bijles wetenschappen Geel

Hulp voor bijles wetenschappen in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Geel

Bijles wetenschappen in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles wetenschappen in Kasterlee (2460) - Christopher
Christopher
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ben aan de slag als opto-mechanisch ingenieur. Ik gaf tijdens mijn studies bijles als bijverdienste en dit beviel me enorm. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten en hun op weg te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Dat is de enige manier om dingen echt door te laten dringen. Studiebegeleiding van wiskunde tot chemie! Ik help graag.
Bijles wetenschappen in Mol (2400) - Frederik
Frederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik ben Frederik en ik heb al enkele jaren ervaring met bijles geven in wiskunde en wetenschappen zowel in het middelbaar als het hoger onderwijs. Ondertussen heb ik al meer dan 30 leerlingen succesvol geholpen met hun examens, studiemethode of het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles wetenschappen in Meerhout (2450) - Margot
Margot
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als bio-ingenieur in de milieutechnologie en werk nu als ingenieur in chemisch onderzoek. Voor bijles chemie ben je bij mij dus aan het juiste adres maar ik kan je ook verder helpen met biologie, wiskunde of andere wetenschappen. Ik ben een geduldig iemand en wil je met heel veel plezier verder helpen.
Bijles wetenschappen in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Door de richting Wetenschappen-Wiskunde die ik volg heb ik een veel kennis van wetenschapsvakken en wiskunde. Ik geef ook atletiektraining aan kinderen, jongeren waardoor ik vlot ben in de omgang met hen. Bovendien ben ik een geduldig type en houd ik ervan om dingen uit te leggen aan iemand. Het maakt me blij als iemand iets beter begrijpt door mijn uitleg! Hopelijk kan ik jou ook helpen!
Bijles wetenschappen in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Enkele jaren ervaring als leerkracht. Verschillende vakken, verschillende richtingen, verschillende jaren. Zowel lager onderwijs als secundair onderwijs.
Bijles wetenschappen in Mol (2400) - Jesús
Jesús
Mol
Nieuw
Ik ben een ingenieur, dus ik bied ook aan om wiskunde, natuurkunde en scheikunde, biologie en tekenen te onderwijzen. 20 jaar hoogleraar in openbare centra voor voortgezet onderwijs in Spanje. Mijn grootste ervaring is met studenten van 12 tot 18 jaar oud.
Bijles wetenschappen in Laakdal (2430) - Kate
Kate
Laakdal
Nieuw
Ik ben net afgestudeerd als master in de Biochemie en biotechnologie waardoor alles nog vers in mijn geheugen zit. Bovendien heb ik tijdens mijn studies ook bijles gegeven aan vrienden en familie.
Bijles wetenschappen in Geel (2440) - Ken
Ken Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Geel
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs heb ik een aantal jaren in het buitengewoon onderwijs gewerkt met kinderen die leermoeilijkheden hadden. Ik kan jouw kind zowel bijstaan bij alle lessen uit de lagere school alsook vaardigheden die het leren leren betreffen. Ook de vakken uit de eerste graad van de middelbare school vormen geen enkel probleem!
Bijles wetenschappen in Kasterlee (2460) - Stef
Stef
Kasterlee
Nieuw
Ik zit in mijn bachelor burgerlijk ingenieur. Ik stroomde in het secundair onderwijs regelmatig door naar verschillende rondes van wetenschapsolympiades. Voor vragen over chemie, fysica en wiskunde kan ik je zeker verder helpen. Ik ben zelf enorm geïnteresseerd in deze vakken en heb al ervaring bij het ondersteunen van vrienden en familie. Twijfel zeker niet om me te contacteren bij extra vragen.
Bijles wetenschappen in Varendonk (2431) - Robbe
Robbe
Varendonk
Nieuw
Ik studeer op universitair niveau dus moet zeker bekwaam genoeg zijn om allerlei leerstof van zowel middelbaar als lager niveau duidelijk te kunnen uitleggen.
Bijles wetenschappen in Oevel (2260) - Nell
Nell
Oevel
Nieuw
Ik heb al heel wat ervaring in het geven van bijlessen doorheen mijn opleiding. Als je extra hulp nodig hebt bij het leren, plannen, begrijpen, lezen... kan u bij mij terecht voor verschillende vakken.
Bijles wetenschappen in Mol (2400) - Cederic
Cederic
Mol
Nieuw
Wiskunde en Wetenschappen zijn mijn Hoofdvakken en ik doe ze liefst van allemaal. Ik heb 6u wiskunde en 6u wetenschappen. Ik help mijn klasgenoten altijd met hun problemen voor deze vakken.
Bijles wetenschappen in Eindhout (2430) - Cato
Cato
Eindhout
Nieuw
Ik kan ondersteuning geven met huiswerk, meer uitleg geven op vlak van wetenschappen en wiskunde, maar ook vakken zoals Engels, Nederlands, geschiedenis, ...
Bijles wetenschappen in Kasterlee (2460) - Marie
Marie
Kasterlee
Nieuw
Ik ben een student in het 6de middelbaar en studeer Latijn-Wiskunde (seminarie wetenschappen). Ik krijg leerstoffen erg snel onder de knie waardoor ik erg vlot kan leren. Mijn broer (5de middelbaar) geef ik soms bijles en ik merk dat hij daar erg veel aan heeft. Daardoor zou ik ook graag andere mensen willen helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Geel: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Geel, leraar wetenschappen Geel, privéles wetenschappen Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles wetenschappen in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden