huwelijksfotograaf Hasselt

Huwelijksfotograaf Hasselt: Ontdek onze talentvolle fotografen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Huwelijksfotograaf Hasselt: onze selectie fotografen in jou buurt

Huwelijksfotograaf in Zonhoven (3520) - Lindsy
Lindsy
Zonhoven
5/5 (3 reviews)
Ik ben een perfectionistische hobbyfotograaf die ook veel tijd en aandacht in de nabewerking steekt. Ik bezorg je dan ook ALLE foto’s bewerkt in kleur en zwart-wit. Dit is in de uurprijs inbegrepen. Ook ben ik nog voortdurend bezig met diverse extra cursussen zoals huwelijk, portret, ...
Tim is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huwelijksfotograaf in Berbroek (3540) - Tim
Tim
Berbroek
5/5 (2 reviews)
Reeds enkele jaren als hobbyfotograaf bezig - heb hiervoor 1,5jaar avondschool gevolgd aan het CVO, eveneens heb ik ook al diverse huwelijken gefotografeerd. Ik zeg altijd, "foto's onthouden wat mensen vergeten". Stuur mij gerust een bericht voor mijn portfolio.
Huwelijksfotograaf in Hasselt (3500) - Nicolas
Nicolas
Hasselt
Nieuw
Zupp voorziet fotografie: Reportage, Portret, Product en meer! We hebben een professionele fotostudio beschikbaar, gespecialiseerd in portretfotografie en productfotografie met ruimte voor omkleden e.d.
Huwelijksfotograaf in Stevoort (3512) - Jaklien
Jaklien
Stevoort
Nieuw
Ik ben Jaklien en al sinds meer dan 20 jaar bezig in de fotografie. Ik hou er van moderne foto's te maken van bruiloften, communie of andere mooie momenten in het leven. Zwart/wit en of kleur kan afgesproken.
Huwelijksfotograaf in Genk (3600) - Christian
Christian
Genk
Nieuw
Ik be Christian en ben al 30 jaar gepassioneerd amateurfotograaf. Ik heb nog een klassieke opleiding als fotograaf genoten. Ik maak reportages voor trouwpartijen, feesten en evenementen. Ik doe productfotografie, luchtfotografie (drone) als studiowerk. Ik beschik over een mobiele studio om aan huis te komen. Je kan me voor enkele uren of een ganse dag inhuren. Voor meer info neem gerust contact.
Huwelijksfotograaf in Appelterre-eichem (9400) - Tim
Tim
Appelterre-eichem
Nieuw
fotograaf te limburg . shoots porfolio models alle leeftijden of gender ook dieren
Huwelijksfotograaf in Heusden-Zolder (3550) - Gaëlle
Gaëlle
Heusden-Zolder
Nieuw
Ik ben Gaëlle, een studente Fotografie met al reeds 4 jaar ervaring. Mijn grootste passie is het maken van mode- en portret beelden, maar sta ook altijd open voor andere gebieden! Wil jij graag je portfolio uitbreiden, of zoek je een jonge leergierige fotografe voor een komend evenement, familieshoot, een shoot met je huisdier, ... ? Dan zit je bij mij aan het juiste adres!
Huwelijksfotograaf in Hasselt (3500) - Marte
Marte
Hasselt
Nieuw
Sinds 2020 heb ik certificaat product en portret fotograaf op zak. Hierdoor starten ik ook in september 2020 mijn eigen fotografie bedrijfje in mijn bijberoep. Ik ben huisfotograaf van een tegelbedrijf en horecazaak.
Huwelijksfotograaf in Hasselt (3500) - Femke
Femke
Hasselt
Nieuw
Hoi ik ben femke en ben 17 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar fotografie en film op de kunsthumaniora in Hasselt. Ik volg al 4 jaar deze richting in totaal nu. Hier heb ik verschillende vaardigheden geleerd dus ik kan zeer gevarieerde foto’s maken. Als je geïnteresseerd bent laat dan zeker iets weten zodat ik met mijn passie iets kan bijverdienen!
Huwelijksfotograaf in Vliermaalroot (3721) - Senne
Senne
Vliermaalroot
Nieuw
Ik ben Senne en ben 16 jaar oud. Sinds 4 jaar heb ik een camera en ik neem hem overal mee naartoe. Nu wil ik dat graag delen met jullie. Heb je een huisdier, evenement, pasgeborene, ... Dan lever ik kwalitatieve foto's voor een kleine prijs.
Huwelijksfotograaf in Hasselt (3500) - Ronny
Ronny
Hasselt
Nieuw
Ik maak al sinds 2012 foto's op evenementen op regelmatige basis. Ervaring heb ik vooral bij fuiven en concerten, maar ik sta open voor alle mogelijke evenementen.
Huwelijksfotograaf in Kuringen (3511) - Fien
Fien
Kuringen
Nieuw
ik ben een opstartende business, ik ben dus nog volledig gepassioneerd door het maken van foto. ik doe het super graag en wil dat u dag voor eeuwig herinnert kan worden en dat is het enige wat telt
Huwelijksfotograaf in Hasselt (3500) - Britt
Britt Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Allround fotograaf, voorzien van professionele uitrusting - Huwlijksfotografie - Portretfotografie - Productfotografie - Vastgoed/ architectuurfotografie - Andere projecten en ideeën!
Huwelijksfotograaf in Hasselt (3500) - Carl
Carl
Hasselt
Nieuw
Na een loopbaan van meer dan 10 jaar binnen de reclame ben ik nu vooral bezig met fotografie waarbij ik vooral veel aandacht schenk aan de opbouw van de foto. Iedere foto is de waarheid, geen Photoshop maar vooral PUUR door echtheid...
Huwelijksfotograaf in Berbroek (3540) - Nele
Nele Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berbroek
Nieuw
Bij mij kan je terecht voor pure en spontane portretfotografie, productfotografie maar ook reportages van events en architectuurfotografie! Ik hou van de uitdaging om altijd de juiste compositie met het perfecte licht te zoeken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huwelijksfotograaf Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

fotograaf Hasselt, amateur fotograaf Hasselt, hobbyfotograaf huwelijk Hasselt, fotograaf huwelijk Hasselt, fotograaf trouw Hasselt, fotograaf bruiloft Hasselt, fotoshoot Hasselt, fotografen Hasselt, trouwfotograaf Hasselt, baby fotoshoot Hasselt, fotoshoot familie Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden