smartphone herstellen Brecht

Hulp voor smartphone herstellen in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Brecht

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Smartphone herstellen in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.74/5 (38 reviews)
Ik ben zeer handig , ik herstel computers, laptops, smartphones enzo.. scherm vervangen of en of andere componenten kan ik allemaal vervangen en of herstellen. Zowel software als hardeware.
Smartphone herstellen in Hoogstraten (2320) - Olaf
Olaf
Hoogstraten
4.88/5 (8 reviews)
Alle herstellingen mogelijk. Dit voor zowel PC, Mac als iPhone/iPad & Android toestellen. No cute no pay en garantie op de herstellingen. Vlotte dienstverlening.
Smartphone herstellen in Halle (2980) - Sam
Sam
Halle
4.33/5 (6 reviews)
Beste, ik heb jarenlange ervaring met pc's. Sinds mijn jeugd ben ik hier al mee bezig. Laat mij gerust weten hoe ik u kan helpen. Zodoende kunnen we samen naar een juiste oplossing zoeken.
Smartphone herstellen in Halle (2980) - Seppe
Seppe
Halle
5/5 (5 reviews)
Momenteel ben ik 21 jaar, maar ben al sinds mijn 16 bezig met het repareren van elektronische toestellen. Zo ben ik op mijn 16 jaar een reparatie start-up begonnen die is uitgebloeid tot een ferme onderneming (Verkocht wegens te grote vraag in combinatie met studies). Sindsdien blijf ik recreatief herstellen aan voordelige prijs met uitstekende service. De gemiddelde smartphonereparatie is 1u.
Smartphone herstellen in Schilde (2970) - Andy
Andy
Schilde
4.33/5 (3 reviews)
* Fysieke PC-problemen detecteren en oplossingen aanbieden op maat * PC-problemen (Crashes, virussen, wifi-bereik) * Aankoopadvies voor nieuwe zaken die voldoen aan uw noden. Koop wat je nodig hebt. * Assembleren van een pc op basis van aangekochte onderdelen. * Upgraden van een bestaande pc met nieuwe onderdelen
Smartphone herstellen in Schoten (2900) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (2 reviews)
Wanneer ik met een probleem confronteert wordt, laat ik niet meer los. Geen oplossing? Geen problemen. Mijn focus van herstelling ligt voornamelijk op software.
Smartphone herstellen in Schilde (2970) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schilde
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone of tablet leren gebruiken? Ik heb een master in informatica en werk al 8 jaar in de sector. Ik kan uw computer/gsm/tablet herformateren, opleidingen geven, advies verstrekken. Ik verplaats me overal in Antwerpen en omgeving.
Smartphone herstellen in Brecht (2960) - Axel
Axel
Brecht
Nieuw
Computers herstellen of bouwen, thuisnetwerkje instellen, scherm vervangen van een smartphone, ... Ik doe het al van toen ik nog van de papfles kreeg en doe het nog altijd zeer graag. Het is niet mijn beroep, maar eerder een heel uitgebreide hobby
Smartphone herstellen in Zoersel (2980) - Jonas
Jonas
Zoersel
Nieuw
Als uw computer, smartphone niet meer naar behoren werkt ga ik proberen dit probleem op te lossen. Of als uw een nieuwe smartphone of computer hebt gekocht en hulp nodig hebt bij het instellen ervan ben ik ook altijd bereid om te helpen. Ik heb een bachelor in de ICT en ben pas afgestuurd.
Smartphone herstellen in Wuustwezel (2990) - Daphne
Daphne
Wuustwezel
Nieuw
Door zelfstudie en een voorliefde voor multimedia heb ik al meerdere vrienden verdergeholpen bij het herstellen van een iphone (vervangen van het scherm), de software van de smarphone aan te passen naar behoefte..
Smartphone herstellen in Schilde (2970) - Thomas
Thomas
Schilde
Nieuw
Problemen met uw computer? Stop met zoeken! Ik ben de geschikte persoon. Informatica is één van mijn grootste passies. Geen enkel besturingssysteem staat mij in de weg. Ik kan u helpen met Windows, MacOS, Linux en ChromeOS. U kan bij mij ook terecht voor hardware of software gerelateerde problemen. Bent u een bestand kwijt of werkt uw harde schijf niet meer? Geen nood, ik zal u helpen!
Smartphone herstellen in Zoersel (2980) - Jonas
Jonas
Zoersel
Nieuw
Ook voor het herstellen van windows computers, en algemene smartphones, tablets,.. ben ik ter uwer dienst! Omdat ikzelf weinig ervaring heb met apple producten, kan ik u hier niet in bijstaan. Let wel, ik herstel alleen software matig. Dwz dat ik bijvoorbeeld een plots niet meer opstartende computer wel kan bekijken, en het probleem vaststellen, maar niets kan vervangen.
Smartphone herstellen in Brecht (2960) - Ingrid
Ingrid
Brecht
Nieuw
Weet en kan bijna alles oplossen wie problemen heeft met laptop, gsm of tablet, dus leg mij u probleem uit en ik kan u helpen. Dus laat een berichtje achter
Smartphone herstellen in Schilde (2970) - Koen
Koen
Schilde
Nieuw
Installaties, troubleshooting en herstelling van software, adviesverlening doe ik enorm graag sinds kleinsaf. Ik verplaats me in regio Antwerpen en flexibel qua uren
Smartphone herstellen in Wuustwezel (2990) - Gino
Gino
Wuustwezel
Nieuw
Een gevorderde kennis is wat ik kan aanbieden voor IT computer smartphone tabled WiFi netwerken optimaliseren en dergelijke soorten diensten. Contacteer me en we werken samen iets uit.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
“ Voor mij een uiterst aangename kennismaking, ik wist niet dat zo een Service bestond en heb dat toevallig ontdekt via Google. ”
Bavo
“ gemakkelijk om een goede vakspecialist te contacteren in klare en duidelijke taal, het was een heel positieve ervaring ”
Roger
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Brecht: geëvalueerd met 4.75 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Brecht, phone repair Brecht, scherm reparatie Brecht, smartphone repair Brecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen smartphone herstellen in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden