bijles fysica Hemiksem

Hulp voor bijles fysica Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Hemiksem

Bijles fysica in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Ik ben geen leerkracht maar kan je misschien wel helpen om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen zodat je nieuwe inzichten krijgt in de leerstof. Vaak is het een kwestie van het juiste inzicht...de rest komt vanzelf.
Bijles fysica in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik ben 18 jaar oud heb op de middelbare school altijd wetenschappen gestudeerd, waaronder de laatste twee jaar Wetenschappen-Wiskunde. Dus als jou kind bijles nodig heeft met wiskunde of een onderdeel van wetenschappen wil ik graag een handje helpen.
Bijles fysica in Hoboken (2660) - Jeroen
Jeroen
Hoboken
5/5 (5 reviews)
Ik merk vaak dat studenten niet geïnteresseerd zijn in STEM doordat ze enkele basiskennis missen. Daar wil ik helpen iets aan te veranderen door mijn kennis en studeer trucks te delen. Ik heb zelf een doctoraat in de toegepaste ingenieurstechnieken en heb jaren les gegeven op Universiteit Antwerpen. Daarnaast geef ik geregeld leuke presentaties aan kinderen/jongeren over wetenschap en techniek.
Bijles fysica in Hoboken (2660) - Devrim
Devrim
Hoboken
4.5/5 (4 reviews)
Ik studeer farmaceutische wetenschappen en ik zit aan mijn laatste jaar bachelor. Ik geef al meer dan twee jaar bijles aan studenten uit lager onderwijs, secundair onderwijs en hoger onderwijs. Vakken waarvoor ik bijles geef zijn meestal wiskunde, chemie en fysica. Daarnaast geef ik ook huiswerkbegeliding.
Sven is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles fysica in Aartselaar (2630) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aartselaar
5/5 (3 reviews)
Als actieve leerkracht in het hoger secundair onderwijs weet ik heel goed waar de leerlingen juist mee bezig zijn, en hoe dit aangebracht wordt. Ik wil graag dat de leerlingen alles snappen!
Bijles fysica in Aartselaar (2630) - Hugo
Hugo
Aartselaar
5/5 (1 reviews)
Ik bezit een ruime ervaring in Elektronica/Elektriciteit / Automatisatie opgedaan in privé bedrijven en stel deze kennis dus graag ter beschikking van de leerlingen die snel aanvoelen dat ik niet alleen theorie aanleer maar ook concrete voorbeelden uit de praktijk. Leerlingen appreciëren praktijkvoorbeelden. Tevens is Frans ook geen probleem. Ik kan ook verruimen naar Wiskunde en algemene Fysica.
Bijles fysica in Hoboken (2660) - Lauren
Lauren
Hoboken
Nieuw
Hallo ik ben Lauren, een 18-jarige student. Ik ben afgestudeerd in de richting techniek-wetenschappen en ga nu verder voor bio-ingenieur. Ik ben zeer wetenschappelijk aangelegd en hoop u dus van dienst te kunnen zijn door uw kinderen of u zelf bijles te geven.
Bijles fysica in Aartselaar (2630) - Paul
Paul
Aartselaar
Nieuw
Beste ik heb een bachelor wiskunde, biologie en scheikunde. Zelf sta ik al 25 jaar in het BuSO bij autistische jongeren. Hierdoor heb ik de ervaring om zeer gestructureerde les te geven. Zoekt u iemand voor bijles wiskunde of wetenschappen dan hoor ik het graag.
Bijles fysica in Wilrijk (2610) - Sofian
Sofian Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilrijk
Nieuw
Ik sta zelf al meer dan acht jaar in het (hoger) onderwijs en heb in t middelbaar Latijn - wiskunde gestudeerd. Bijles rond statistiek en wiskunde geef ik dan ook met alle plezier
Bijles fysica in Hoboken (2660) - Karlien
Karlien
Hoboken
Nieuw
Ik heb een master in LO en bewegingswetenschappen, maar heb in een geslaagde eerste bachelor fysica en sterrenkunde ook de nodige portie wiskunde en wetenschappen gezien. Nu sta ik in het onderwijs (2e en 3e graad secundair) en geef ik wetenschappen. Ik probeer met applicaties, voorbeelden en oefeningen de leerstof duidelijk te maken.
Bijles fysica in Hoboken (2660) - Abdelilah
Abdelilah
Hoboken
Nieuw
Ik heb wiskunde-wetenschappen gedaan en daarna moderne-talen wetenschappen. Ik zit nu in mijn 3de bachelor biomedische wetenschappen, dus ik heb voldoende kennis van wetenschappen ,... .
Bijles fysica in Wilrijk (2610) - Isabel
Isabel
Wilrijk
Nieuw
Ik ben student geneeskunde. In het middelbaar heb ik wetenschappen wiskunde gestudeerd. In het verleden heb ik al vaak bijles gegeven aan verre familieleden of kennissen en dit aan zowel leerlingen van de basisschool als van de middelbare school.
Bijles fysica in Antwerpen (2020) - Annick
Annick
Antwerpen
Nieuw
Van opleiding ben ik Industrieel Ingenieur Chemie maar ben al meer dan 20 jaar als leerkra cht chemie en fysica aan het werk in de 3de graad. Voor deze vakken is de derde graad dus zeker geen probleem. Ook 2de graadsleerlingen zijn uiteraard welkom!
Bijles fysica in Antwerpen (2020) - Hamza
Hamza
Antwerpen
Nieuw
Ik heb altijd al economische richting gevolgd sinds het middelbaren en ik heb een 2 jaar handelswetenschappen gevolgd aan de universiteit van Leuven met zeer goede resultaten voor wiskundige en economische vakken.
Bijles fysica in Hoboken (2660) - Khouseyn
Khouseyn
Hoboken
Nieuw
Heb zelf hoger opleiding in deze vakken en kan van nature goed uitleg geven. Programma voor secundair is geen probleem, maar ook voor materie van hoger onderwijs kan u bij ons terecht.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Hemiksem: geëvalueerd met 4.92 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Hemiksem, fysica bijles Hemiksem, opfriscursus fysica Hemiksem, privé leraar fysica Hemiksem, leraar fysica gezocht Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles fysica in Hemiksem

Beste Bernard, ik zit in het eerste jaar farmaceutische wetenschappen en ik heb een probleem met (fysica.farm.onder - dringend bijles gevraagd voor examens 6IW - FYSICA BIJLES secundair onderwijs, derde graad
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden