Vind de beste fotograaf van Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huwelijksfotograaf in Everberg (3078) - Kathy
Kathy
5/5 · 5 reviews
3078 Everberg
Hallo ! Ik ben al enkele jaren gepassioneerd amateurfotografe. Reeds meerdere evenementen, doop-, verjaardag-, of communiefeesten in beeld gebracht. Ook zwangerschapsfotografie en new born reportages zijn mogelijk. Prijzen hangen af van het aantal foto's, duur van het evenement enz. Dit kan allemaal besproken worden. Ik spreek vlot NL/FR/ENG. Ik kan voorbeelden tonen van geleverd werk.
Huwelijksfotograaf in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
5/5 · 3 reviews
3000 Leuven
De reden dat ik naast mijn beroep wat wil bijverdienen is mijn hobby: fotografie en video. Ik heb ervaring met het maken van promofilms van festiviteiten en voor milieubeheer voor Regionaal langschap Rivierenland. Ik edit mijn foto's altijd in Adobe Lightroom en mijn video's monteer ik met Premiere Pro.
Huwelijksfotograaf in Haacht (3150) - Yolas
Yolas
5/5 · 1 reviews
3150 Haacht
ik heb het altijd fijn gevonden om een camera in mijn handen te hebben ik doe er bijna alles aan voor juist die ene perfecte foto te hebben. of hoe ik het graag zeg (alles voor de foto) mijn specialiteit is personen in de buiten wereld fotograferen
Huwelijksfotograaf in Kortenberg (3070) - Magali
Magali
Nieuw
3070 Kortenberg
ik ben een amateur fotografe, ik zet graag het schone van de wereld in de spotlights. Kinderfeestjes, huisdieren, zelfs voor begrafenissen sta ik paraat.
Huwelijksfotograaf in Wilsele (3012) - Koen
Koen Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3012 Wilsele
Ik ben een gepassioneerd fotograaf. Je kan me vragen voor opdrachten en/of als lesgever. Als lesgever heb ik vele jaren ervaring, zowel prive les als groepslessen en presentaties dit in algemene fotografie, reisfotografie, straatfotografie en in portret/fashion fotografie. Met flits en met natuurlijk licht. Als fotograaf, kan je me voor alle mogelijke opdrachten vragen.
Huwelijksfotograaf in Meerhout (2450) - Alison
Alison Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
2450 Meerhout
Ik ben Alison, een 26 jarige fotografe uit Meerhout . Ik ben gespecialiseerd in zwangerschap, newborn, sitter en cakesmash fotografie. Ook voor huwelijk, doopsel, communiefeest, enzovoort kan u bij mij terecht. Ik werk zowel in de fotostudio als op locatie (BE en NL).
Huwelijksfotograaf in Leuven (3000) - Nahdah
Nahdah
Nieuw
3000 Leuven
Hi I can do photography, I am experienced in working in magazines and publishing. I am experienced in documenting events. I can handle canon and nikon cameras if provided.
Huwelijksfotograaf in Leuven (3000) - Beatrice
Beatrice
Nieuw
3000 Leuven
Hallo, Ik ben geen professionele fotograaf, maar geloof me als ik je zeg dat in er wel goed in ben! :) Al onze vakantiefoto's zijn voor 90% door mij getrokken! En heb al eerder op feestjes fotografe mogen zijn :) Hopelijk kan u ook helpen! Groetjes
Huwelijksfotograaf in Heverlee (3001) - Jutta
Jutta
Nieuw
3001 Heverlee
Ik ben Jutta. Ik ben bezig met een opleiding fotografie in het CVO. Daarvoor trok ik al van jongs af foto's. Zonder echt te weten wat ik deed. Maar ik oefende wel mijn fotografische blik. Ondertussen is daar dus ook al wat kennis bijgekomen. Ik kan ook de basis in fotoshop.
Huwelijksfotograaf in Herent (3020) - Evelien
Evelien
Nieuw
3020 Herent
Hallo, ik ben Evelien, 24 jaar en fotografe van opleiding. Ik werk momenteel voltijds bij een sportzender en werk ik bijberoep als fotografe voor huwelijken, communies en kleine evenementen. Ik zou graag nog meer fotografiewerk doen want het is echt mijn passie. Bij contact kan ik u zeker een paar foto's van vorige opdrachten tonen. Ik kijk er al naar uit om jullie te ontmoeten!
Huwelijksfotograaf in Oud-heverlee (3050) - Gilles
Gilles Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3050 Oud-heverlee
Vanuit ons netwerk zijn wij reeds jaren actief met video en beeld. Ons team zorgt dat u straalt op de dag van een shoot. Hands on approach en duidelijke afspraken die worden nagekomen
Huwelijksfotograaf in Bierbeek (3360) - Sam
Sam
Nieuw
3360 Bierbeek
ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in fotografie. Eerst begon het met foto's op vakantie te nemen daarna van de huisdieren, nu heb ik ondertussen de foto's van men zus haar verloving genomen en zwangerschaps foto's genomen. ik neem ook alle foto’s voor mijn instagram zelf.
Huwelijksfotograaf in Oud-heverlee (3050) - Dorien
Dorien Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
3050 Oud-heverlee
Sinds mijn twaalfde, loop ik rond met een digitale camera in mijn handen. Ondertussen bouwde ik mijn eigen zaak uit, en werk ik halftijds als fotograaf. Het is mijn passie en levensstijl.
Huwelijksfotograaf in Leuven (3000) - Madelief
Madelief
Nieuw
3000 Leuven
Wie ben ik? Een creatieveling, avonturier en dierenliefhebber. Passie voor fotografie en elke keer het beter willen doen, om toch iedereen te verbazen. Which of my photographs is my favorite? The one I'm going to take tomorrow..
Huwelijksfotograaf in Leuven (3000) - Raphaël
Raphaël
Nieuw
3000 Leuven
Ik ben fotograaf verdiepend in verschijdene subjects waaronder architectuur, portretten, commerciële, en ook drone fotografie. Foto's worden met WeTransfer met goede kwaliteit geleverd.

Huwelijksfotograaf Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen: fotoshoot Leuven, fotografen Leuven, troufotograaf Leuven, baby fotoshoot Leuven, fotoshoot familie Leuven,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Huwelijks videograaf
Thomas raadt Tim-wouter aan Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Foto’s sweet 16
Frans raadt Jonathan aan Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Bar - afruimen - afwas tussendoor op babyborrel
Lisa raadt Wouter aan Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden