webdesign Deinze

Hulp voor webdesign in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie webdesigners in de buurt van Deinze

Dylan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Webdesign in Nazareth (9810) - Dylan
Dylan
Nazareth
5/5 (19 reviews)
In mijn bacheloropleiding IT mobiele applicatie ontwikkeling heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan omtrent dit onderwerp. Dit kan ik zeker gebruiken om mensen te helpen.
Webdesign in Waregem (8790) - Matthias
Matthias Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Waregem
5/5 (3 reviews)
Bent u op zoek naar een nieuwe website? Ik ben student industrieel ingenieur: ICT. Ik heb een jaar als jobstudent bij een webdesign bedrijf mogen werken en zet dit nu zelfstandig verder. Ik heb 5 jaar ervaring met webdesign. U kiest het design van uw website en ik zorg voor de rest. Bovendien is uw website eenvoudig beheerbaar en kunt u de inhoud altijd snel en eenvoudig aanpassen.
Webdesign in Kanegem (8700) - Arthur
Arthur
Kanegem
5/5 (2 reviews)
Als ICT'er kunt u terecht voor al uw vragen in verband met programmeren, webdesign, maar ook het bewerken van foto's, video's en dergelijke. Prijs is een richtprijs en kan nog besproken worden.
Webdesign in Drongen (9031) - Yoeri
Yoeri
Drongen
5/5 (2 reviews)
Van uit de interesse en wil om over een eigen recreatieve website te beschikken, heb ik door zelfstudie en uitproberen intussen de kennis opgedaan om een aantrekkelijke, duidelijke en niet te ingewikkelde (en zeker niet te dure) website op te bouwen. Ik wil dan ook graag , op basis van je eigen doel, inzichten en voorkeuren, een website voor je bouwen die aan al uw wensen voldoet.
Webdesign in Deurle (9831) - Charles
Charles
Deurle
5/5 (1 reviews)
Er zijn veel website makers in onze kleine wereld, maar velen maken een site, copieren het, en verbruiken het voor een andere klant. In mijn ogen is dit misbruik. Een site maken moet op maat zijn van de klant, en dat vind ik belangrijk. Mijn prijzen zijn ook eerlijk en zal ook dienst na "verkoop" geven! Voor demo's mag je altijd eens sturen.
Webdesign in Deinze (9800) - Thibaut
Thibaut
Deinze
5/5 (1 reviews)
Ik ben een full-stack web developer. Momenteel werk ik bij CXSocial in Gent. Mijn specialisaties zijn PHP en javascript (React). Ik heb ook kennis van MySQL, Nodejs, Express etc. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen! Weinig kennis van het design aspect.
Webdesign in De pinte (9840) - Liesbeth
Liesbeth
De pinte
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij het opzetten van uw social media en uitbouwen van een duurzaam netwerk? Ik bekijk eerst samen met u waar u vandaag staat en waar u naartoe wil. Nadien zorg ik voor de uitrol naar kanalen: fb, insta, Li, tw en het opzetten van betalende en organische campagnes met het ontwerpen van visuals. Hulp nodig om uw digitaal merk naar een hoger niveau te tillen? Ik help u graag verder.
Webdesign in De pinte (9840) - Filip
Filip
De pinte
5/5 (1 reviews)
Ik ontwerp voor jou een professioneel ogende website of drukwerk tegen een zéér concurrentiële prijs. Ik kan jou enkele websites bezorgen die als referentie dienen. Ofwel optie 1) Jij bezorgt me inhoud en foto's en ik kan onmiddellijk aan de slag. Ofwel optie 2) We komen eerst samen om te brainstormen over jouw droomwebsite. Voor een offerte op maat, contacteer je me maar.
Webdesign in Drongen (9031) - Leen
Leen
Drongen
Nieuw
Wil u graag een website? Ik kan u zowel informatie geven over wat voor wat voor kanaal het best bij jou past én de uitwerking ervan. Vandaag de dag zijn bepaalde sociale kanalen minstens even verdienstelijk, afhankelijk waarvoor je ze wil gebruiken. Verder kan ik ook websites ontwerpen & bouwen. Heb hier ondertussen 3 jaar ervaring in opgebouwd door te werken bij 2 verschillende firma's.
Webdesign in Zingem (9750) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zingem
Nieuw
jarenlange ervaring als ontwerper, grafisch en websites en drukwerk. (master diploma) zowel commercieel als voor verenigingen en goede doelen. Huisstijl, posters, flyers, boeken, advertenties. trendy en hippe ontwerpen, zowel alternatief als commercieel zwijnerij ;-) humor, snel nauwkeurig en ook voor kleine klusjes!
Webdesign in Deinze (9800) - Gerry
Gerry Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Heb je hulp nodig bij het opzetten van je website, zowel met Wordpress als andere content management systemen? aarzel zeker niet om me te contacteren.
Webdesign in Machelen-Zulte (9870) - Bram
Bram
Machelen-Zulte
Nieuw
As a front-end Engineer, I help businesses succeed in building great Angular web applications by making sure their software is secure, maintainable, testable and scalable. My work is something I do with lot of honesty, appetite and commitment.
Webdesign in Machelen-Zulte (9870) - Franz
Franz
Machelen-Zulte
Nieuw
Sinds begin 2020 heb ik mij toegelegd op het maken van websites ontwikkelt met de modernste skeleton web framework = Django met programmeertaal Python. De templates gebruiken bootstrap met CSS en JS. Twee websites kan ik als demo voorleggen met sql databasen en een betaalplatform met stripe.
Webdesign in Afsnee (9051) - Edward
Edward
Afsnee
Nieuw
Hulp nodig om iets vorm te geven? Een video te bewerken? Een website opstellen en onderhouden? Graag help ik je hier bij! Ik ben een jonge student toegepaste informatica met een passie voor ontwerp, ik heb een goede kennis van Photoshop en Premiere Pro, alsook van HTML/CSS/JS.
Webdesign in Eke (9810) - Louis
Louis Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eke
Nieuw
Sinds 2015 ontwikkel ik websites voor heel wat klanten, zorgen voor een professionele uitstraling, gebruiksvriendelijk en eenvoudig zelf te beheren. Indien u dat wens voorzie ik ook de hosting (inclusief beveiliging en backups) en kan u ook terecht voor een webmaster-as-a-service model als u vaak aanpassingen aan uw website wenst, maar zelf geen tijd heeft.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Webdesign Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

website maken Deinze, webdesigner gezocht Deinze, website laten maken prijs Deinze, goedkope webdesigner Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden