smartphone herstellen Brecht

Hulp voor smartphone herstellen in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie smartphone herstellers in de buurt van Brecht

Smartphone herstellen in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.79/5 (48 reviews)
Ik ben zeer handig , ik herstel computers, laptops, smartphones enzo.. scherm vervangen of en of andere componenten kan ik allemaal vervangen en of herstellen. Zowel software als hardeware.
Smartphone herstellen in Halle (2980) - Sam
Sam
Halle
4.33/5 (6 reviews)
Beste, ik heb jarenlange ervaring met pc's. Sinds mijn jeugd ben ik hier al mee bezig. Laat mij gerust weten hoe ik u kan helpen. Zodoende kunnen we samen naar een juiste oplossing zoeken.
Smartphone herstellen in Schilde (2970) - Andy
Andy
Schilde
4.33/5 (3 reviews)
* Fysieke PC-problemen detecteren en oplossingen aanbieden op maat * PC-problemen (Crashes, virussen, wifi-bereik) * Aankoopadvies voor nieuwe zaken die voldoen aan uw noden. Koop wat je nodig hebt. * Assembleren van een pc op basis van aangekochte onderdelen. * Upgraden van een bestaande pc met nieuwe onderdelen
Smartphone herstellen in Brecht (2960) - Axel
Axel
Brecht
Nieuw
Computers herstellen of bouwen, thuisnetwerkje instellen, scherm vervangen van een smartphone, ... Ik doe het al van toen ik nog van de papfles kreeg en doe het nog altijd zeer graag. Het is niet mijn beroep, maar eerder een heel uitgebreide hobby
Smartphone herstellen in Zoersel (2980) - Jonas
Jonas
Zoersel
Nieuw
Als uw computer, smartphone niet meer naar behoren werkt ga ik proberen dit probleem op te lossen. Of als uw een nieuwe smartphone of computer hebt gekocht en hulp nodig hebt bij het instellen ervan ben ik ook altijd bereid om te helpen. Ik heb een bachelor in de ICT en ben pas afgestuurd.
Smartphone herstellen in Wuustwezel (2990) - Daphne
Daphne
Wuustwezel
Nieuw
Door zelfstudie en een voorliefde voor multimedia heb ik al meerdere vrienden verdergeholpen bij het herstellen van een iphone (vervangen van het scherm), de software van de smarphone aan te passen naar behoefte..
Smartphone herstellen in Schilde (2970) - Thomas
Thomas
Schilde
Nieuw
Problemen met uw computer? Stop met zoeken! Ik ben de geschikte persoon. Informatica is één van mijn grootste passies. Geen enkel besturingssysteem staat mij in de weg. Ik kan u helpen met Windows, MacOS, Linux en ChromeOS. U kan bij mij ook terecht voor hardware of software gerelateerde problemen. Bent u een bestand kwijt of werkt uw harde schijf niet meer? Geen nood, ik zal u helpen!
Smartphone herstellen in Zoersel (2980) - Jonas
Jonas
Zoersel
Nieuw
Ook voor het herstellen van windows computers, en algemene smartphones, tablets,.. ben ik ter uwer dienst! Omdat ikzelf weinig ervaring heb met apple producten, kan ik u hier niet in bijstaan. Let wel, ik herstel alleen software matig. Dwz dat ik bijvoorbeeld een plots niet meer opstartende computer wel kan bekijken, en het probleem vaststellen, maar niets kan vervangen.
Smartphone herstellen in Rijkevorsel (2310) - Jonathan
Jonathan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rijkevorsel
Nieuw
Zaakvoerder van eigen Multimedia bedrijf + ICT verantwoordelijke voor de vlaamse overheid: specialisatie in hardware & software, volledige netwerk installatie, ombouw, etc ... 22 jaar ervaring! Zoek mij op in Google: type mijn naam zoals deze staat geschreven in mijn Badge/profiel en zoek me op in Google.
Smartphone herstellen in Brecht (2960) - Ingrid
Ingrid
Brecht
Nieuw
Weet en kan bijna alles oplossen wie problemen heeft met laptop, gsm of tablet, dus leg mij u probleem uit en ik kan u helpen. Dus laat een berichtje achter
Smartphone herstellen in Wuustwezel (2990) - Gino
Gino
Wuustwezel
Nieuw
Een gevorderde kennis is wat ik kan aanbieden voor IT computer smartphone tabled WiFi netwerken optimaliseren en dergelijke soorten diensten. Contacteer me en we werken samen iets uit.
Smartphone herstellen in Wuustwezel (2990) - Emin
Emin
Wuustwezel
Nieuw
Ik heb jaren werkervaring en passie in IT-oplossingen en automatisering. Ik werk in een IT bedrijf waar ze dag in dag uit IT-problemen oplossen en proactief oplossingen aanbieden.
Smartphone herstellen in Brecht (2960) - El
El
Brecht
Nieuw
Reeds een aantal jaar ervaring met smartphones en pc/Mac herstellen, ik bid mijn reparatie. geen oplossing dan geen betalling zeker een offerte gratis maken
Smartphone herstellen in Wuustwezel (2990) - Cis
Cis
Wuustwezel
Nieuw
"Ik ben altijd op zoek naar nieuwe techniek en heb al enige dingen. Herstel van pc tot tv's smartphones. Ook Mac computer ken ik well ben zelf verzamelaar van retro Mac's ."
Smartphone herstellen in Schoten (2900) - Michiel
Michiel
Schoten
Nieuw
Ik ben zelf actief in de ICT als hoofdberoep en ben continu bezig met het vaststellen en oplossen van problemen. Ik kan in bijna alle gevallen de nodige onderdelen vervangen of de vereiste handelingen uit voeren die nodig zijn om het probleem te verhelpen. Ik ben zeer transparant en zal ook altijd met jou alle opties overleggen. Ik bezit eveneens een uitgebreid gamma van de nodige gereedschappen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel smartphone herstellers in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
“ Mooi en blijkbaar goed werkend systeem voor het oplossen van praktische problemen. ”
Nick
“ Je hebt de keuze tussen meerdere dienstverleners en het is moeilijk te kiezen want ze zijn allemaal van goed niveau - Bepaalde criteria en evaluaties bij Ring Twice helpen je alsnog bij je keuze. ”
Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gsm reparatie Brecht: geëvalueerd met 4.49 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

gsm scherm herstellen Brecht, phone repair Brecht, scherm reparatie Brecht, smartphone repair Brecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan smartphone herstellen in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden