huwelijksfotograaf Leuven

Huwelijksfotograaf Leuven: Ontdek onze talentvolle fotografen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Huwelijksfotograaf Leuven: onze selectie fotografen in jou buurt

Willem is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huwelijksfotograaf in Heverlee (3001) - Willem
Willem
Heverlee
4.96/5 (26 reviews)
Hallo, Ik ben Willem-Jan uit Leuven en al meer dan 20 jaar is fotografie mijn passie. Binnenkort in bijberoep. Ik fotografeer huwelijken, communies, feesten, vastgoed, families en portretten. Standaardbewerking is inbegrepen. De foto's krijgt u digitaal in het originele formaat. Ik help ook regelmatig mensen met het ordenen van foto verzameling. Hopelijk tot binnenkort
Huwelijksfotograaf in Everberg (3078) - Kathy
Kathy
Everberg
5/5 (5 reviews)
Hallo ! Ik ben al enkele jaren gepassioneerd amateurfotografe. Reeds meerdere evenementen, doop-, verjaardag-, of communiefeesten in beeld gebracht. Ook zwangerschapsfotografie en new born reportages zijn mogelijk. Prijzen hangen af van het aantal foto's, duur van het evenement enz. Dit kan allemaal besproken worden. Ik spreek vlot NL/FR/ENG. Ik kan voorbeelden tonen van geleverd werk.
Huwelijksfotograaf in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
De reden dat ik naast mijn beroep wat wil bijverdienen is mijn hobby: fotografie en video. Ik heb ervaring met het maken van promofilms van festiviteiten en voor milieubeheer voor Regionaal langschap Rivierenland. Ik edit mijn foto's altijd in Adobe Lightroom en mijn video's monteer ik met Premiere Pro.
Huwelijksfotograaf in Kortenberg (3070) - Magali
Magali
Kortenberg
5/5 (1 reviews)
ik ben een amateur fotografe, ik zet graag het schone van de wereld in de spotlights. Kinderfeestjes, huisdieren, zelfs voor begrafenissen sta ik paraat.
Huwelijksfotograaf in Haacht (3150) - Yolas
Yolas
Haacht
5/5 (1 reviews)
ik heb het altijd fijn gevonden om een camera in mijn handen te hebben ik doe er bijna alles aan voor juist die ene perfecte foto te hebben. of hoe ik het graag zeg (alles voor de foto) mijn specialiteit is personen in de buiten wereld fotograferen
Huwelijksfotograaf in Kessel lo (3010) - Dietrich
Dietrich
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik heb geen professionele ervaring als fotograaf. Wel was ik 3 jaar vaste “hobby” fotograaf op het racecircuit van Zolder en Spa Francorchamps voor een welbepaald raceteam. Ik ben tevens ook in het bezit van een semi professioneel fototoestel. Ook wat kinderfotografie en natuurfotografie heb ik wel eens gedaan op vraag van kenissen die mijn foto's mooi vonden.
Huwelijksfotograaf in Wilsele (3012) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
Nieuw
Ik ben een gepassioneerd fotograaf. Je kan me vragen voor opdrachten en/of als lesgever. Als lesgever heb ik vele jaren ervaring, zowel prive les als groepslessen en presentaties dit in algemene fotografie, reisfotografie, straatfotografie en in portret/fashion fotografie. Met flits en met natuurlijk licht. Als fotograaf, kan je me voor alle mogelijke opdrachten vragen.
Huwelijksfotograaf in Meerhout (2450) - Alison
Alison Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Meerhout
Nieuw
Ik ben Alison, een 26 jarige fotografe uit Meerhout . Ik ben gespecialiseerd in zwangerschap, newborn, sitter en cakesmash fotografie. Ook voor huwelijk, doopsel, communiefeest, enzovoort kan u bij mij terecht. Ik werk zowel in de fotostudio als op locatie (BE en NL).
Huwelijksfotograaf in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Leuven
Nieuw
Hi I can do photography, I am experienced in working in magazines and publishing. I am experienced in documenting events. I can handle canon and nikon cameras if provided.
Huwelijksfotograaf in Leuven (3000) - Beatrice
Beatrice
Leuven
Nieuw
Hallo, Ik ben geen professionele fotograaf, maar geloof me als ik je zeg dat in er wel goed in ben! :) Al onze vakantiefoto's zijn voor 90% door mij getrokken! En heb al eerder op feestjes fotografe mogen zijn :) Hopelijk kan u ook helpen! Groetjes
Huwelijksfotograaf in Heverlee (3001) - Jutta
Jutta
Heverlee
Nieuw
Ik ben Jutta. Ik ben bezig met een opleiding fotografie in het CVO. Daarvoor trok ik al van jongs af foto's. Zonder echt te weten wat ik deed. Maar ik oefende wel mijn fotografische blik. Ondertussen is daar dus ook al wat kennis bijgekomen. Ik kan ook de basis in fotoshop.
Huwelijksfotograaf in Herent (3020) - Evelien
Evelien
Herent
Nieuw
Hallo, ik ben Evelien, 24 jaar en fotografe van opleiding. Ik werk momenteel voltijds bij een sportzender en werk ik bijberoep als fotografe voor huwelijken, communies en kleine evenementen. Ik zou graag nog meer fotografiewerk doen want het is echt mijn passie. Bij contact kan ik u zeker een paar foto's van vorige opdrachten tonen. Ik kijk er al naar uit om jullie te ontmoeten!
Huwelijksfotograaf in Oud-heverlee (3050) - Gilles
Gilles Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oud-heverlee
Nieuw
Vanuit ons netwerk zijn wij reeds jaren actief met video en beeld. Ons team zorgt dat u straalt op de dag van een shoot. Hands on approach en duidelijke afspraken die worden nagekomen
Huwelijksfotograaf in Bierbeek (3360) - Sam
Sam
Bierbeek
Nieuw
ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in fotografie. Eerst begon het met foto's op vakantie te nemen daarna van de huisdieren, nu heb ik ondertussen de foto's van men zus haar verloving genomen en zwangerschaps foto's genomen. ik neem ook alle foto’s voor mijn instagram zelf.
Huwelijksfotograaf in Oud-heverlee (3050) - Dorien
Dorien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oud-heverlee
Nieuw
Sinds mijn twaalfde, loop ik rond met een digitale camera in mijn handen. Ondertussen bouwde ik mijn eigen zaak uit, en werk ik halftijds als fotograaf. Het is mijn passie en levensstijl.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huwelijksfotograaf Leuven: geëvalueerd met 4.99 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

fotograaf Leuven, amateur fotograaf Leuven, hobbyfotograaf huwelijk Leuven, fotograaf huwelijk Leuven, fotograaf trouw Leuven, fotograaf bruiloft Leuven, fotoshoot Leuven, fotografen Leuven, trouwfotograaf Leuven, baby fotoshoot Leuven, fotoshoot familie Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen huwelijksfotograaf in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie huwelijksfotograaf in Leuven

Trouwfotograaf die een 2nd shooter zoekt - Fotograaf burgerlijk trouw - Fotograaf burgerlijk trouw - Photo session for my small stuff - Fotograaf Burgerlijke Trouw Leuven - Huwelijksfotograaf - Hobbyfotograaf huwelijk feb 2021
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden