Vind de beste fotograaf van Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huwelijksfotograaf in Mechelen (2800) - Steven
Steven
4.71/5 · 28 reviews
2800 Mechelen
Ik volgde een opleiding fotografie in Australië en ben sindsdien vooral als hobby maar ook professioneel met fotografie bezig geweest en doe dit steeds met vee passie.
Huwelijksfotograaf in Mechelen (2800) - Alexander
Alexander
5/5 · 6 reviews
2800 Mechelen
Als Semi-Profesioneel fotograaf , een uit de hand gelopen hobby sinds ik 16 jaar was, heb ik heel wat ervaring in concertfotografie maar ook in musical- en eventfotografie. Het digitaliseren van je oude foto’s (afdruk of negatief) heeft geen geheimen voor mij. Het aanmaken van fotoalbums, lay-out en drukken, behoort ook tot de mogelijkheden.
Huwelijksfotograaf in Willebroek (2830) - Kris
Kris
4.5/5 · 2 reviews
2830 Willebroek
Op uw feesten maak ik foto's en video's die ik dan bewerk tot een mooie film van het evenement. Ik doe dit als hobby en zou het tof vinden om mijn kosten wat terug te verdienen.
Huwelijksfotograaf in Weerde (1982) - Paul
Paul Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1982 Weerde
Ik ben professioneel fotograaf en doe dat al 40 jaar met passie. Ik maak fotoreportages en videoclips. Ik kan voor enkele minuten komen of voor een hele dag bij trouwfeesten, evenementen, bedrijfs- en productvoorstellingen. Ik maak werk van een verzorgd resultaat. Geld verdienen is voor mij bijkomstig. Voorbeelden van mijn reportages zijn beschikbaar.
Huwelijksfotograaf in Vilvoorde (1800) - Marc
Marc Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1800 Vilvoorde
Gespecialiseerd in mobiele fotografie, dit betekent dat ik met een mobiele fotostudio (Fototruck) bestelwagen ingericht als fotostudio uw foto's kan verzorgen. Zoals pasfoto's , profielfoto's, portretten en fotobooths we beschikken over allerlei achtergronden waaruit je kan kiezen of met greenkeys projecteren we andere achtergronden. Ik kan aan huis, bedrijf of evenement langs komen.
Huwelijksfotograaf in Duffel (2570) - Nicky
Nicky
5/5 · 1 reviews
2570 Duffel
Het meeste ervaring heb ik met babies en kinderen. Voor ik voor fotografie koos, was ik onthaalouder/buitenschoolse kinderbegeleider. En ook nog eens mama van 2 schatjes. Die liefde heb ik verder gezet in mn hobby en uiteindelijk is het mn specialiteit geworden.
Huwelijksfotograaf in Sint-katelijne-waver (2860) - Erik
Erik
5/5 · 1 reviews
2860 Sint-katelijne-waver
ik heb al 2 huwelijken getrokken, waar mensen geen fotograaf hadden - ze waren verrast van de foto's . ik heb ook al veel communie foto's gemaakt. En kan met die ook verwerken
Huwelijksfotograaf in Mechelen (2800) - Jani
Jani Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2800 Mechelen
Dag! Ik ben een 23-jarige fotograaf uit Mechelen, die niet kan wachten om uw mooiste momenten op beeld vast te leggen. Met 5 jaar ervaring in de event sector weet ik hoe belangrijk het is om op de juiste momenten klaar te staan tijdens een event en deze momenten te verwerken tot een kwaliteitsvol eindresultaat. Beschikbaar voor: trouwfeesten, communies, recepties, verjaardagen, nightlife,...
Huwelijksfotograaf in Blaasveld (2830) - Eugène
Eugène
Nieuw
2830 Blaasveld
Ik ben al zeer lang een amateur fotograaf en ben daar dagelijks uren mee bezig. Ik streef ernaar mijn beelden al tijdens de opname zo correct mogelijk te maken, zodat nabewerking tot een minimum wordt herleid. Flash Technieken zijn me niet onbekend en ik maak er zeer veel gebruik van. Ik streef ernaar verzorgd werk te leveren, zodat ook U met de resultaten kan naar buiten komen.
Huwelijksfotograaf in Mechelen (2800) - Dounia
Dounia
Nieuw
2800 Mechelen
Hey daar! Ik ben dounia een 24 jarige studente rechten. Tijdens mijn studies heb ik avondschool fotografie gevolgd, omdat fotografie mijn tweede passie is. Ik kan voor enkele uren of een dag komen fotograferen. Ik werk nauwkeurig en ben enorm gemotiveerd. Ik zou graag een centje bijverdienen tijdens mijn studies met fotografie! Hoop u snel te mogen ontmoeten Click, with love Dounia
Huwelijksfotograaf in Vilvoorde (1800) - Sarah
Sarah
Nieuw
1800 Vilvoorde
Ik ben Sarah (26), heb vorig jaar een opleiding fotografie gevolgd in het CVO van Vilvoorde. Sinds kort wordt maak ik foto's voor evenetementen zoals verjaardagen. Optie: Ook kan er achteraf voor een album gezorgd worden (extra kosten aan verbonden)
Huwelijksfotograaf in Eppegem (1980) - Riet
Riet
Nieuw
1980 Eppegem
Huwelijksfotograaf in Mechelen (2800) - Gina
Gina
Nieuw
2800 Mechelen
Hey! Ik ben Gina en heb fotografie gestudeerd en succesvol afgerond. Door mijn opleiding ben ik bereid om verschillende genres op beeld te krijgen.
Huwelijksfotograaf in Bonheiden (2820) - Stephanie
Stephanie
Nieuw
2820 Bonheiden
Ik ben Stephanie, ik ben amateurfotograaf voor events. Momenteel zoek ik opdrachten waarmee ik mijn portfolio kan uitbreiden. Mits u mij een kans wil geven kan dit voor beide partijen een win-winsituatie worden. Ik kan mijn portfolio uitbreiden en u krijgt voor een voordelige prijs uw foto’s
Huwelijksfotograaf in Boom (2850) - Joke
Joke
Nieuw
2850 Boom
Al van kleins af aan was ik geïnteresseerd in het maken van foto's. Van mijn papa kreeg ik toen mijn eerste compact camera. Door in het middelbaar (en later) de opleiding fotografie te volgen, kreeg ik de kans om me hierin te specialiseren. Mijn interesse gaat van studiofotografie tot architectuurfotografie. Foto's worden steeds in Raw genomen en bewerkt in Photoshop.

Huwelijksfotograaf Mechelen: geëvalueerd met 4.89 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen: fotoshoot Mechelen, fotografen Mechelen, troufotograaf Mechelen, baby fotoshoot Mechelen, fotoshoot familie Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Huwelijks videograaf
Thomas raadt Tim-wouter aan Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Foto’s sweet 16
Frans raadt Jonathan aan Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Bar - afruimen - afwas tussendoor op babyborrel
Lisa raadt Wouter aan Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huwelijksfotograaf in Mechelen

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden