huwelijksfotograaf

Huwelijksfotograaf gezocht? Ontdek onze talentvolle fotografen

Meer dan 1.050 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Huwelijksfotograaf: onze selectie fotografen in jou buurt

Huwelijksfotograaf in Tremelo (3120) - Willem
Willem
Tremelo
4.9/5 (49 reviews)
Tijdens mijn loopbaan als informaticus heb ik al heel wat ervaring opgedaan in digitale fotografie. Hiervoor heb ik de opleidingen gevolgd. Bij IKA in Mechelen behaalde ik het getuigschrift Fotokunst na 5 jaar opleiding. In juni 2019 verwierf ik daar mijn getuigschrift van 2 jaar specialisatie Fotokunst. Sinds begin maart 2019 was ik beroepsfotograaf, maar ben er mee gestopt.
Huwelijksfotograaf in Beersel (1650) - Diego
Diego
Beersel
4.93/5 (43 reviews)
Jeune photographe amateur depuis 2010, ma passion m'a rapidement fait évoluer afin de maitriser plusieurs aspects techniques. Je possède entretemps du matériel professionnel afin d'assurer une qualité d'image impeccable depuis des angles parfois inespérés. J'ai aussi déjà eu une première expérience professionnelle pour une agence gouvernementale.
Huwelijksfotograaf in Oostende (8400) - Chris
Chris
Oostende
5/5 (37 reviews)
Wil je een foto shoot op een leuke manier beleven. Dan kan je altijd bij mij terecht. Ik neem samen met een vriendin jullie wensen door en dan nemen we samen de foto's. Is het voor kinderen dan doen we het op een speelse manier waardoor het voor hen ook leuk blijft. We zoeken mooie en leuke locaties uit naar ieders wens. Tot gauw
Huwelijksfotograaf in Kalmthout (2920) - Kris
Kris
Kalmthout
4.91/5 (32 reviews)
Ik ben al jaren een gepassioneerd amateur fotograaf. Nu heb ik besloten mm mij hierin te verdiepen en een professionele opleiding fotografie te volgen. Ik heb al enkele keren trouwreportage mogen doen voor vrienden en familie. Misschien kan ik ook van uw evenement een blijvende herinnering maken?
Huwelijksfotograaf in Mechelen (2800) - Steven
Steven
Mechelen
4.74/5 (31 reviews)
Ik volgde een opleiding fotografie in Australië en ben sindsdien vooral als hobby maar ook professioneel met fotografie bezig geweest en doe dit steeds met vee passie.
Huwelijksfotograaf in Kontich (2550) - Christine
Christine
Kontich
5/5 (30 reviews)
Neen, ik ben geen fotograaf! Maar ik kan wel je kapsel en outfit verzorgen voor een fotoshoot, voor een modeshow, voor een feest, voor een optreden, voor een event... Ik laat zowel volwassenen als kinderen, één persoon of meerdere, extra stralen voor hun specifieke 'catwalk'. Met al het nodige materiaal kom ik naar jouw locatie. Investeer in je haar, in je kapsel, het is je natuurlijke kroon!
Huwelijksfotograaf in Schoten (2900) - Henri
Henri
Schoten
5/5 (29 reviews)
Hey, als hobbyfotograaf wil U graag mijn diensten aanbieden. Heb in verleden al doop gefotografeerd. Verder werk ik graag met modellen, ook kinderen .
Huwelijksfotograaf in Adegem (9991) - Stephane
Stephane Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Adegem
5/5 (26 reviews)
Als fotograaf sta ik open voor veel voorstellen: portretten, baby, zwangerschapsfotografie, eventueel gevolgd door borstvoedingsshoot, communie, lentefeest, evenementen zoals babyborrels e.d., huwelijksfotografie maar ook naaktfotografie. Alles met respect voor model en naar de wensen van het model. Ik werk steeds met modelovereenkomsten waarin alles duidelijk vastgelegd wordt.
Huwelijksfotograaf in Heverlee (3001) - Willem
Willem Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heverlee
4.96/5 (26 reviews)
Hallo, Ik ben Willem-Jan uit Leuven en al meer dan 20 jaar is fotografie mijn passie. Binnenkort in bijberoep. Ik fotografeer huwelijken, communies, feesten, vastgoed, families en portretten. Standaardbewerking is inbegrepen. De foto's krijgt u digitaal in het originele formaat. Ik help ook regelmatig mensen met het ordenen van foto verzameling. Hopelijk tot binnenkort
Huwelijksfotograaf in Wetteren (9230) - Guido
Guido
Wetteren
4.48/5 (23 reviews)
Al meer dan 40 jaar hobby fotograaf, fotografie gevolgd. Eigen doka gehad, verschillende jaren bij Spector nu Smarthfoto gewerkt, de volledige lijn van negatief tot positief kleur en zwart/wit. Prive sportfotograaf van wiellerploeg Tarteletto-Issorex. Elite renners
Huwelijksfotograaf in Zedelgem (8210) - Jochim
Jochim
Zedelgem
4.95/5 (21 reviews)
Ik ben hobby fotograaf en heb avondschool gevolgd om toestel en programma’s voor fotobewerking beter te leren kennen. Ben ook bereid deze terug op te frissen
Huwelijksfotograaf in Mol (2400) - Klaas
Klaas
Mol
4.93/5 (14 reviews)
Een aantal jaar ervaring in het maken van fotos voor vrijetijd en hobby. Ik werk met een Nikon D3300 18-55mm en 55-300mm. Werken die langer dan een uur in beslag nemen zouden best ingepland worden tijdens het weekend. mvg
Huwelijksfotograaf in Maldegem (9990) - Dirk
Dirk
Maldegem
4.92/5 (12 reviews)
Ik heb vele jaren ervaring in de fotografie, zowel in fotoreportages als in het lesgeven binnen dit domein. Portretten, paarden en honden fotografie is mij niet vreemd
Huwelijksfotograaf in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (9 reviews)
Wat is het leuk om jou of jouw feest op foto vast te leggen! Ik doe al een 10-tal jaar modelfotografie op hoog niveau waardoor ik professioneel materiaal ter beschikking heb. Tevens kan ik naar wens de foto's nabewerken. Ook heb ik 2 drones met 4k-camera's ter beschikking voor zowel foto's als bewegende beelden. Huwelijken, feesten, woningverkoop, portfolio, profielfoto's,… kan ik je mee helpen.
Huwelijksfotograaf in Dendermonde (9200) - Amelie
Amelie
Dendermonde
5/5 (9 reviews)
Hey, Mijn naam is Amelie (23) en ben afkomstig van Hamme. ik ben een beginnende fotografe, via deze weg probeer ik een centje bij te verdienen en zo mijn carrière als fotograaf op te bouwen. U kan me boeken voor: Trouwfeesten, Communies, New Born fotoshoot, Portretten, enz...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice huwelijksfotograaf: geëvalueerd met 4.93 door 638 klanten

Populaire dienstaanvragen

fotograaf huwelijk, fotograaf trouw, fotograaf bruiloft, huwelijksfotograaf prijzen, hobby fotograaf gezocht, fotoshoot, fotografen, trouwfotograaf, baby fotoshoot, fotoshoot familie, zwangerschapsfotoshoot, student fotografie inhuren, amateur fotograaf, student fotograaf huwelijk, hobbyfotograaf huwelijk, prijs huwelijksfotograaf, hobbyfotograaf gezocht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Een huwelijksfotograaf nodig? Vind een professional op Ring Twice

Je hebt ja gezegd en nu is het tijd om je bruiloft te plannen. De locatie is gereserveerd, de catering is ingehuurd en jullie laten een prachtige bruidstaart maken. Maar hoe zorg je ervoor dat je na de bruiloft nog elk moment kan terugkijken op jullie speciale dag? Juist: huur een huwelijksfotograaf!

Om jullie speciale dag voor eeuwig te herinneren wil je natuurlijk elk moment vast laten leggen: het ja-woord, het uitwisselen van de ringen, de eerste kus, de eerste dans, noem het maar op. In dit geval is het belangrijk om een goede huwelijksfotograaf in te huren. Ga je voor een amateur fotograaf of heb je toch liever een fotograaf met jarenlange ervaring? Voor elke wens en elk budget is er een fotograaf in de buurt te vinden. Vind jouw huwelijksfotograaf op Ring Twice voor de mooiste herinneringen van jullie bruiloft.

Werkzaamheden van de huwelijksfotograaf

Een huwelijksfotograaf is gespecialiseerd in het vastleggen van alle belangrijke momenten tijdens je huwelijk. De fotograaf is er niet alleen tijdens het ja-woord en de eerste dans, maar legt ook de momenten vast die je misschien niet meekrijgt. Zo kun je later terugkijken op hoe leuk de gasten het hadden en de prachtige kleren die ze droegen. De huwelijksfotograaf is als een fly-on-the-wall die elk moment van je trouwerij en trouwfeest vastlegt.

Na het voltrekken van het huwelijk ga je waarschijnlijk de zogenoemde statieportretten met jouw familie laten vastleggen. Je hebt hiervoor een prachtige locatie gevonden in een park of voor een fontein. De fotograaf reist met je mee om deze portretten te schieten. Trekt één van je ouders een gek gezicht of staat de familie van je partner er niet helemaal op? De fotograaf dirigeert iedereen en zorgt ervoor dat de foto’s er zo goed mogelijk uit komen te zien.

Kies je een huwelijksfotograaf via Ring Twice? Dan weet je zeker dat je met een professional te maken hebt. De huwelijksfotografen op ons platform hebben vele reviews, waardoor het een stuk makkelijker wordt om de perfecte fotograaf in de buurt te vinden.

Nabewerking door de fotograaf

Naast het nemen van de foto’s is de huwelijksfotograaf ook gespecialiseerd in het nabewerken van foto’s. Wil je dat de pareltjes op je jurk net iets meer glimmen of wil je het patroon van het kant beter uit laten komen? De fotograaf weet precies hoe hij de jurken er zo mooi mogelijk uit kan laten zien.

Ook kun je de fotograaf vragen om uiterlijke veranderingen te maken zoals het witter maken van tanden of gladder maken van de huid. Andere dingen die de fotograaf met de foto’s doet zijn het rechtzetten, toon aanpassen, kleuren helderder maken en bijsnijden van de foto’s.

Verder kan de fotograaf ook zijn of haar eigen stijl op de foto’s toepassen. Sommige fotografen houden van een donkere, serieuzere stijl. Andere fotografen maken liever lichte en romantische foto’s. Het is aan jou om te kiezen wat het beste bij jullie bruiloft past. Vraag de fotografen om hun portfolio met je te delen en kies de fotograaf met de stijl die jij het mooiste vindt.

Het nabewerken van de foto’s kost vaak het meeste tijd. Om de foto’s er zo mooi mogelijk uit te laten zien doet de fotograaf het bewerken helemaal met de hand via Photoshop of een ander bewerkingsprogramma. Hier gaat aardig wat tijd in zitten want de fotograaf is hier vaak minimaal drie dagen mee bezig. Hij of zij selecteert zorgvuldig de beste foto’s en maakt van iedere foto een klein kunstwerkje. Hierna worden de foto’s samengevoegd en geprint in een persoonlijk trouwalbum.

Producten van een fotograaf

Wanneer de nabewerking van de foto’s klaar is zal de huwelijksfotograaf een mooi fotoalbum voor jullie ontwerpen. Hierin staan alle highlights van de trouwerij, bewerkt tot een prachtig boek dat het verhaal van jullie bruiloft moeiteloos vertelt. Je ziet de romantiek in elke foto terugkomen.

Verder kan de huwelijksfotograaf jullie de foto’s op een usb-stick of harde schijf meegeven zodat je ze na het huwelijk rustig kunt bekijken. Sommige fotografen werken met een online galerij die je op elk moment kunt openen. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je de foto’s kwijtraakt.

Wil je graag andere producten zoals een mooie ketting met jullie foto er in of groot afgedrukte foto’s voor in fotolijstjes? Ook dit regelt de huwelijksfotograaf voor jullie. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over wat je met de foto’s wilt gaan doen.

Het kiezen van de perfecte huwelijksfotograaf

Bij het kiezen van een huwelijksfotograaf is het belangrijk om het budget in het oog te houden. Vind je de foto’s belangrijk en wil je hier veel aan besteden? Ga dan voor een professionele fotograaf. Deze weet precies waar hij of zij moet zijn op elk moment, zodat er geen moment verloren gaat.

Een amateur fotograaf aan de andere kant, kan net zo goed zijn als een professionele fotograaf en is doorgaans een stuk goedkoper. Zo past hij of zij beter in het budget bij een budgetproof trouwerij. Wanneer je via Ring Twice een amateur fotograaf inhuurt, kun je de reviews lezen en gelijk een aanvraag plaatsen. De fotografen kunnen hier op reageren en een offerte insturen. Kies de fotograaf met de stijl en prijs die jou bevalt en geniet zorgeloos van een prachtige dag. 

Kies één huwelijksfotograaf of meerdere fotografen

Wanneer je een fotograaf hebt gevonden die precies bij jouw stijl past, is het tijd om een pakket samen te stellen. Hierin komen verschillende onderwerpen aan bod. Ten eerste kun je bij sommige fotografen kiezen of ze met één of twee fotografen komen. Twee fotografen is natuurlijk een stuk duurder dan één, maar ze leggen wel momenten vast die een fotograaf alleen niet tegelijkertijd kan schieten. Terwijl de ene fotograaf een foto maakt terwijl jullie terug van het altaar lopen, schiet de andere een foto van de vreugdetranen van je familie.

Aan de andere kant zijn twee fotografen niet altijd nodig. Soms kunnen ze elkaar zelfs in de weg lopen. Let hier dus goed op wanneer je een huwelijksfotograaf gaat inhuren via Ring Twice en bepaal het budget en je wensen vooraf.

Het aanbod van een huwelijksfotograaf

Bij sommige fotografen moet je betalen voor hoge resolutie foto’s. Dit is een gebruik dat in Amerika al normaal was, en sinds enige tijd naar België is gekomen. Daarnaast kies je hoeveel foto’s je wilt ontvangen. De huwelijksfotograaf schiet waarschijnlijk duizenden foto’s tijdens jullie bruiloft. Het kost uren werk om door al die foto’s heen te gaan en ze zijn waarschijnlijk niet allemaal bruikbaar. Vertel de huwelijksfotograaf hoeveel foto’s je wilt ontvangen en deze stuurt je alleen de beste foto’s op. Dit scheelt je dus een hele hoop tijd.

Bij sommige fotografen moet je betalen voor de rechten om de foto’s te mogen delen met bijvoorbeeld vrienden en familie. Tegen betaling print de fotograaf deze gelijk voor je uit zodat je ze aan je familie cadeau kunt doen. Als laatste kun je bij de huwelijksfotograaf kiezen wat voor soort trouwalbum je wilt ontvangen. In het pakket van de fotograaf zit meestal een klein album inbegrepen. Wanneer je een groter album wilt ontvangen kun je deze tegen een vergoeding upgraden. Op deze manier kun je het pakket dat je kiest helemaal aanpassen naar jouw wensen en beschikbare budget.

Hoe lang heb ik een fotograaf nodig?

Hoe lang je de fotograaf nodig hebt hang heel erg af van wat je allemaal vast wilt laten leggen. Wil je dat de fotograaf er bij is wanneer je met je bruidsmeisjes de jurken aan trekt? Dan heb je de huwelijksfotograaf als snel voor veertien of meer uren nodig. De huwelijksfotograaf kan ook alleen bij de ceremonie en het feest zijn. In dit geval volstaan zo’n zes uren meestal.

Toch boeken de meeste mensen een huwelijksfotograaf voor ongeveer veertien uren. Je trouwt tenslotte maar één keer en wilt elk moment van deze dag kunnen terugkijken. Vaak biedt de fotograaf een totaalpakket aan waarin al een aantal uren zijn vastgelegd. Met een pakket weet je precies waar je aan toe bent en hoef je niet bang te zijn om achteraf meer te hoeven betalen.

Heb je je fotograaf via Ring Twice ingehuurd? Dan zijn alle afspraken van te voren vastgelegd en wordt de fotograaf na het afronden van de klus, online betaald.

De kosten van een huwelijksfotograaf

Bij het inhuren van een fotograaf moet je rekening houden met een aantal bijkomende kosten. Woont de fotograaf ver weg? Dan betaal je meestal reis- en parkeerkosten. Wanneer je een fotograaf in de buurt via Ring Twice inhuurt woont de fotograaf dichtbij en blijven de kosten waarschijnlijker lager dan dat je een fotograaf uit een andere stad inhuurt.

Trouwen in het buitenland is razendpopulair, maar de fotograaf reist natuurlijk niet gratis. Houd daarom rekening met extra kosten wanneer je in het buitenland trouwt en een fotograaf uit België mee wilt nemen. Onder deze kosten vallen reis- en verblijfskosten.

Het grootste deel van kosten die je zult moeten betalen is het uurtarief. Hier zit niet alleen de tijd die de fotograaf tijdens de bruiloft besteedt aan het fotograferen in, maar ook het nabewerken van de foto’s. Het nabewerken neemt vaak al 30 uren in beslag. Dat zijn dus bijna vier volle werkdagen die de fotograaf aan jullie huwelijksfoto’s besteedt.

De prijs van een huwelijksfotograaf

De prijs van een fotograaf hangt heel erg af van de ervaring van de fotograaf en welk pakket je kiest. Het uurtarief van een amateurfotograaf ligt vaak rond de 75 euro per uur. Wanneer je een professional wilt inhuren ben je al snel 200 euro per uur kwijt. Dit tarief is inclusief de nabewerking van de foto’s.

Neem je de fotograaf mee naar het buitenland? Houd dan rekening met extra kosten van 500 euro binnen Europa, en 1000 euro extra voor landen buiten Europa. Je bent dus voor een volledige dag fotografie in België tussen de 750 en 4000 euro kwijt. Hier zit meestal een klein formaat trouwalbum bij.

Daarnaast komen de reis- verblijfs- en parkeerkosten nog bij de prijs op. Dit verschilt per locatie en waar de fotograaf vandaan moet komen. Reken de fotograaf ook als gast in je budget voor het diner en de drankjes; deze kan natuurlijk niet veertien uren werken zonder te eten of te drinken en zal daarom ook gebruik maken van eten en drinken tijdens de bruiloft.

Waarom een fotograaf via Ring Twice?

Ring Twice is een makkelijk platform om mee te werken. Meld je aan voor onze services en creëer gemakkelijk een aanvraag voor jouw benodigde dienst. Of je nu opzoek bent naar een huwelijksfotograaf of een fotograaf voor andere doeleinden zoals modeshoots, je vindt ze op ons platform.

Op Ring Twice vind je fotografen voor elk budget. Er zijn zowel fulltime professionele huwelijksfotografen als amateurfotografen met genoeg ervaring om jullie prachtige foto’s te bezorgen. We hebben de id-kaarten van alle fotografen gecheckt en checken van begin tot eind van de klus de voortgang, zodat we je de beste ervaring kunnen bieden.

Ook vindt Ring Twice het belangrijk om te horen wat onze gebruikers van ons vinden. We houden graag contact van het doen van de aanvraag tot de afronding van de klus. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen met je vragen. Ring Twice is het ideale platform voor het vinden van een professionele fotograaf in de buurt.

Hoe vind ik de perfecte huwelijksfotograaf via Ring Twice?

Er zijn meer dan 800 fotografen om uit te kiezen. Wil je ze niet allemaal bekijken? Maak een account aan op Ring Twice en plaats een oproep met de data dat je de fotograaf nodig hebt. De fotografen die beschikbaar zijn kunnen reageren en offertes sturen. Heb je een fotograaf gevonden die past bij jouw wensen en budget? Accepteer de offerte en weet precies wat je moet betalen; er zijn geen onverwachte kosten achteraf.

Ben je in plaats van een huwelijksfotograaf op zoek naar een modefotograaf of een portretfotograaf? Ook deze professionals vind je op Ring Twice. Plaats vandaag nog jouw klus en ontvang vrijblijvend offertes van fotografen in jouw buurt.

Andere categorieën binnen huwelijksfotograaf

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden