bijles wetenschappen Hemiksem

Hulp voor bijles wetenschappen in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Hemiksem

Bijles wetenschappen in Hoboken (2660) - Reda
Reda
Hoboken
4.56/5 (9 reviews)
Luisterend oor, eerlijk, correct en zeer behulpzaam. Ik kan u het abstracte gemakkelijker verstaanbaar maken. Mijn domein: -Elektriciteit -Elektromechanica
Bijles wetenschappen in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Ik ben geen leerkracht maar kan je misschien wel helpen om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen zodat je nieuwe inzichten krijgt in de leerstof. Vaak is het een kwestie van het juiste inzicht...de rest komt vanzelf.
Bijles wetenschappen in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben 18 jaar oud heb op de middelbare school altijd wetenschappen gestudeerd, waaronder de laatste twee jaar Wetenschappen-Wiskunde. Dus als jou kind bijles nodig heeft met wiskunde of een onderdeel van wetenschappen wil ik graag een handje helpen.
Bijles wetenschappen in Hoboken (2660) - Jeroen
Jeroen
Hoboken
5/5 (5 reviews)
Ik merk vaak dat studenten niet geïnteresseerd zijn in STEM doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik heb zelf een doctoraat in de toegepaste ingenieurstechnieken en heb jaren les gegeven op Universiteit Antwerpen. Daarnaast geef ik geregeld leuke presentaties aan kinderen/jongeren over wetenschap en techniek.
Bijles wetenschappen in Hoboken (2660) - Devrim
Devrim
Hoboken
4.5/5 (4 reviews)
Ik studeer farmaceutische wetenschappen en ik zit aan mijn laatste jaar bachelor. Ik geef al meer dan twee jaar bijles aan studenten uit lager onderwijs, secundair onderwijs en hoger onderwijs. Vakken waarvoor ik bijles geef zijn meestal wiskunde, chemie en fysica. Daarnaast geef ik ook huiswerkbegeliding.
Bijles wetenschappen in Wilrijk (2610) - Ousama
Ousama
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb een wiskundige achtergrond waardoor ik vertrouwd ben met de materie (Wetenschappen-Wiskunde in het middelbaar en nadien Master Handelsingenieur). Daarnaast heb ik als Tutor wiskunde reeds ervaring opgedaan in bijles geven aan verschillende niveaus (van middelbaar tot hoger onderwijs).
Bijles wetenschappen in Hoboken (2660) - Eef
Eef
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik heb 18 jaar ervaring als onderwijzer. Aanvankelijk lezen is mijn expertise. Didactisch materiaal thuis aanwezig. Studiecoach en zorgverbreding voor het lager onderwijs en lager secundair.
Bijles wetenschappen in Wilrijk (2610) - Katrien
Katrien
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Met een Master of Science in de ingenieurswetenschappen, sta ik graag jonge leerlingen bij als zij moeilijkheden ervaren met wiskunde of fysica. Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie!
Bijles wetenschappen in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ging zelf altijd graag naar school, en help mijn jongere broetjes ook met hun schooltaken en opdrachten of hun leerstof te verwerken. Het is ook goed voor mezelf om alles te blijven herhalen.
Bijles wetenschappen in Hemiksem (2620) - Laura
Laura
Hemiksem
Nieuw
Ik ben leerkracht aardrijkskunde-biologie. Voor beide vakken kan je bij mij terecht. Voor kinderen uit het lager onderwijs of eerste graad secundair kan ik ook helpen bij wiskunde, WO, natuurwetenschappen, pav, MAVO... Ik ben zeer gemotiveerd om kinderen te helpen!
Bijles wetenschappen in Hoboken (2660) - Lauren
Lauren
Hoboken
Nieuw
Hallo ik ben Lauren, een 18-jarige student. Ik ben afgestudeerd in de richting techniek-wetenschappen en ga nu verder voor bio-ingenieur. Ik ben zeer wetenschappelijk aangelegd en hoop u dus van dienst te kunnen zijn door uw kinderen of u zelf bijles te geven.
Bijles wetenschappen in Aartselaar (2630) - Paul
Paul
Aartselaar
Nieuw
Beste ik heb een bachelor wiskunde, biologie en scheikunde. Zelf sta ik al 25 jaar in het BuSO bij autistische jongeren. Hierdoor heb ik de ervaring om zeer gestructureerde les te geven. Zoekt u iemand voor bijles wiskunde of wetenschappen dan hoor ik het graag.
Bijles wetenschappen in Wilrijk (2610) - Ruben
Ruben
Wilrijk
Nieuw
Ik ben een dertig jarige full time werknemer met een passie voor leren. Ikzelf heb de opleiding bachelor informatica en Master handelswetenschappen genoten en heb altijd affiniteit gehad met wiskunde en wetenschappen. Ik help dan ook graag andere mensen tot de wonderlijke inzichten komen die deze kunnen bieden.
Bijles wetenschappen in Hoboken (2660) - Karlien
Karlien
Hoboken
Nieuw
Ik heb een master in LO en bewegingswetenschappen, maar heb in een geslaagde eerste bachelor fysica en sterrenkunde ook de nodige portie wiskunde en wetenschappen gezien. Nu sta ik in het onderwijs (2e en 3e graad secundair) en geef ik wetenschappen. Ik probeer met applicaties, voorbeelden en oefeningen de leerstof duidelijk te maken.
Bijles wetenschappen in Wilrijk (2610) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
Nieuw
Eigen studies : secundair wiskunde wetenschappen; daarna MSc electro-mechanica, MSc veiligheid, MSc beleidsinformatica, Expert Onroerend Goed, Expert Vastgoed Energie / EPC, … => bijles, begeleiding eindwerken, ...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Hemiksem: geëvalueerd met 4.91 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Hemiksem, leraar wetenschappen Hemiksem, privéles wetenschappen Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden