huishoudhulp Itegem

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Itegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Itegem

Huishoudhulp in Beerzel (2580) - Gaëlle
Gaëlle
Beerzel
4.85/5 (20 reviews)
Ik werk voltijds maar heb zeker wat tijd vrij om iemand ander zijn strijk te doen van thuis uit. Zodat de last van u schouders valt en u meer tijd hebt om zaken te doen :)
Xanne is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudhulp in Putte (2580) - Xanne
Xanne
Putte
5/5 (9 reviews)
Ik strijk graag en doe dit met veel plezier. Met alle zorg voor teveel en Bethesda terug in de mand. Ophalen en brengen is mogelijk, prijs bespreekbaar
Huishoudhulp in Schriek (2223) - Godelieva
Godelieva
Schriek
5/5 (4 reviews)
Heb reeds verschillende jaren gewerkt als huishoudhulp , Dus ik ken de kneepjes van het vak.ik kan mij verplaatsen met de wagen , dus grotere afstand geen bezwaar
Huishoudhulp in Lier (2500) - Wendy
Wendy
Lier
5/5 (4 reviews)
Hoe leuk is het niet om in een proper gepoetst huis thuis te komen! Ik vind dit zelf heel belangrijk en wil dit voor mijn klantjes ook zeker doen!!!!!
Huishoudhulp in Hallaar (2220) - Vicky
Vicky
Hallaar
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik woon sinds één jaar alleen. Hierdoor heb ik veel geleerd het afgelopen jaar over het huishouden. Voor ik alleen ben gaan wonen hielp ik heel veel mee in het huishouden bij mijn ouders. Professioneel heb ik hier geen ervaring in, toch hoop ik dat jullie mij een kans willen geven om te tonen dat ik dit daadwerkelijk kan. Groetjes
Huishoudhulp in Beerzel (2580) - Rita
Rita
Beerzel
5/5 (2 reviews)
Ik strijk heel graag en zou dus mensen willen helpen die dat minder graag doen. Ik wil wel het liefst thuis blijven om te strijken. Ik wil eventueel wel de strijk komen ophalen en terugbrengen als het niet te ver uit de buur is.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
Herenthout
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben lisa. 24 jaar. Ik wil graag een centje bijverdienen en tegelijkertijd ook jullie helpen en wat ontlasten! Hopelijk tot snel! Lieve groetjes, Lisa.
Huishoudhulp in Bevel (2560) - Alexa
Alexa
Bevel
5/5 (2 reviews)
Ik ben werkzaam als huishoudhulp, strijken is dus 1 van mijn dagelijkse taken. Strijken gebeurt in een rookvrije omgeving. Strijk liefst brengen naar mij thuis. Ophalen of afzetten kan binnen Nijlen. Hopelijk tot binnenkort!
Huishoudhulp in Nijlen (2560) - Anouska
Anouska
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Nood aan even een maaltijd op te pikken en u uit de nood te helpen? Laat een berichtje en 's avonds staat uw potje klaar. De gewone Vlaamse en de Italiaanse kost .
Huishoudhulp in Schriek (2223) - Laura
Laura
Schriek
5/5 (1 reviews)
Ik ben studente Restaurant-Keuken. Mijn laatste jaar. Juni 2021 ben ik afgestudeerd als kok. Nu ben ik volop bezig met mijn specialisatie jaar culinair koken. Zelf heb ik ook al wat werk ervaring op gedaan in verschillende restaurants.
Huishoudhulp in Herselt (2230) - Daniëlle
Daniëlle
Herselt
5/5 (1 reviews)
Ik kook graag, zelf als er niet veel in huis is slaag ik er toch in om snel iets uit mijn hoed te toveren. Heb je zelf niet veel tijd of niet zo handig of lukt het niet(meer)? Ik kom graag wat op tafel toveren voor een lekkere maaltijd.
Huishoudhulp in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb al gewerkt als schoonmaakster voor een kantoor met dienstencheques. Ook wanneer ik in de horeca actief was of tewerkgesteld als verkoopster in een bakkerij, stond ik mee in voor de schoonmaak. Nu woon ik sinds kort alleen en er is niets zo fijn als een proper huisje! Heeft u tijd tekort om alles rond te krijgen? Ik kom u met een lach helpen! Hopelijk zien we elkaar snel.
Huishoudhulp in Herenthout (2270) - Timmy
Timmy
Herenthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met poetsen. Voor een jaar en half ben ik elke zaterdag gaan werken voor een kaasboer. Mijn functies waren: Uitladen van de goederen Propermaken van marktwagen Poetsen van garage en werkplaatsen Goederen klaarmaken voor verkoop door de lopende week Organiseren van de werkplaats conform overstock En nog veel meer… Ik ben leergierig en ik vang alles heel snel op.
Huishoudhulp in Herselt (2230) - Jessica
Jessica
Herselt
5/5 (1 reviews)
Kan ik je helpen met de ramen huis appartement wat op te ruimen lichte schoonmaak als ook grote schoonmaak kasten uitluiden sorteren (lente schoonmaak) wassen strijken afwasmachine afwas ik ben nergens vies van en steek graag de handen uit de mouwen dan kan je bij mij terecht
Huishoudhulp in Begijnendijk (3130) - Robin
Robin
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Ik ervaring met kuisen van ramen/algemene schoonmaak van het huis. Ik heb 5 jaar als student gewerkt als poetsman in het rusthuis van Tremelo (Damiaan).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Itegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Itegem: geëvalueerd met 4.96 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Itegem, hulp in huis Itegem, huishoudpersoneel Itegem, goedkope huishoudhulp Itegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden