Vind de beste fotograaf van Geel

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huwelijksfotograaf in Mol (2400) - Klaas
Klaas
4.93/5 · 14 reviews
2400 Mol
Een aantal jaar ervaring in het maken van fotos voor vrijetijd en hobby. Ik werk met een Nikon D3300 18-55mm en 55-300mm. Werken die langer dan een uur in beslag nemen zouden best ingepland worden tijdens het weekend. mvg
Huwelijksfotograaf in Zoerle-parwijs (2260) - Hannelore
Hannelore
Nieuw
2260 Zoerle-parwijs
Hallo! Mijn naam is Hannelore. Ik kom uit Westerlo, dit is de provincie Antwerpen. Fotografie is mijn passie, die ik ondertussen al 6 jaar uitvoer. Ik heb ervaring met feestjes, huwelijken en landschappen.
Huwelijksfotograaf in Geel (2440) - Jan
Jan
Nieuw
2440 Geel
Mijn naam is Jan, Ben al een tijd bezig met filmen en foto's maken met een drone (DJI Mavic Pro). Altijd al een filmpje gewild van uw feest, huis, bedrijf of stoet? laat maar iets weten..! ;) Filmpjes kunnen los worden geleverd of afgewerkt met muziek en filters.
Huwelijksfotograaf in Eindhout (2430) - Tanja
Tanja Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2430 Eindhout
Ik ben fotograaf in bijberoep en wil mezelf graag in de kijker zetten om zo nieuwe opdrachten tegen te komen. Ben ontzettend gemotiveerd en doe deze job enorm graag.
Huwelijksfotograaf in Herentals (2200) - Mats
Mats
Nieuw
2200 Herentals
Ik ben Mats en fotografie is mijn passie! Ik ben vooral bezig met hondenfotografie, portret en huwelijk. Maar ik sta voor alles open, zodat ik overal wat in kan bijleren.
Huwelijksfotograaf in Olen (2250) - Kleingeluk
Kleingeluk
Nieuw
2250 Olen
Puur, dat is voor mij ontzettend belangrijk. Overal het kleine geluk in terug vinden en vast leggen dat is wat ik doe en waar ik goed ik ben. Elke keer opnieuw geniet ik mee van de resultaten. Mooi is niet goed genoeg, het moet perfect zijn.
Huwelijksfotograaf in Mol (2400) - Joyce
Joyce
Nieuw
2400 Mol
Mijn grootvader en nonkel zijn ongelofelijk gepassioneerde fotografen, dus ik kan wel zeggen dat fotografie me met de paplepel is meegegeven! Hiernaast heb ik 1.5 jaar gewerkt als vastgoedfotograaf bij een ERA-kantoor en voer ik nu nog steeds diverse opdrachten uit. Dit gaat van dieren en mensen tot bedrijfsfotografie.
Huwelijksfotograaf in Meerhout (2450) - Yentl
Yentl
Nieuw
2450 Meerhout
Ik ben al sinds mijn kindertijd bezig met fotografie. Ik heb een goed oog voor mooie beelden en de perfecte timing om de beste momenten vast te leggen. Bovendien ben ik enorm sociaal en een kei in mensen op hun gemak stellen. Zelfs de stijfste harken komen los voor mijn lens!
Huwelijksfotograaf in Westerlo (2260) - Geert
Geert Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2260 Westerlo
Als kind was ik reeds observator, ik kon zo genieten van het rondkijken en nieuwe dingen in me opnemen. Zo heb ik geleerd om te kijken naar mensen om hun beste kanten en ook hun innerlijke kracht op te nemen en om te vormen naar krachtige portretten. Het was dus een logische stap om fotograaf te worden.
Huwelijksfotograaf in Mol (2400) - Joyce
Joyce
Nieuw
2400 Mol
Sinds kleins af aan liep ik rond met een camera in de handen. Deze hobby is uiteindelijk (deels) uitgegroeid tot mijn beroep. Zo heb ik 1,5 jaar de vastgoedfoto's getrokken voor ERA, trok ik foto's voor verschillende bedrijven, maakte ik foto's op sportwedstrijden, zette ik communicantjes en bruidsparen in de spotlights,... Kortom, fotograferen zit me in het bloed!
Huwelijksfotograaf in Herentals (2200) - Dimitri
Dimitri
Nieuw
2200 Herentals
Fotografie was voor mij altijd aantrekkelijk. Als er een camera in de kamer lag, dan had ik die wel vast. Meestal ben ik ook de fotograaf van de groep. Enkele jaren geleden heb ik mijn eerste dslr gekocht en sindsdien heb ik al mijn ervaringen op de beste manieren proberen vast te leggen. Als ik hiermee andere van dienst kan zijn, des te beter.
Huwelijksfotograaf in Meerhout (2450) - Gunther
Gunther Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2450 Meerhout
Fotografie is een uit de hand gelopen hobby. Ik ben geen beroepsfotograaf, al heb ik tijdens mijn studie wel fotografie gestudeerd en gebruik ik het dagelijks in mijn leven. Zowel zakelijk als in mijn privé.
Huwelijksfotograaf in Olen (2250) - Rub
Rub
Nieuw
2250 Olen
Van kind maakte ik graag photos van onze gezien en disignes ben heel goed in Photoshop maken en photografiek heb je problemen of intresse dm me dan zeker
Huwelijksfotograaf in Geel (2440) - Yentl
Yentl
Nieuw
2440 Geel
Mijn vader is professioneel huwelijksfotograaf, ik ben er dus mee opgegroeid. Zelf heb ik ook al enkele huwelijken achter de rug, ik beschik over 2 professionele fotocamera’s.

Huwelijksfotograaf Geel: geëvalueerd met 4.93 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen: fotoshoot Geel, fotografen Geel, troufotograaf Geel, baby fotoshoot Geel, fotoshoot familie Geel,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Huwelijks videograaf
Thomas raadt Tim-wouter aan Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Foto’s sweet 16
Frans raadt Jonathan aan Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Bar - afruimen - afwas tussendoor op babyborrel
Lisa raadt Wouter aan Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden