bijles rechten Hemiksem

Hulp voor bijles rechten in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars rechten in de buurt van Hemiksem

Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles rechten in Berchem (2600) - Liesbet
Liesbet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (2 reviews)
Zie voorgaande. Ik Bezit een attest onderwijsprofessionalisering van de UHasselt. Ik heb les en bijles gegeven. Ik kan u graag telefonisch te woord staan.
Bijles rechten in Breendonk (2870) - Marleen
Marleen
Breendonk
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik een jurist met een brede kennis van Recht. Tevens ben ik zelf nog lesgever goederenrecht geweest. Recht is boeiend en eenvoudig als het op een duidelijke manier wordt toegelicht. Wens je een heldere , realistische , uit de praktijk gegrepen toelichting bij jouw Rechtenstudie ? Call me !!
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Bart
Bart
Antwerpen
Nieuw
erkgvo bqef v,,qeprove vqerveriqvqervnqeprvnaerivjnevnirnaepriovnaerignvaernviùeriovnernvneriovnaerinviaernviaernvnaeriovnreavniaernvaeriovniernivnaernnern
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Antwerpen
Nieuw
Afgestudeerd binnen de richtingen wetenschappen-wiskunde en economie. Uitgebreide kennis van deze vakken met een efficiente leermethode. Ook voor studiecoaching, mentoring en planning.
Bijles rechten in Wilrijk (2610) - Manon
Manon
Wilrijk
Nieuw
Ik heb rechten gestudeerd aan de Universiteit van Gent, begonnen in 2009 en afgestudeerd met onderscheiding in 2014. Vandaag ben ik als bedrijfsjuriste nog zeer actief bezig met het juridische, voornamelijk in het mededingingsrecht en publiek recht (bv overheidsopdrachten).
Bijles rechten in Antwerpen (2018) - Eveline
Eveline
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een studente rechtspraktijk die de struikelpunten kent en begrijpt wanneer men zich aan het recht zet. Hierdoor kan ik jullie tips & tricks leren die mij enorm geholpen hebben bij het studeren.
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Fiona
Fiona
Antwerpen
Nieuw
Hoi! Ik ben Fiona, 21 jaar, studente 3de bachelor Rechten. Ik zou erg graag bijles geven waar nodig! Mijn middelbaar heb ik afgerond met een diploma Economie-Talen (ASO) via de examencommissie, dus ook voor hulp daarbij kan ik bijspringen. Hopelijk tot snel! 🤓
Bijles rechten in Kontich (2550) - Greet
Greet
Kontich
Nieuw
- Studiebegeleiding/leren leren - Vakken: gedragswetenschappen, cultuurwetenschappen en filosofie - Master in de Criminologische wetenschappen van opleiding
Bijles rechten in Hemiksem (2620) - Gretel
Gretel
Hemiksem
Nieuw
Ik heb nog geen ervaring als bijlesgever, maar ik ben zeer enthousiast om ervaring op te doen. Ik begin volgend jaar aan mijn derde jaar rechten aan de KUL. Mijn diploma secundair heb ik gehaald in de richting wiskunde-talen. Ik ben zeer geduldig en ik kan goed met kinderen omgaan.
Bijles rechten in Rumst (2840) - Max
Max
Rumst
Nieuw
Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie te Boom/Reet en ik geef gitaarlessen, ik geef zanglessen. ik babysit en ik kan jouw kindjes bijles geven waar nodig.
Bijles rechten in Antwerpen (2000) - Donald
Donald
Antwerpen
Nieuw
Ik heb zelf in het middelbaar Grieks-Latijn gestudeerd. Die twee klassieke talen vind ik persoonlijk prachtig. Voor mij is het belangrijk om die passie door te geven aan de leerlingen van vandaag.
Bijles rechten in Rumst (2840) - Farah
Farah
Rumst
Nieuw
Ik ben zelf leerkracht economie en informatica. Ik geef super graag les en lesgeven is mijn passie. Ik help graag anderen hun dromen te verwezenlijken. Verder mag je mij contacteren voor extra vragen.
Bijles rechten in Wilrijk (2610) - Tharsicius
Tharsicius
Wilrijk
Nieuw
Daar ik afgestudeerd ben in de rechten, met onderscheiding, gevolgd door een specialisatie in Europees recht, en daarna steeds een functie heb uitgeoefend met als insteek recht in de praktijk, voel ik me geroepen om bijles in rechten te geven. Ook hiervoor geldt dat motivatie en inspiratie een meer dan belangrijke bijdrage kunnen leveren.
Bijles rechten in Boom (2850) - Tugba
Tugba
Boom
Nieuw
Ik heb al 3 jaar ervaring in bijlesgeven. Ik heb eerder al een klas van 12 begeleidt met hun eindwerk. Verder heb ik een leerling humane wetenschappen doorheen examencommissie geholpen en zij heeft ondertussen haar diploma.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars rechten in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles rechten Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus rechten Hemiksem, privéleraar rechten Hemiksem, leraar rechten gezocht Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden