computer herstellen Brecht

Hulp voor computer herstellen in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Brecht

Youssef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computer herstellen in Brasschaat (2930) - Youssef
Youssef
Brasschaat
4.77/5 (44 reviews)
Ik ben zeer handig , ik herstel computers, laptops, smartphones enzo.. scherm vervangen of en of andere componenten kan ik allemaal vervangen en of herstellen. Zowel software als hardeware.
Computer herstellen in Hoogstraten (2320) - Olaf
Olaf
Hoogstraten
4.89/5 (9 reviews)
Alle herstellingen mogelijk. Dit voor zowel PC, Mac als iPhone/iPad & Android toestellen. No cute no pay en garantie op de herstellingen. Vlotte dienstverlening.
Computer herstellen in Halle (2980) - Sam
Sam
Halle
4.33/5 (6 reviews)
Beste, ik heb jarenlange ervaring met pc's. Sinds mijn jeugd ben ik hier al mee bezig. Laat mij gerust weten hoe ik u kan helpen. Zodoende kunnen we samen naar een juiste oplossing zoeken.
Computer herstellen in Schilde (2970) - Andy
Andy
Schilde
4.33/5 (3 reviews)
* Fysieke PC-problemen detecteren en oplossingen aanbieden op maat * PC-problemen (Crashes, virussen, wifi-bereik) * Aankoopadvies voor nieuwe zaken die voldoen aan uw noden. Koop wat je nodig hebt. * Assembleren van een pc op basis van aangekochte onderdelen. * Upgraden van een bestaande pc met nieuwe onderdelen
Computer herstellen in Schoten (2900) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
5/5 (2 reviews)
Wanneer ik met een probleem confronteert wordt, laat ik niet meer los. Geen oplossing? Geen problemen. Mijn focus van herstelling ligt voornamelijk op software.
Computer herstellen in Schilde (2970) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schilde
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig voor uw computer? Een smartphone of tablet leren gebruiken? Ik heb een master in informatica en werk al 8 jaar in de sector. Ik kan uw computer/gsm/tablet herformateren, opleidingen geven, advies verstrekken. Ik verplaats me overal in Antwerpen en omgeving.
Computer herstellen in Schoten (2900) - Sander
Sander
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ben momenteel een graduaat Systeem- en Netwerkbeheer aan AP Hogeschool aan het volgen. Hier leren we hoe we internetproblemen en problemen met zowel hardware als software moeten oplossen. Deze zou ik dan ook graag bij u willen komen oplossen, aangezien het als student zijnde een unieke kans is om in deze unieke tijden de theorie ook naar praktijk om te kunnen zetten.
Computer herstellen in Brecht (2960) - Axel
Axel
Brecht
Nieuw
Computers herstellen of bouwen, thuisnetwerkje instellen, scherm vervangen van een smartphone, ... Ik doe het al van toen ik nog van de papfles kreeg en doe het nog altijd zeer graag. Het is niet mijn beroep, maar eerder een heel uitgebreide hobby
Computer herstellen in Zoersel (2980) - Jonas
Jonas
Zoersel
Nieuw
Als uw computer, smartphone niet meer naar behoren werkt ga ik proberen dit probleem op te lossen. Of als uw een nieuwe smartphone of computer hebt gekocht en hulp nodig hebt bij het instellen ervan ben ik ook altijd bereid om te helpen. Ik heb een bachelor in de ICT en ben pas afgestuurd.
Computer herstellen in Wuustwezel (2990) - Daphne
Daphne
Wuustwezel
Nieuw
Door zelfstudie en een voorliefde voor multimedia heb ik al meerdere vrienden verdergeholpen bij het herstellen van een iphone (vervangen van het scherm), de software van de smarphone aan te passen naar behoefte..
Computer herstellen in Schilde (2970) - Thomas
Thomas
Schilde
Nieuw
Problemen met uw computer? Stop met zoeken! Ik ben de geschikte persoon. Informatica is één van mijn grootste passies. Geen enkel besturingssysteem staat mij in de weg. Ik kan u helpen met Windows, MacOS, Linux en ChromeOS. U kan bij mij ook terecht voor hardware of software gerelateerde problemen. Bent u een bestand kwijt of werkt uw harde schijf niet meer? Geen nood, ik zal u helpen!
Computer herstellen in Zoersel (2980) - Jonas
Jonas
Zoersel
Nieuw
Ook voor het herstellen van windows computers, en algemene smartphones, tablets,.. ben ik ter uwer dienst! Omdat ikzelf weinig ervaring heb met apple producten, kan ik u hier niet in bijstaan. Let wel, ik herstel alleen software matig. Dwz dat ik bijvoorbeeld een plots niet meer opstartende computer wel kan bekijken, en het probleem vaststellen, maar niets kan vervangen.
Computer herstellen in Wuustwezel (2990) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
Nieuw
Tegenwoordig gaat alles zeer snel met updates en onderhoud van PC/laptop. Ik maak geen computers (hardware) maar kan u wel op weg helpen met "what s next?" "wat moet ik nu doen?""kan het nog gemaakt worden?"
Computer herstellen in Rijkevorsel (2310) - Philip
Philip
Rijkevorsel
Nieuw
Oplossen van kleine gebruiks problemen doe ik al jaren. Ik heb ervaring met Windows al van het begin en zeker een kijkje nemen op u te helpen. Printers en andere kan ik voor u aansluiten.
Computer herstellen in Brecht (2960) - Ingrid
Ingrid
Brecht
Nieuw
Weet en kan bijna alles oplossen wie problemen heeft met laptop, gsm of tablet, dus leg mij u probleem uit en ik kan u helpen. Dus laat een berichtje achter
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Brecht: geëvalueerd met 4.76 door 66 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Brecht, laptop herstellen Brecht, harde schijf herstellen Brecht, computer herstellen Brecht, computer reparatie Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen computer herstellen in Brecht

De laatste aanvragen in de categorie computer herstellen in Brecht

Iphone 11 scherm en led herstellen - Ik ben gehackt en krijg geen mails meer aan en kan niks versturen - PC formateren - dringende hulp gevraag nav email- hack of poging tot
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden