huwelijksfotograaf Genk

Huwelijksfotograaf Genk: Ontdek onze talentvolle fotografen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Huwelijksfotograaf Genk: onze selectie fotografen in jou buurt

Huwelijksfotograaf in Diepenbeek (3590) - Dieter
Dieter
Diepenbeek
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben een beginnende fotograaf. Ik sta open voor kleine opdrachten te werken om zo verder te kunnen groeien als fotograaf naar grote opdrachten. Hopelijk tot snel! Ik kijk ernaar uit!
Huwelijksfotograaf in Zonhoven (3520) - Lindsy
Lindsy
Zonhoven
5/5 (3 reviews)
Ik ben een perfectionistische hobbyfotograaf die ook veel tijd en aandacht in de nabewerking steekt. Ik bezorg je dan ook ALLE foto’s bewerkt in kleur en zwart-wit. Dit is in de uurprijs inbegrepen.
Huwelijksfotograaf in As (3665) - Ivo
Ivo
As
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een Nikon P1000 (3000mm lens) maar ook een Drone met 4K; voor de drone heb ik ook een brevet gehaald, zodat ik bij de uitvoerende partij tot 120m hoogte kan vliegen en filmen, mits akkoord vd vragende partij. de beelden worden daarna uitgewisseld en bij mij verwijderd.
Huwelijksfotograaf in Helchteren (3530) - Valentin
Valentin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Helchteren
5/5 (1 reviews)
Mijn missie :Eerst en vooral luisteren naar mijn klanten,wat wensen zij wat vinden ze belangrijk.Vervolgens is het mijn doel om deze verwachtingen te vertalen naar de fotoreportage met het oog op een maximale klanttevredenheid.En dit alles aan een eerlijke budgetvriendelijke prijs.
Huwelijksfotograaf in Genk (3600) - Christian
Christian
Genk
Nieuw
Ik be Christian en ben al 30 jaar gepassioneerd amateurfotograaf. Ik heb nog een klassieke opleiding als fotograaf genoten. Ik maak reportages voor trouwpartijen, feesten en evenementen. Ik doe productfotografie, luchtfotografie (drone) als studiowerk. Ik beschik over een mobiele studio om aan huis te komen. Je kan me voor enkele uren of een ganse dag inhuren. Voor meer info neem gerust contact.
Huwelijksfotograaf in Hasselt (3500) - Femke
Femke
Hasselt
Nieuw
Hoi ik ben femke en ben 17 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar fotografie en film op de kunsthumaniora in Hasselt. Ik volg al 4 jaar deze richting in totaal nu. Hier heb ik verschillende vaardigheden geleerd dus ik kan zeer gevarieerde foto’s maken. Als je geïnteresseerd bent laat dan zeker iets weten zodat ik met mijn passie iets kan bijverdienen!
Huwelijksfotograaf in Genk (3600) - Beau
Beau
Genk
Nieuw
Ik ben Beau, Student journalistiek aan Thomas More Mechelen en freelance fotograaf voor verschillende media. In het verleden heb ik ook enkele festivals door mijn camera mogen zien*. (Laundry Day, Pukkelpop, Reggae Geel, Genk On Stage) En zou jou evenement graag willen aanvullen op bovenstaand lijstje.
Huwelijksfotograaf in Genk (3600) - Matisse
Matisse
Genk
Nieuw
Ik heb in het derde leerjaar 2 jaar fotografie gevolgd, heb zelf mijn eigen camera en weet mijn weg wel rond een foto apparaat, ik kan niet zeggen dat ik de beste fotograaf ben. Maar ik zorg er altijd voor dat ik een mooi resultaat krijg!
Huwelijksfotograaf in Genk (3600) - Elien
Elien
Genk
Nieuw
Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie. Ik ben momenteel studente, maar droom ervan hier een verdere carrière in uit te bouwen. Ik heb verschillende opdrachten gedaan zoals portretten, zwangerschap, communie.. Bij mij kan je terecht voor betaalbare shoots!
Huwelijksfotograaf in Zonhoven (3520) - Brenda
Brenda Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
Nieuw
Mijn grootste passie is fotografe zijn. Ik doe dit super graag als job en in mijn vrije tijd! Mijn creaties zijn warm, spontaan en liefdevol. Ik zorg er altijd voor dat jullie zich op jullie gemak voelen tijdens de reportages. Dus je mag wel zeggen dat mijn foto's niet te geposseert zijn, ze zien er altijd heel warm en persoonlijk uit! (Koppels, zwangerschap, Newborn, klein gezin en huwelijken)
Huwelijksfotograaf in Genk (3600) - Halil
Halil
Genk
Nieuw
Ik kan de beste foto's maken van producten voor online verkopers. Ik kan licht- en beeldbewerking op een basisniveau in foto's maken. Ik kan macrofoto's maken.
Huwelijksfotograaf in Genk (3600) - Eleni
Eleni Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Genk
Nieuw
Ik hou van moodboards maken en met de klant overleggen wat wel of niet kan zodat we zeker op de juiste golflengte zitten. Ik hou van diepgang en emotie in een beeld. En het allerbelangrijkste communicatie is key!
Huwelijksfotograaf in Hasselt (3500) - Simon
Simon Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
Nieuw
Na twee jaar Foto en film te studeren ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan in combinatie met mijn verdere studies marketing, mijn werk bestaat voornamelijk uit reisfotografie, persoonlijke fotoshoots, events en productfotografie.
Huwelijksfotograaf in Diepenbeek (3590) - Anaïs
Anaïs
Diepenbeek
Nieuw
Ik heb al fotoshoots gedaan, ik doe de richting fotografie al bijna 4jaar. Dus heb al veel ervaring in het maken van foto’s. In alle soorten categorieën.
Huwelijksfotograaf in Zonhoven (3520) - Siebe
Siebe
Zonhoven
Nieuw
Open visie, we kunnen samen bespreken wat je verwacht en wat haalbaar is. Ik geloof in samenwerking en ga graag samen voor het beste resultaat! Teamwork dreamwork ;)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel trouwfotografen in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huwelijksfotograaf Genk: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

fotograaf Genk, amateur fotograaf Genk, hobbyfotograaf huwelijk Genk, fotograaf huwelijk Genk, fotograaf trouw Genk, fotograaf bruiloft Genk, fotoshoot Genk, fotografen Genk, trouwfotograaf Genk, baby fotoshoot Genk, fotoshoot familie Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden