huishoudhulp Bouwel

Ontdek talentvolle huishoudhulp in Bouwel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie huishoudhulpen in de buurt van Bouwel

Huishoudhulp in Herentals (2200) - Rekaft
Rekaft
Herentals
5/5 (5 reviews)
Ik heb veel ervaring in het huishouden en daarnaast kan ik ramen goed zemen dakzij de opleidijg schilder die ik volgde .
Huishoudhulp in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
Grobbendonk
4.5/5 (4 reviews)
ik hou erg van koken en ben zelf veganistisch en heb geleerd vele gerechten in een vegan jasje te steken,ik kan je helpen met maaltijden voor te bereiden gezonde snacks te maken en zo verder
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Kb
Kb
Herentals
5/5 (4 reviews)
12 jaar + verstand en ervaring in het vak. Beschik over een lijn van Kärcher toestellen voor alles binnen huis is goed aan te pakken. Die het graag en ook voor een ander
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Linda
Linda
Herentals
5/5 (2 reviews)
Vroeger uit noodzaak, maar nu als hobby ben ik vrij veel bezig met het zelf maken van kleding. Ik ben echt handig met de naaimachine, breipriemen, haaknaalden. Ik kan je helpen bij je DIY projectjes.
Huishoudhulp in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
Herenthout
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben lisa. 24 jaar. Ik wil graag een centje bijverdienen en tegelijkertijd ook jullie helpen en wat ontlasten! Hopelijk tot snel! Lieve groetjes, Lisa.
Huishoudhulp in Lille (2275) - Laura
Laura
Lille
5/5 (2 reviews)
Hallo allemaal! Vroeger heb ik vakantiewerk gedaan bij schoonmaakbedrijf Sodexo. Zelf vind ik het altijd fijn als alles netjes is. Graag help ik u verder en kan ik hiermee ook een centje bijverdienen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan huishoudhulp

Huishoudhulp in Bevel (2560) - Alexa
Alexa
Bevel
5/5 (2 reviews)
Ik ben werkzaam als huishoudhulp, strijken is dus 1 van mijn dagelijkse taken. Strijken gebeurt in een rookvrije omgeving. Strijk liefst brengen naar mij thuis. Ophalen of afzetten kan binnen Nijlen. Hopelijk tot binnenkort!
Huishoudhulp in Nijlen (2560) - Anouska
Anouska
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Nood aan even een maaltijd op te pikken en u uit de nood te helpen? Laat een berichtje en 's avonds staat uw potje klaar. De gewone Vlaamse en de Italiaanse kost .
Huishoudhulp in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb al gewerkt als schoonmaakster voor een kantoor met dienstencheques. Ook wanneer ik in de horeca actief was of tewerkgesteld als verkoopster in een bakkerij, stond ik mee in voor de schoonmaak. Nu woon ik sinds kort alleen en er is niets zo fijn als een proper huisje! Heeft u tijd tekort om alles rond te krijgen? Ik kom u met een lach helpen! Hopelijk zien we elkaar snel.
Huishoudhulp in Herenthout (2270) - Timmy
Timmy
Herenthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met poetsen. Voor een jaar en half ben ik elke zaterdag gaan werken voor een kaasboer. Mijn functies waren: Uitladen van de goederen Propermaken van marktwagen Poetsen van garage en werkplaatsen Goederen klaarmaken voor verkoop door de lopende week Organiseren van de werkplaats conform overstock En nog veel meer… Ik ben leergierig en ik vang alles heel snel op.
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Tine
Tine
Herentals
5/5 (1 reviews)
Ik kook even graag traditioneel als hedendaags, met altijd een vegetarisch alternatief. Een gerecht bestellen, betekent ook dat je een verrassing krijgt als voorafje of dessert.
Huishoudhulp in Vorselaar (2290) - Aicha
Aicha
Vorselaar
5/5 (1 reviews)
Ik kook sinds mijn 10de, ik heb dus jaren ervaring en ik kook voor veel mensen *groot gezin* en voor 1 iemand, (bv iemand zichzelf niet kan verzorgen* dan kook ik elke dag voor degene, ik heb ook kooklessen vroeger op school gevolgd en in restauranten gewerkt dus overal.
Huishoudhulp in Nijlen (2560) - Kevin
Kevin
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Ik kook gezond, divers en lekker. Dankzij mijn kennis over sport & voeding weet ik wat goed voor je is, maar ook hoe dit lekker te maken. Ik hou rekening met jouw voorkeuren en kan vooruitplannen.
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Ingrid
Ingrid
Herentals
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd als huishoudhulp gewerkt en daar hoor ook de strijk bij thuis strijk ik ook ga liever met gestreken kleren buiten ik strijk het lieft met een stoomstrijkijzer machine
Huishoudhulp in Herentals (2200) - Nataly
Nataly
Herentals
5/5 (1 reviews)
Heeft u poesthulp nodig voor 1 dag of misschien een regelmatige poetshulp sta altijd paraat poetsen heb ik veel ervaring zowel in huis als bureau's
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel huishoudhulpen in Bouwel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Top systeem on klanten met mensen die hun diensten aanbeiden samen te brengen! Mooie interface, zowel op het web als in de app, en gemakklijke betaling. ”
Katinka
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
“ Het is vrij gemakkelijk om aan hulp te geraken, zelfs mensen die verder wonen durven hun diensten aanbieden. ”
Meenu
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Huishoudhulp Bouwel: geëvalueerd met 4.93 door 30 klanten

Populaire dienstaanvragen

huishoudhulp Bouwel, hulp in huis Bouwel, huishoudpersoneel Bouwel, goedkope huishoudhulp Bouwel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden