Ring Twice

Computerhulp aan huis in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Nijlen

Computerhulp in Ranst (2520) - Gijs
Gijs
5/5 · 10 reviews
2520 Ranst
Computerhulp in Putte (2580) - Sven
Sven
5/5 · 8 reviews
2580 Putte
Wenst u graag wat meer uitleg over het Microsoft office pakket (word, Excel,ppt,.) Of wenst u andere hulp met uw computer. Dan kan u steeds bij mij terecht voor hulp.
Computerhulp in Boechout (2530) - Stein
Stein
4.86/5 · 7 reviews
2530 Boechout
Computerhulp in Boechout (2530) - Leo
Leo
5/5 · 7 reviews
2530 Boechout
Hallo, ik ben Leo, gepensionneerd, en wil helpen met je Windows computer of met je Android smartphone/tablet perikelen. Zowel met netwerk en computer instellingen, als hulp bij surfen/e-mailen en foto beheer. Assistentie bij het gebruik van Android app's is ook mogelijk. Ik heb jaren computer les gegeven aan senioren en kan je dus met veel geduld en op uw eigen tempo je verder helpen.
Computerhulp in Bevel (2560) - Jan
Jan
5/5 · 3 reviews
2560 Bevel
Hulp nodig bij het programmeren, uitwerken van een businessidee, testen van (vastgelopen /nieuwe) code... Webdisgn, Excel, Datamining en queryReporting... HTML, CSS, SQL, PHP, C#, VBA zijn geen gekke ziektes en maken al meer dan 15 jaar deel uit van mijn leefwereld die ik zoveel mogelijk tracht te automatiseren. Nijlen - Lier mais par contre je me déplace en bicyclette vers n'importe ou...
Computerhulp in Herenthout (2270) - Raf
Raf
5/5 · 3 reviews
2270 Herenthout
Professioneel zit ik in de ICT business als systeembeheerder (servers) en netwerkbeheerder. Ik heb al minstens 30 jaar ervaring met o.a. verschillende OS'sen (Windows, Linux,...), Office (Excel, Word, PowerPoint,...), Netwerkbeheer, Serverbeheer, programmmeren (verschillende script- en programmeertalen zoals PowerShell, Python, BASH, ...).
Computerhulp in Lint (2547) - Jeroen
Jeroen
5/5 · 2 reviews
2547 Lint
Hallo , Ik ben Jeroen en 35j oud. Ik opgegroeid met computers en heb ervaring met het zowel zelf kiezen van onderdelen, assembleren van pc's als het installeren van windows , office en andere software pakketten. Ook oplossen van allerhande software problemen doe ik graag. In excel ben ik ook bedreven en kan u ook daarbij van dienst zijn met zowel uitleg als maken van files naar wens.
Computerhulp in Lier (2500) - Timothy
Timothy
5/5 · 1 reviews
2500 Lier
Problemen met Excel? Geef me een seintje dan bekijken we het samen : ) Formules, oplossingen, raad, gerichte opleiding of basis opleiding. Ken ook redelijk wat van pc's in het algemeen. Ben 20j geleden begonnen met studentejobs pc's fixen bij een computerbedrijf.
Computerhulp in Schilde (2970) - Jeroen
Jeroen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2970 Schilde
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone of tablet leren gebruiken? Ik heb een master in informatica en werk al 8 jaar in de sector. Ik kan uw computer/gsm/tablet herformateren, opleidingen geven, advies verstrekken. Ik verplaats me overal in Antwerpen en omgeving.
Computerhulp in Massenhoven (2240) - Ann
Ann
Nieuw
2240 Massenhoven
Ik kan u stap voor stap uitleggen hoe u iets moet doen op uw computer. Kleine problemen los ik meestal vlot op. Ik heb een A2 diploma Webontwikkeling. Ik ben via email bereikbaar en indien nodig kan ik op huisbezoek komen. Ik beschik over een wagen.
Computerhulp in Nijlen (2560) - Tim
Tim
Nieuw
2560 Nijlen
Heeft uw pc soms kuren, start hij traag op, last van vervelende pop ups of krijgt u uw nieuwe printer niet geïnstalleerd, wilt u een eigen thuis netwerk aanleggen en weet niet waar te starten kortom u kan mij steeds contacteren voor al uw informatica vragen/problemen.
Computerhulp in Lint (2547) - Paul
Paul
Nieuw
2547 Lint
Hulp nodig voor uw mailbox, Homebank, word en excel? Daar kan ik je mee helpen en op weg zetten naar 'het zelf uitvoeren' zodat je minder afhankelijk bent van anderen. Ik leg je op een gebruiksvriendelijke manier uit zonder moeilijke woorden.
Computerhulp in Nijlen (2560) - Bart
Bart
Nieuw
2560 Nijlen
Wilt u weten hoe je met je smartphone en tablet beter mee kan werken? Vragen over hoe je apps installeert of gegevens (foto's) op je computer zet? Een snelcursus computers krijgen? Graag een handleiding voor achteraf zodat je ten allen tijde alles nog eens kan opzoeken? PC-problemen? Met iets in de knoop? Ik los het voor uw op! Niet opgelost = geen uurloon moeten betalen. Contacteer me.
Computerhulp in Lier (2500) - Donald
Donald
Nieuw
2500 Lier
Hulp nodig met je computer, laptop, tablet of telefoon? Ik ben ondertussen 14 jaar werkzaam als software ontwikkelaar, dus ik kan je er waarschijnlijk wel mee helpen. Geef me maar een seintje als ik je van dienst kan zijn.
Computerhulp in Lier (2500) - Ilyas
Ilyas
Nieuw
2500 Lier
Ik heb al 18 jaar ervaring in reparatie, onderhoud, advies, software en hardware installatie en configuratie van computers en rand apparatdur en ook draadloos of bedraad netwerk/internet.

Computerhulp aan huis Nijlen: geëvalueerd met 4.98 door 42 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Nijlen, computerproblemen oplossen aan huis Nijlen, computer problemen Nijlen,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden