huwelijksfotograaf Geel

Huwelijksfotograaf Geel: Ontdek onze talentvolle fotografen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Huwelijksfotograaf Geel: onze selectie fotografen in jou buurt

Huwelijksfotograaf in Mol (2400) - Klaas
Klaas
Mol
4.93/5 (14 reviews)
Een aantal jaar ervaring in het maken van fotos voor vrijetijd en hobby. Ik werk met een Nikon D3300 18-55mm en 55-300mm. Werken die langer dan een uur in beslag nemen zouden best ingepland worden tijdens het weekend. mvg
Huwelijksfotograaf in Geel (2440) - Florien
Florien
Geel
4.33/5 (3 reviews)
Ik ben Florien 21jaar en kom uit Geel. Fotografie is mijn passie altijd al geweest. Ik trek heel graag fotos dit kan van natuur, mensen, of andere dingen zijn.
Huwelijksfotograaf in Oevel (2260) - Joris
Joris
Oevel
5/5 (1 reviews)
Semi-professionele fotograaf met voorkeur op zwart-wit. Geen ervaring met portret met mensen, wel dieren(paarden en honden) en macro fotografie. Bij portretten met personen breng ik wel een assistent(e) mee die de persoon of model stuurt en of aanwijzing geeft(2de ik) ikzelf praat zelden tijdens shoot
Huwelijksfotograaf in Zoerle-parwijs (2260) - Hannelore
Hannelore
Zoerle-parwijs
Nieuw
Hallo! Mijn naam is Hannelore. Ik kom uit Westerlo, dit is de provincie Antwerpen. Fotografie is mijn passie, die ik ondertussen al 6 jaar uitvoer. Ik heb ervaring met feestjes, huwelijken en landschappen.
Huwelijksfotograaf in Geel (2440) - Jan
Jan
Geel
Nieuw
Mijn naam is Jan, Ben al een tijd bezig met filmen en foto's maken met een drone (DJI Mavic Pro). Altijd al een filmpje gewild van uw feest, huis, bedrijf of stoet? laat maar iets weten..! ;) Filmpjes kunnen los worden geleverd of afgewerkt met muziek en filters.
Huwelijksfotograaf in Geel (2440) - Cheyenne
Cheyenne
Geel
Nieuw
In mijn studie als publicist heb ik ook de standaard opleiding fotografie gekregen. Ik ben dan ook in bezit van een eigen foto toestel ( nikon D3200 ). In mijn vrije tijd fotografeer ik mensen, dieren en natuur.
Huwelijksfotograaf in Eindhout (2430) - Tanja
Tanja Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Eindhout
Nieuw
Ik ben fotograaf in bijberoep en wil mezelf graag in de kijker zetten om zo nieuwe opdrachten tegen te komen. Ben ontzettend gemotiveerd en doe deze job enorm graag.
Huwelijksfotograaf in Meerhout (2450) - Mats
Mats
Meerhout
Nieuw
Ik ben Mats en fotografie is mijn passie! Ik ben vooral bezig met hondenfotografie, portret en huwelijk. Maar ik sta voor alles open, zodat ik overal wat in kan bijleren.
Huwelijksfotograaf in Olen (2250) - Kleingeluk
Kleingeluk
Olen
Nieuw
Puur, dat is voor mij ontzettend belangrijk. Overal het kleine geluk in terug vinden en vast leggen dat is wat ik doe en waar ik goed ik ben. Elke keer opnieuw geniet ik mee van de resultaten. Mooi is niet goed genoeg, het moet perfect zijn.
Huwelijksfotograaf in Mol (2400) - Joyce
Joyce
Mol
Nieuw
Mijn grootvader en nonkel zijn ongelofelijk gepassioneerde fotografen, dus ik kan wel zeggen dat fotografie me met de paplepel is meegegeven! Hiernaast heb ik 1.5 jaar gewerkt als vastgoedfotograaf bij een ERA-kantoor en voer ik nu nog steeds diverse opdrachten uit. Dit gaat van dieren en mensen tot bedrijfsfotografie.
Huwelijksfotograaf in Meerhout (2450) - Yentl
Yentl
Meerhout
Nieuw
Ik ben al sinds mijn kindertijd bezig met fotografie. Ik heb een goed oog voor mooie beelden en de perfecte timing om de beste momenten vast te leggen. Bovendien ben ik enorm sociaal en een kei in mensen op hun gemak stellen. Zelfs de stijfste harken komen los voor mijn lens!
Huwelijksfotograaf in Westerlo (2260) - Geert
Geert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Westerlo
Nieuw
Als kind was ik reeds observator, ik kon zo genieten van het rondkijken en nieuwe dingen in me opnemen. Zo heb ik geleerd om te kijken naar mensen om hun beste kanten en ook hun innerlijke kracht op te nemen en om te vormen naar krachtige portretten. Het was dus een logische stap om fotograaf te worden.
Huwelijksfotograaf in Meerhout (2450) - Jannick
Jannick
Meerhout
Nieuw
In mijn vrije tijd trek ik graag foto’s dit doe ik met veel plezier en het brengt mij tot rust daarom neem ik ook alle nodige tijd om voor jou de perfecte foto’s te maken ! 👍🏻☺️
Huwelijksfotograaf in Mol (2400) - Joyce
Joyce
Mol
Nieuw
Sinds kleins af aan liep ik rond met een camera in de handen. Deze hobby is uiteindelijk (deels) uitgegroeid tot mijn beroep. Zo heb ik 1,5 jaar de vastgoedfoto's getrokken voor ERA, trok ik foto's voor verschillende bedrijven, maakte ik foto's op sportwedstrijden, zette ik communicantjes en bruidsparen in de spotlights,... Kortom, fotograferen zit me in het bloed!
Huwelijksfotograaf in Herentals (2200) - Dimitri
Dimitri
Herentals
Nieuw
Fotografie was voor mij altijd aantrekkelijk. Als er een camera in de kamer lag, dan had ik die wel vast. Meestal ben ik ook de fotograaf van de groep. Enkele jaren geleden heb ik mijn eerste dslr gekocht en sindsdien heb ik al mijn ervaringen op de beste manieren proberen vast te leggen. Als ik hiermee andere van dienst kan zijn, des te beter.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huwelijksfotograaf Geel: geëvalueerd met 4.75 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

fotograaf Geel, amateur fotograaf Geel, hobbyfotograaf huwelijk Geel, fotograaf huwelijk Geel, fotograaf trouw Geel, fotograaf bruiloft Geel, fotoshoot Geel, fotografen Geel, trouwfotograaf Geel, baby fotoshoot Geel, fotoshoot familie Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen huwelijksfotograaf in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden