
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Ignace
Ignace Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik heb mijn eigen Digital Agency, Hier maak ik voor mijn klanten websites/apps in bijna elke code taal. Ik wil ook altijd iets nieuw en uniek creëren dus je zult altijd een exclusiviteit hebben.
Grafisch ontwerper in Herenthout (2270) - Tim
Tim
Herenthout
Nieuw
Ontwerpen van websites (wordpress) gebruik van photoshop, lightroom, premiere. Het maken van foto's en videos, bewerken. opleiding / advies 'start met video / start met fotografie'
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel grafisch ontwerpers in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Nijlen: geëvalueerd met 4.93 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Nijlen, prijs grafisch ontwerp Nijlen, hulp creatie logo Nijlen, tarief grafisch design Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan grafisch ontwerper in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden