bijles chemie Aalst

Hulp voor bijles chemie in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Aalst

Ive is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles chemie in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (100 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles chemie in Buggenhout (9255) - Kristof
Kristof
Buggenhout
5/5 (37 reviews)
Ik geef reeds bijles van in mijn studententijd, vooral aan familie en vrienden. Steeds aan een aangepast tempo en niveau, dat geeft het beste resultaat. Neem gerust contact op, dan werken we een persoonlijk schema uit en/of volgt er een eerste kennismaking (zonder verplichting natuurlijk). Ik beschik zelf over een wagen.
Michael is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles chemie in Berlare (9290) - Michael
Michael
Berlare
4.97/5 (29 reviews)
Ik heb al enkele kinderen in zowel het lager als middelbaar onderwijs geholpen door bijles wiskunde te geven. Verder heb ik tijdens mijn opleiding industrieel ingenieur ook veel gezien over wetenschappen en statistiek. Indien u hier moeilijkheden mee hebt, help ik u graag!
Bijles chemie in Denderbelle (9280) - Iris
Iris
Denderbelle
5/5 (8 reviews)
Ik ben leerkracht in het middelbaar onderwijs. Ik geef les in Asse en heb ondertussen al 15 jaar ervaring. Ik geef les van het 3de middelbaar tot het 6de middelbaar. Voor de bijlessen geef ik aan alle jaren bijles, meestal de wetenschappelijke en wiskundige vakken. Klaar om ervoor te gaan! Zalig om ervoor te zorgen dat een leerling mooie cijfers behaalt.
Bijles chemie in Schoonaarde (9200) - Chris
Chris
Schoonaarde
4.57/5 (7 reviews)
Als gemotiveerde leraar elektriciteit, wiskunde, fysica, chemie geef ik bijles aan leerlingen uit het secundair of aan studenten uit het hoger onderwijs. Als master industriële wetenschappen ken ik deze inhoud vanuit mijn eigen studies, en heb 10 jaar ervaring als leerkracht.
Bijles chemie in Lebbeke (9280) - Lien
Lien
Lebbeke
5/5 (4 reviews)
Mijn lessen zijn bedoeld voor leerlingen uit het lager en middelbaar onderwijs. Op basis van mijn huidige studies (geneeskunde) en mijn studies uit het middelbaar (wetenschappen met 8 uur wiskunde) geef ik bijles voor volgende vakken: biologie, wiskunde, chemie en natuurwetenschappen. Ook geef ik graag een beetje extra uitleg aan de leerlingen uit het lager onderwijs.
Bijles chemie in Lebbeke (9280) - Kuerten
Kuerten
Lebbeke
5/5 (2 reviews)
Als opleiding in het secundair heb ik Wetenschappen-Wiskunde 7 afgerond en nu vervolg ik mijn traject in het 4e jaar Geneeskunde. Ik heb reeds ervaring met bijlessen wiskunde & wetenschappen, voornamelijk in de eerste en tweede graad ASO. Ik werk graag goed voorbereid en de lessen verlopen vaak rustig, interactief en minstens een beetje creatief. Ik ben rustig en geduldig, dus geen stress!
Bijles chemie in Aalst (9300) - Georges
Georges
Aalst
5/5 (2 reviews)
Doctor in de wetenschappen met een voltooide carrière in wetenschappelijk onderzoek. Ik heb ervaring als repetitor aan de UG en wil nog bijdragen aan het helpen van studenten van niveau middelbaar onderwijs of bachelor (voor chemie ook master studenten) ook voorbereiden op het ingangsexamen geneeskunde.
Bijles chemie in Berlare (9290) - Elien
Elien
Berlare
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht chemie en natuurwetenschappen, in de tweede en derde graad middelbaar. Heeft uw kind bijles nodig bij de leerstof (chemie, biologie, natuurwetenschappen)? Of zoekt u iemand om extra oefeningen mee te maken? Ik help u hier graag bij! Ook algemene huiswerkbegeleiding neem ik graag voor mijn rekening, zowel voor kinderen uit de lagere school, als het middelbaar.
Bijles chemie in Erembodegem (9320) - Lander
Lander
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Opgeleide bio ingenieur met 5 jaar bijleservaring. Ik heb zowel bijles wiskunde, chemie, biologie, fysica en statistiek gegeven van lagere school, tot middelbaar en hogere studies. Tevens ben ik bedreven in studieplanning en kan ik studenten goed motiveren om ervoor te gaan.
Bijles chemie in Dendermonde (9200) - Glenn
Glenn
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Niet elke persoon is dezelfde. Merk ik dat mijn aanpak niet werkt, ben ik bereid het over een andere boeg te gooien. Zo bekomen we samen de beste manier om tot het gewenste resultaat te komen. Ik focus me vooral op jouw knelpunten, hiervoor is een stevige basis nodig. Merk ik dat deze toch nog ontbreekt bij jou, focussen we eerst hierop en gaan we later over op de knelpunten.
Bijles chemie in Erembodegem (9320) - Jonathan
Jonathan
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben afgestudeerd in de bachelor biomedische wetenschappen aan de universiteit van Gent. Met deze kennis aan leerstof samen met de geschikte leermethode en motivatie/ingesteldheid kijk ik er met volle teugen naar uit studenten te begeleiden naar hun doel! Studeren kan ook plezant zijn, en op deze manier zal je het best in staat zijn de leerstof te verwerken. Hopelijk tot snel :)
Bijles chemie in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Hallo Mijn naam is Anissa en ik studeer Rechten! Ik geef nu al drie jaar bijles, zowel aan studenten van basisschool als student van het middelbaar!
Bijles chemie in Opwijk (1745) - Othello
Othello
Opwijk
Nieuw
ik ben een 2de jaars student aan de Ugent met afstudeerrichting "industrieel ingenieur informatica". Ik heb dit jaar mijn eerste keer een bijles wiskunde gegeven aan een 6de jaars student. Ik ben bereid om de vakken: wiskunde, economie, statistiek, chemie en fysica te geven.
Bijles chemie in Appels (9200) - Leen
Leen
Appels
Nieuw
Ik heb licentiaat LO gestudeerd met aansluitend een lerarenopleiding. Ik heb 5 jaar les gegeven in de middelbare school (voornamelijk de wetenschappelijke vakken en wiskunde).
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Aalst: geëvalueerd met 4.96 door 192 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Aalst, privé leraar chemie Aalst, leraar chemie gezocht Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles chemie in Aalst

zoeken studiebeglieding 1 en 2 middilbaar - Bijles chemie 6de middelbaar - Bijles chemie - Fysica en chemie - Bijles chemie en fysica 3de graad ASO - Chemie - Bijles info - Bijles - 2e graad secundair onderwijs - Bijles - 2e graad secundair onderwijs - Bijles - 2e graad secundair onderwijs
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden