bijles wetenschappen Aalst

Hulp voor bijles wetenschappen in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Aalst

Bijles wetenschappen in Schoonaarde (9200) - Chris
Chris
Schoonaarde
4.57/5 (7 reviews)
Als gemotiveerde leraar elektriciteit, wiskunde, fysica, chemie geef ik bijles aan leerlingen uit het secundair of aan studenten uit het hoger onderwijs. Als master industriële wetenschappen ken ik deze inhoud vanuit mijn eigen studies, en heb 10 jaar ervaring als leerkracht.
Bijles wetenschappen in Affligem (1790) - Joeri
Joeri
Affligem
5/5 (2 reviews)
Ik ben afgestudeerd als Laborant en heb een richting gestudeerd met 6 uren wiskunde. Ik ben dus de juiste persoon als uw kinderen bijles nodig hebben in wetenschappelijke vakken en wiskunde. Ik probeer te begrijpen waar de moeilijkheden van uw kind liggen en probeer de soms ingewikkelde processen of bewerkingen op een juiste en goed verstaanbare manier uit te leggen.
Bijles wetenschappen in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (2 reviews)
Als handelsingenieur en bijkomende studies fysica op universiteit ben ik goed met wiskunde en fysica. Bijles nodig in 1 van deze vakken? Laat iets weten
Bijles wetenschappen in Erembodegem (9320) - Lander
Lander
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Opgeleide bio ingenieur met 5 jaar bijleservaring. Ik heb zowel bijles wiskunde, chemie, biologie, fysica en statistiek gegeven van lagere school, tot middelbaar en hogere studies. Tevens ben ik bedreven in studieplanning en kan ik studenten goed motiveren om ervoor te gaan.
Bijles wetenschappen in Erembodegem (9320) - Jonathan
Jonathan
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik ben afgestudeerd in de bachelor biomedische wetenschappen aan de universiteit van Gent. Met deze kennis aan leerstof samen met de geschikte leermethode en motivatie/ingesteldheid kijk ik er met volle teugen naar uit studenten te begeleiden naar hun doel! Studeren kan ook plezant zijn, en op deze manier zal je het best in staat zijn de leerstof te verwerken. Hopelijk tot snel :)
Bijles wetenschappen in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Hallo Mijn naam is Anissa en ik studeer Rechten! Ik geef nu al drie jaar bijles, zowel aan studenten van basisschool als student van het middelbaar!
Bijles wetenschappen in Erembodegem (9320) - Jan
Jan
Erembodegem
Nieuw
Het oefenmateriaal ter voorbereiding van mijn hogere studies heb ik goed bewaard en bovendien evolueerde ik mee met de huidige schoolprogramma's, waardoor ik reeds veel leerlingen heb kunnen helpen bij hun opdrachten wiskunde en mechanica
Bijles wetenschappen in Lede (9340) - Dries
Dries
Lede
Nieuw
Ik ben niet degene die alle formules of onderwerpen vanbuiten kent. Mijn sterke kant is methodes vinden om inhoud te doorgronden en te onthouden. Leerstof op te delen in belangrijke en niet belangrijke zaken en zo duidelijkheid te scheppen. Ik help je niet leren voor één test, ik leer je leren voor elke test.
Bijles wetenschappen in Erembodegem (9320) - Jari
Jari
Erembodegem
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs, heeft uw kind nood aan wat extra begeleiding dan bent u op het juiste adres. Momenteel sta ik in het eerste leerjaar, maar heb al in verschillende jaren ervaring kunnen opdoen. Kan ik u helpen? Dan hoor ik het graag.
Bijles wetenschappen in Affligem (1790) - Hannah
Hannah
Affligem
Nieuw
Ik heb nog geen bijles gegeven maar ben wel sterk in de boven genoemde vakken. Momenteel studeer ik bio-ingenieur (ik start aan mijn master) en komen alle onderwerpen van de angeduide vakken dus dagelijks terug
Bijles wetenschappen in Erembodegem (9320) - Elise
Elise
Erembodegem
Nieuw
Ik studeer nu verder in een wetenschappelijk richting. Je mag me altijd contacteren voor bijlessen Latijn, Wiskunde, Chemie, Aardrijkskunde, Wetenschappen, Nederlands of Engels. Indien gewenst, geraak ik eventueel ter plaatste, maar ook online is mogelijk.
Bijles wetenschappen in Gijzegem (9308) - Celine
Celine
Gijzegem
Nieuw
Jjjjjjjjj=jhjjjhjjnjjjjnnjjjjjjjjnnnnkkkkkknjknjknnjknkkknkknkkknkkknjkknnjknbjnnkjjhjjjbknnnkkknkkknnbjkjknbjkkjnnjkkk'njkkjnnjkkjnnbjkjnnbjkkjnnbjkjjn
Bijles wetenschappen in Aalst (9300) - Marijke
Marijke
Aalst
Nieuw
Ik ben leerkracht secundair onderwijs met diploma biologie. Sinds 2008 geef ik natuurwetenschappen, fysica en chemie in de 2e graad TSO. Elke woensdagnamiddag en / of zaterdagvoormiddagen ben ik beschikbaar om jongeren te begeleiden en te helpen. Dit kan zowel bij jou thuis, als bij mij (Aalst).
Bijles wetenschappen in Erembodegem (9320) - Birthe
Birthe
Erembodegem
Nieuw
Al van in de lagere school deed ik heel graag wiskunde en was ik hier heel sterk in en ik heb een zeer goed inzicht in de wetenschapsvakken. Ik ben een vriendelijk en rustig persoon en ik hou ervan om dingen geduldig uit te leggen aan jongeren en ze te helpen met het begrijpen van de leerstof. Mijn grote passie voor deze vakken is hierbij zeker een pluspunt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Aalst: geëvalueerd met 4.91 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Aalst, leraar wetenschappen Aalst, privéles wetenschappen Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles wetenschappen in Aalst

zoeken studiebeglieding 1 en 2 middilbaar - Bijles - 2e graad secundair onderwijs - Bijles - 2e graad secundair onderwijs - Bijles - 2e graad secundair onderwijs
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden