grafisch ontwerper Nijlen

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Nijlen

Grafisch ontwerper in Kessel (2560) - Nils
Nils Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel
4.7/5 (10 reviews)
Dankzij mijn diploma webdesign (CVA) kan ik voor u een eenvoudige maar zeer mooie en overzcihtelijke website opmaken. Enkele websites als voorbeeld: Quiztegenkanker.com Pedicureannemie.be dehoffelijkehovenier.be muggenberghofcentrum.be Ik maak ook gebruik van grafische programma's voor het tekenen en ontwerpen.
Grafisch ontwerper in Boechout (2530) - Stein
Stein
Boechout
4.86/5 (7 reviews)
Heeft u een startende business zonder online aanwezigheid? In deze tijd kan dat bijna niet meer om competitief te kunnen zijn. Met een luisterend oor help ik je graag verder met het bouwen van je Online Presence, gaande van het opstarten van een (persoonlijke/werkgerelateerde) webite tot hoog in de Google ranks te komen en te optimaliseren. Daarna kijken we naar Google & Social Media advertenties om een maximaal bereik te hebben!
Grafisch ontwerper in Bevel (2560) - Jan
Jan
Bevel
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij het programmeren, uitwerken van een businessidee, testen van (vastgelopen /nieuwe) code... Webdisgn, Excel, Datamining en queryReporting... HTML, CSS, SQL, PHP, C#, VBA zijn geen gekke ziektes en maken al meer dan 15 jaar deel uit van mijn leefwereld die ik zoveel mogelijk tracht te automatiseren. Nijlen - Lier mais par contre je me déplace en bicyclette vers n'importe ou...
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Michel
Michel
Lier
5/5 (1 reviews)
Industrieel ingenieur bouwkunde en lasingenieur met beroepservaring. Hierdoor kan ik voor u een bouwkundig plan uittekenen (autocad computertekenen) met oog voor detail en architectuur. Onze eigen woning is hier een knap voorbeeld van!
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Door mijn fotografie opleiding ben ik erg creatief ingesteld en heb ik ook kennis van vele creatieve programma’s zoals InDesign en Illustrator. Ontwerpen van trouwuitnodigingen, geboortekaartjes, ... hoe creatiever hoe liever!
Grafisch ontwerper in Schilde (2970) - Laura
Laura
Schilde
Nieuw
Ik heb een opleiding grafische vormgeving genoten. Ik ken wel een paar kneepjes van het vak. Heb ervaring met Adobe Photoshop, illustrator een indesign.
Grafisch ontwerper in Hallaar (2220) - Tom
Tom
Hallaar
Nieuw
Ik ben een professionele graficus, wat u wil waar u wil kan er ontworpen worden en gedrukt worden, het ontwerp wordt tegen 1 vaste prijs gemaakt tot u tevreden bent, dit wordt ook gedrukt op papier in alle soorten, of kleding, of uw koffietas. Dit mag van een leuke cadeau zijn voor de oma en dit kan gaan dit international campagne. Meer info, laat het gerust weten !
Grafisch ontwerper in Nijlen (2560) - Nils
Nils
Nijlen
Nieuw
Ik kan redelijk goed met de computer overweg. Ik heb hier geen speciale opleiding voor gevolgd maar dankzij een basistraing webdesign ben ik in staat om een eenvoudige en mooie website te maken mbv Wordpress. Ik teken veel en graag. Zowel op papier als digitaal kan ik de nodige illustraties voor u verzorgen.
Grafisch ontwerper in Herenthout (2270) - Tim
Tim
Herenthout
Nieuw
Gepassioneerd door alles wat met online & digitaal te maken heeft kan je me beschouwen als een creatieve duizendpoot die zowat van alle IT-markten thuis is. Mijn studies & huidige werkomgeving liggen ook volledig in lijn met deze interesses, waardoor ik over de nodige vaardigheden beschik om een project tot een goed einde te brengen.
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Evelyne
Evelyne
Lier
Nieuw
Ik ben 3D artist en animator van opleiding en werk momenteel ook in dit veld. Ik werk o.a. met Maya, Zbrush, Photoshop en Adobe Premiere Pro. Andere software kan ik echter ook snel oppikken, indien nodig.
Grafisch ontwerper in Herenthout (2270) - Ansje
Ansje
Herenthout
Nieuw
Door mijn creatieve achtergond & opleidingen, ben ik maar al te graag illustratief bezig. Ook handletteren is iets waar ik me de laatste jaren verder in verdiept heb om zo volledig zelf unieke creaties te maken. Deze kunnen desgewenst authentiek getekend worden, of volledig digitaal opgemaakt worden om vervolgens een kwalitatief hoogstaand & volledig op maat gemaakt resultaat te bekomen.
Grafisch ontwerper in Zandhoven (2240) - Lanah
Lanah
Zandhoven
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben lanah. Ik studeer ondertussen al een goede 4jaar publiciteit, waardoor ik de programma’s Illustrator, Indesign, Photoshop en Lightroom wel in de hand heb
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Al voor verschillende bedrijven heb ik applicaties en websites ontwikkelt. Zowel simpele wordpress websites alsook grotere webapplicaties waarbij er een team aan te pas kwam. Ik heb ook een bachelor gevolgd aan de universiteit van Antwerpen in Computer Science.
Grafisch ontwerper in Vremde (2531) - Glynn
Glynn
Vremde
Nieuw
Bent u op zoek naar iemand die voor jou mooie designs voor een nieuwe website, logo, huisstijl of geprinte materialen kan maken? Dat kan ik voor u maken! Ik werk reeds 5 jaar als Graphic en Digital designer (UX/UI). Neem alvast contact met me op, zodat ik eventuele voorbeelden kan sturen van werk dat ik eerder maakte.
Grafisch ontwerper in Lier (2500) - Altun
Altun
Lier
Nieuw
Wilt u een webstie of e-commerce site om uw bedrijf te promoten? Geen probleem. Ik kan uw Tun-verzoeken snel en nauwkeurig oplossen. Webdesign is mijn passie
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden Correcte oplossing voor het probleem Eenvoudige uitvoering ”
Erik
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Nijlen: geëvalueerd met 4.91 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Nijlen, prijs grafisch ontwerp Nijlen, hulp creatie logo Nijlen, tarief grafisch design Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden