bijles wetenschappen Aalst

Hulp voor bijles wetenschappen in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Aalst

Ive is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wetenschappen in Dendermonde (9200) - Ive
Ive
Dendermonde
4.94/5 (97 reviews)
Reeds 20 jaar begeleid ik studenten als wetenschapsleerkracht(master in de fysica), GON-begeleider(leerstoornissen) en bijlesgever. Indien u ondersteuning nodig heeft voor wetenschappen of wiskunde kan ik u wellicht helpen.
Bijles wetenschappen in Buggenhout (9255) - Kristof
Kristof
Buggenhout
5/5 (37 reviews)
Ik geef reeds bijles van in mijn studententijd, vooral aan familie en vrienden. Steeds aan een aangepast tempo en niveau, dat geeft het beste resultaat. Neem gerust contact op, dan werken we een persoonlijk schema uit en/of volgt er een eerste kennismaking (zonder verplichting natuurlijk). Ik beschik zelf over een wagen.
Bijles wetenschappen in Berlare (9290) - Michael
Michael
Berlare
4.97/5 (29 reviews)
Ik heb al enkele kinderen in zowel het lager als middelbaar onderwijs geholpen door bijles wiskunde te geven. Verder heb ik tijdens mijn opleiding industrieel ingenieur ook veel gezien over wetenschappen en statistiek. Indien u hier moeilijkheden mee hebt, help ik u graag!
Bijles wetenschappen in Denderbelle (9280) - Iris
Iris
Denderbelle
5/5 (8 reviews)
Ik ben leerkracht in het middelbaar onderwijs. Ik geef les in Asse en heb ondertussen al 15 jaar ervaring. Ik geef les van het 3de middelbaar tot het 6de middelbaar. Voor de bijlessen geef ik aan alle jaren bijles, meestal de wetenschappelijke en wiskundige vakken. Klaar om ervoor te gaan! Zalig om ervoor te zorgen dat een leerling mooie cijfers behaalt.
Bijles wetenschappen in Schoonaarde (9200) - Chris
Chris
Schoonaarde
4.57/5 (7 reviews)
Als gemotiveerde leraar elektriciteit, wiskunde, fysica, chemie geef ik bijles aan leerlingen uit het secundair of aan studenten uit het hoger onderwijs. Als master industriële wetenschappen ken ik deze inhoud vanuit mijn eigen studies, en heb 10 jaar ervaring als leerkracht.
Bijles wetenschappen in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Ik ben een leerkracht met al 7 jaar ervaring. Als studies heb ik aardrijkskunde en geschiedenis gedaan. Maar tijdens mijn loopbaar heb ik verschillende andere vakken gegeven aan alle leeftijden. In volgende vakken heb ik ervaring: PAV en MAVO (1ste tot 3de graad BSO), Nederlands (1ste en 2de graad BSO), informatica (1ste en 2de graad ASO) en cultuur en gedragswetenschappen (hum wet ASO).
Bijles wetenschappen in Lebbeke (9280) - Lien
Lien
Lebbeke
5/5 (4 reviews)
Mijn lessen zijn bedoeld voor leerlingen uit het lager en middelbaar onderwijs. Op basis van mijn huidige studies (biomedische wetenschappen) en mijn studies uit het middelbaar (wetenschappen met 8 uur wiskunde) geef ik bijles voor volgende vakken: biologie, wiskunde, chemie en natuurwetenschappen. Ook geef ik graag een beetje extra uitleg aan de leerlingen uit het lager onderwijs.
Bijles wetenschappen in Lebbeke (9280) - Joren
Joren
Lebbeke
5/5 (3 reviews)
Tijdens mijn studies heb ik techniek wetenschappen gestudeerd. Hierdoor beschik ik over een ruime basiskennis wetenschappen. Door mijn opleiding bachelor bouw ben ik tevens in de mogelijkheid bijles of hulp te bieden bij bouwtechnische vakken.
Bijles wetenschappen in Affligem (1790) - Joeri
Joeri
Affligem
5/5 (2 reviews)
Ik ben afgestudeerd als Laborant en heb een richting gestudeerd met 6 uren wiskunde. Ik ben dus de juiste persoon als uw kinderen bijles nodig hebben in wetenschappelijke vakken en wiskunde. Ik probeer te begrijpen waar de moeilijkheden van uw kind liggen en probeer de soms ingewikkelde processen of bewerkingen op een juiste en goed verstaanbare manier uit te leggen.
Bijles wetenschappen in Lebbeke (9280) - Kuerten
Kuerten
Lebbeke
5/5 (2 reviews)
Als opleiding in het secundair heb ik Wetenschappen-Wiskunde 7 afgerond en nu vervolg ik mijn traject in het 3e jaar Geneeskunde. Ik heb reeds ervaring met bijlessen wiskunde & wetenschappen, voornamelijk in de eerste en tweede graad ASO. Ik werk graag goed voorbereid en de lessen verlopen vaak rustig, interactief en minstens een beetje creatief. Ik ben rustig en geduldig, dus geen stress!
Bijles wetenschappen in Berlare (9290) - Elien
Elien
Berlare
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht chemie en natuurwetenschappen, in de tweede en derde graad middelbaar. Heeft uw kind bijles nodig bij de leerstof (chemie, biologie, natuurwetenschappen)? Of zoekt u iemand om extra oefeningen mee te maken? Ik help u hier graag bij! Ook algemene huiswerkbegeleiding neem ik graag voor mijn rekening, zowel voor kinderen uit de lagere school, als het middelbaar.
Bijles wetenschappen in Erembodegem (9320) - Lander
Lander
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Opgeleide bio ingenieur met 5 jaar bijleservaring. Ik heb zowel bijles wiskunde, chemie, biologie, fysica en statistiek gegeven van lagere school, tot middelbaar en hogere studies. Tevens ben ik bedreven in studieplanning en kan ik studenten goed motiveren om ervoor te gaan.
Bijles wetenschappen in Dendermonde (9200) - Glenn
Glenn
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Niet elke persoon is dezelfde. Merk ik dat mijn aanpak niet werkt, ben ik bereid het over een andere boeg te gooien. Zo bekomen we samen de beste manier om tot het gewenste resultaat te komen. Ik focus me vooral op jouw knelpunten, hiervoor is een stevige basis nodig. Merk ik dat deze toch nog ontbreekt bij jou, focussen we eerst hierop en gaan we later over op de knelpunten.
Bijles wetenschappen in Dendermonde (9200) - Paulien
Paulien
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
In het middelbaar heb ik gekozen voor de richting wetenschappen-wiskunde en aan de Universiteit bevindt mijn richting (Geografie en Geomatica) zich in de Faculteit Wetenschappen. Ik ben geduldig en bereid om zaken meermaals uit te leggen. Ik kan dit doen voor kinderen van lager en middelbaar onderwijs. Ook W.O. of aardrijkskunde behoren tot mijn lesaanbod.
Bijles wetenschappen in Lede (9340) - Daniel
Daniel
Lede
5/5 (1 reviews)
Ik ben zeer passioneel over wetenschapsvakken zoals fysica en wiskunde. Ik ben zeer nieuwsgierig, waardoor ik altijd probeer uit te zoeken hoe iets werkt. Zo kan ik dat soort dingen vlot begrijpen en kan ik leerstof makkelijk overbrengen aan anderen. Mijn vrienden keren zich altijd naar mij voor wetenschappelijk leerstof dat ze niet begrijpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Aalst: geëvalueerd met 4.97 door 200 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Aalst, leraar wetenschappen Aalst, privéles wetenschappen Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles wetenschappen in Aalst

Bijles - 2e graad secundair onderwijs - Bijles - 2e graad secundair onderwijs - Bijles - 2e graad secundair onderwijs
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden