bijles spaans Antwerpen

Hulp voor bijles Spaans Antwerpen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Antwerpen

Bijles spaans in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Mijn passie was altijd al talen en culturen. Ik studeerde taalkunde en vervolgens meertalige communicatie, werk al tien jaar lang als vertaler (FR, NL, EN in alle richtingen en combinaties), en vind het ongelofelijk fijn om met veel geduld iemands liefde voor een taal mee aan te mogen wakkeren. Of toch minstens iemand te doen helpen slagen, indien de liefde uitblijft ;).
Jaume is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles spaans in Antwerpen (2018) - Jaume
Jaume
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
In mijn lessen zal ik je Spaans aanleren. Afhankelijk van je doel, niveau en tempo passen we de lessen aan. Ik geef mijn les in het Engels, maar mijn moedertong is Spaans. In de lessen behandelen we grammatica en vocabulaire. En verscheidene praktische oefeningen. Leerlingen die bijles nodig hebben, net als volwassenen die vloeiend Spaans willen leren kunnen bij mij terecht.
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Gemma
Gemma
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Afkomstig van Spanje met meer dan 5 jaar ervaring in begeleiding van jongeren, jongvolwassene en senioren. Steeds met een plan van aanpak op maat. Samen onderzoeken we jouw niveau en tempo en werken we stap per stap aan je vooruitgang.
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Ik heb al bijles gegeven via My Sherpa, met zeer goede resultaten. Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Bijles spaans in Antwerpen (2060) - Omaima
Omaima
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Op school volg ik Toerisme, ik krijg Spaans, Nederlands, Engels, Duits en Frans. Daarnaast ben ik drietalig opgevoed, Spaans, Berbers en Arabisch zijn mijn moedertalen. Ook ben ik gek op kinderen, ik help ze graag. Dit doe ik ook met mijn zusjes en broertje aangezien dat ik de oudste ben.
Bijles spaans in Antwerpen (2018) - Noemi
Noemi
Antwerpen
Nieuw
Taalnazi is mijn tweede naam! Ik verbeter met plezier teksten van vrienden en familie en doe er al zo lang ik me kan herinneren alles aan om mijn omgeving door hun al dan niet gehate taalexamens te helpen. In plaats van me in te moeten houden om sms'en te corrigeren of te ergeren aan fouten in de media, kan ik me dus maar beter op deze manier met mijn hobby bezighouden ;)
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Zelda
Zelda
Antwerpen
Nieuw
Ik studeer Business en Languages. Ik kan heel vloeiend Nederlands, Spaans, Engels en ik spreek ook Frans. Ik kan heel goed uitleggen en ik werk op een opbouwende manier zodat je een taal zodanig kan beheersen. Lukt het niet op school? Dat is niet jouw schuld! Pak het slimmer aan en omring je door de taal. Daar help ik je graag mee!
Bijles spaans in Antwerpen (2020) - Alain
Alain
Antwerpen
Nieuw
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Antonio
Antonio
Antwerpen
Nieuw
Ben zelf Spaanstalig en heb veel kennis als vertaler/ tolk , kan goed schrijven en lezen waardoor ik bijles kan geven voor iedereen die graag hulp nodig heeft.
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Tomás
Tomás
Antwerpen
Nieuw
Hello everyone, i'm from Argentina so I speak Spanish. I'm open to teach you basic things in Spanish that you need to understand the language. Classes must be in English, I don't speak Dutch.
Bijles spaans in Antwerpen (2050) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik ben flexibel en ik heb veel ervaring in het leren van een taal. Ik heb met directeurs, arbeiders, architecten, bankbedienden en projectmanagers gewerkt.
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Naomi
Naomi
Antwerpen
Nieuw
Mijn moedertaal is Spaans en ik heb altijd grote onderscheiding gehaald voor mijn opleiding. Mijn taalniveau Engels is C1. Ik heb al 1 jaar ervaring met bijlessen geven en ik zou graag mijn kennis delen. Ik hamer vooral op schrijf en luistervaardigheid. Je bent op het goede adres als je voor je examen wil slagen of als je gewoon wat kennis wil vergaren.
Bijles spaans in Antwerpen (2018) - Lynn
Lynn
Antwerpen
Nieuw
Inmiddels zit ik aan mijn derde jaar lesgeven in de talen (Engels, Nederlands, Spaans). In deze periode heb ik allerlei zaken uitgeprobeerd: volwassen onderwijs, okanscholen, secundair onderwijs... Allemaal heel leuk en leerrijk! Het is enorm fijn om studenten na een tijdje vorderingen te zien maken. Geef me gerust een seintje!
Bijles spaans in Antwerpen (2000) - Carine
Carine
Antwerpen
Nieuw
Perfect viertalig. Ik heb al aan tal van kinderen en volwassenen taallessen gegeven. Talen zijn 1 van mijn passies. Heb ook taallessen gegeven aan kinderen met leerstoornissen. Goede voorbereidingen en een luisterend oor zijn cruciaal om de gewenste objectieve te bereiken.
Bijles spaans in Berchem (2600) - Brenda
Brenda
Berchem
Nieuw
Ik spreek niet enkel Spaans, maar ook Engels, Frans en Nederlands. Heeft u interesse in bijles over grammatica of vocabulair? WIlt u graag uw talen bijschaven of enkel een goede basis verwerven? Twijfel dan niet om me te contacteren!!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Antwerpen: geëvalueerd met 5.0 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Antwerpen, Spaanse les Antwerpen, privé leraar Antwerpen, Spaans leren Antwerpen, Spaans leren voor beginners Antwerpen, privélessen Spaans Antwerpen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden