bijles chemie Geel

Hulp voor bijles chemie in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Geel

Bijles chemie in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een master in de rechten. Verder heb ik op school altijd wetenschappelijke vakken gevolgd. Ik vind bijles geven enorm leuk en doe dit al van kleins af aan. Contacteer mij gerust.
Bijles chemie in Kasterlee (2460) - Christopher
Christopher
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en ben aan de slag als opto-mechanisch ingenieur. Ik gaf tijdens mijn studies bijles als bijverdienste en dit beviel me enorm. Ik vind het leuk om mensen aan het denken te zetten en hun op weg te helpen om zelf tot oplossingen te komen. Dat is de enige manier om dingen echt door te laten dringen. Studiebegeleiding van wiskunde tot chemie! Ik help graag.
Bijles chemie in Mol (2400) - Frederik
Frederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mol
5/5 (1 reviews)
Ik ben Frederik en ik heb al enkele jaren ervaring met bijles geven in wiskunde en wetenschappen zowel in het middelbaar als het hoger onderwijs. Ondertussen heb ik al meer dan 30 leerlingen succesvol geholpen met hun examens, studiemethode of het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles chemie in Meerhout (2450) - Margot
Margot
Meerhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als bio-ingenieur in de milieutechnologie en werk nu als ingenieur in chemisch onderzoek. Voor bijles chemie ben je bij mij dus aan het juiste adres maar ik kan je ook verder helpen met biologie, wiskunde of andere wetenschappen. Ik ben een geduldig iemand en wil je met heel veel plezier verder helpen.
Bijles chemie in Kasterlee (2460) - Laura
Laura
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Door de richting Wetenschappen-Wiskunde die ik volg heb ik een veel kennis van wetenschapsvakken en wiskunde. Ik geef ook atletiektraining aan kinderen, jongeren waardoor ik vlot ben in de omgang met hen. Bovendien ben ik een geduldig type en houd ik ervan om dingen uit te leggen aan iemand. Het maakt me blij als iemand iets beter begrijpt door mijn uitleg! Hopelijk kan ik jou ook helpen!
Bijles chemie in Geel (2440) - Jo
Jo
Geel
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als master in de scheikunde on 2013 en in de tussentijd tewerkgesteld in de chemische sector in een r&d positie. Hierdoor blijf ik mijn kennis onderhouden en leer ik veel bij over nieuwe technieken.
Bijles chemie in Laakdal (2430) - Kate
Kate
Laakdal
Nieuw
Ik ben net afgestudeerd als master in de Biochemie en biotechnologie waardoor alles nog vers in mijn geheugen zit. Bovendien heb ik tijdens mijn studies ook bijles gegeven aan vrienden en familie.
Bijles chemie in Kasterlee (2460) - Stef
Stef
Kasterlee
Nieuw
Ik zit in mijn bachelor burgerlijk ingenieur. Ik stroomde in het secundair onderwijs regelmatig door naar verschillende rondes van wetenschapsolympiades. Voor vragen over chemie, fysica en wiskunde kan ik je zeker verder helpen. Ik ben zelf enorm geïnteresseerd in deze vakken en heb al ervaring bij het ondersteunen van vrienden en familie. Twijfel zeker niet om me te contacteren bij extra vragen.
Bijles chemie in Herentals (2200) - Axel
Axel
Herentals
Nieuw
Ik heb zelf wetenschappen wiskunde gestudeerd en rond nu mijn bachelor ingenieurswetenschappen af. Door al deze ervaring kan ik op een meer inzichtelijke manier hulp bieden aan uw kind waarbij ik ook zal helpen werken aan een efficiëntere studiemethode.
Bijles chemie in Olen (2250) - Timon
Timon
Olen
Nieuw
Als student bio-ingenieur heb ik een zeer diepe en brede kennis over alles wat wiskunde en wetenschappen is. Ik geef hier vaak bijles in aan medestudenten maar zou dit graag uitbreiden naar een formelere setting waar ik zelf ook iets aan kan verdienen. Ik ben zeker dat ik over de juiste kwaliteiten bezit om u verder te helpen.
Bijles chemie in Geel (2440) - Lien
Lien
Geel
Nieuw
Ik heb het middelbaar afgerond en zit nu op de hoge school. Ik help graag kinderen verder met moeilijk heden. Ik heb altijd graag wiskunde en wetenschappen gedaan maar niet op een te hoog niveau.
Bijles chemie in Geel (2440) - Jasper
Jasper
Geel
Nieuw
Ik heb chemie gestudeerd op de hogeschool en ben daarna overgeschakeld naar industrieel ingenieur. Basisvakken zoals chemie, fysica en wiskunde zijn daarom vakken waar ik zelf recent nog veel tijd in heb gestoken. Ik voel me daarom ook volledig klaar om deze over te brengen. Ik zit bij de scouts waar ik omga met kinderen en adolescenten en weet hoe ik met hen op een vlotte manier kan omgaan.
Bijles chemie in Geel (2440) - Jonathan
Jonathan
Geel
Nieuw
Mijn studies als burgerlijk ingenieur geven een brede basis voor wetenschappen en wiskunde. Tevens heb ik als monitor bij Kazou veel ervaring opgedaan om met kinderen om te gaan en hen te enthousiasmeren. Met veel plezier wil ik mij inzetten om kinderen van het lager en middelbaar onderwijs te begeleiden.
Bijles chemie in Olen (2250) - Kato
Kato
Olen
Nieuw
Ik ben masterstudente bio-ingenieurswetenschappen aan de KuLeuven. Ik heb een ruime kennis over wiskunde, fysica, chemie en biologie. De wetenschapsvakken zijn in mijn studie uitgebreid aanbod gekomen! Heeft u nood aan extra studiebegeleiding voor wetenschapsvakken en/of anderen? Ik help jou graag verder!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Geel: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Geel, privé leraar chemie Geel, leraar chemie gezocht Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden