bijles economie Hemiksem

Hulp voor bijles economie Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Hemiksem

Jef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Antwerpen (2030) - Jef
Jef
Antwerpen
4.94/5 (35 reviews)
Bijles in boekhouding meer dan 45 jaar praktijk ervaring. Dit kan op verschillende niveaus en ook de manier waarop.volgens keuze van de aanvrager.
Bijles economie in Edegem (2650) - Tom
Tom
Edegem
4.88/5 (8 reviews)
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Bijles economie in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Ik ben geen leerkracht maar kan je misschien wel helpen om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen zodat je nieuwe inzichten krijgt in de leerstof. Vaak is het een kwestie van het juiste inzicht...de rest komt vanzelf.
Seppe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles economie in Zwijndrecht (2070) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (6 reviews)
Ik geef al enkele jaren bijles in wiskundige en IT gerichte vakken aan studenten van alle niveaus (van lager tot master). Mijn enthousiasme voor de leerstof en het bijles geven is vaak zo aanstekelijk dat de student er mee in opgaat en de bijles een moment wordt om naar uit te kijken in plaats van een verplichte opdracht. Mijn hoogste diploma is Master Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen.
Bijles economie in Berchem (2600) - Ludo
Ludo
Berchem
5/5 (1 reviews)
Omdat het mijn stokpaardjes zijn... :-) Opleiding H.IR., nu op pensioen. Economie (boekhouden) mijn lievelingetjes. Bespaart menig zelfstandige (KMO`er) veel besognes en € -tjes.
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Lieselot
Lieselot
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik behaalde een master in Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW). Doordat ik ook in het middelbaar economie volgde, weet ik waar de focus ligt.
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met wetenschappen bijles voor de middelbare school en met ingangsexamen geneeskunde (specifiek voor gedeelte fysica). Mijn methode is geduld maar met het ontwikkelen van het zelfvertrouwen en redeneervermogen van de student. Ik kouw niet alles voor maar probeer stapje per stapje de student de touwtjes in handen te laten nemen en te durven antwoorden.
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Stijn
Stijn
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als student heb ik zelf veel herexamens gehad en vaak gedacht om op te geven. De hoofdreden hiervan was dat ik niet echt wist 'hoe te studeren'. Uiteindlijk toch afgestudeerd met een masterdiploma en momenteel bezig met een doctoraat. Ik wil mijn kennis en ervaring gebruiken om anderen te helpen.
Bijles economie in Hoboken (2660) - Caroline
Caroline
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Door mijn jaren ervaring als leerkracht, lukt het mij goed om moeilijke theorie op een verstaanbare wijze over te brengen. Ik ben een krak in het maken van duidelijke schema's en samenvattingen, iets wat ik leerde tijdens mijn studie rechten. Ik kan helpen bij alle vakken van de lagere school en de 1ste graad van het middelbaar. Voor de 2de en 3de graad beperk ik mij tot economie ( en recht).
Bijles economie in Antwerpen (2018) - Gerrit
Gerrit
Antwerpen
Nieuw
Als student wou ik alles begrijpen zodat het makkelijk te vertellen valt. Ik pas deze techniek vaak toe bij studenten economie. Daarnaast ben ik zeer vertrouwd met wiskundige en statistische begrippen.
Bijles economie in Antwerpen (2018) - Frederik
Frederik
Antwerpen
Nieuw
Afgestudeerde student als master in handelsingenieur en master in financial management. Heb altijd bijles gegeven aan mijn jongere zussen voor de wetenschappelijke, wiskundige en economische vakken. Ik geloof ook dat ik moeilijke dingen op een gemakkelijk begrijpbare manier kan uitleggen.
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Antwerpen
Nieuw
Afgestudeerd binnen de richtingen wetenschappen-wiskunde en economie. Uitgebreide kennis van deze vakken met een efficiente leermethode. Ook voor studiecoaching, mentoring en planning.
Bijles economie in Antwerpen (2050) - Yves
Yves
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een master TEW en een bachelor Orthopedagogie. Ik geef economie, wiskunde en statistiek. Dit enkel bij mij thuis (niet op locatie). De eerste bijles is gratis. Dit om te bekijken wat de leerstof is. Dit is relevant voor mijn voorbereidingen. Ook is dit belangrijk om te bekijken of ik de student op een goede manier kan begeleiden. Jammergenoeg geef ik geen last minute bijlessen.
Bijles economie in Antwerpen (2018) - Bert
Bert
Antwerpen
Nieuw
Bachelor gehaald in Economische Wetenschappen (KU Leuven), daarna nog een Master behaald in TEW (KU Leuven) en Innovation (Vlerick Business School).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars economie in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Hemiksem: geëvalueerd met 4.98 door 69 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Hemiksem, bijles economie gezocht Hemiksem, economie bijles Hemiksem, opfriscursus economie Hemiksem, privé leraar economie Hemiksem, leraar economie gezocht Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden