bijles spaans Brussel

Hulp voor bijles Spaans Brussel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Brussel

Bijles spaans in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Ik heb een Masterdiploma in Taal-& Letterkunde Engels/ Spaans en een Cambridge certificaat in het onderwijzen van het Engels. Ik spreek perfect Nederlands, Engels en Spaans en vlot Frans, Duits en Portugees dus ik kan van dienst zijn bij het onderwijzen van deze talen.
Bijles spaans in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik Ben afgestudeerd als student Hotel Management aan de EHB waar Engels, Frans, Nederlands en Spaans deel uit maakten van mijn lessenpakket. Verder heb ik gestudeerd in Malta waardoor ik nu vloeiend Engels spreek en heb ik ook stage gevolgd in Barcelona wat ook ten goede kwam voor mijn Spaans en Frans
Bijles spaans in Brussel (1000) - Israel
Israel
Brussel
5/5 (1 reviews)
I am native speaker but not only that, I have experience teaching languages and I like a lot teaching, I am very dynamic, patient and Kind! Also I like cultural exchange.
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Erik
Erik
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met moedertalen Nederlands en Spaans, daarnaast beheers ik dankzij mijn jeugd in een veeltalige stad ook het Frans en Engels. Schriftelijk beheers ik het Nederlands en Engels op academisch niveau. Ik volgde 6 jaar Latijn op het secundair en daarvoor dan ook een grondige basis. Daarom kan ik bijles geven voor deze talen op het niveau van primair en secundair onderwijs.
Bijles spaans in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Cédric
Cédric
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ben dagelijks in contact met verschillende talen en heb er zelf veel gestudeerd. Daarom denk ik dat ik de juiste studiemethode heb en wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met hun talen. Je suis en contact avec plusieurs langues tous les jours et j'en ai étudié beaucoup moi-même. Je pense donc que avoir trouvé la bonne méthode et je veux pouvoir aider autant de gens que possible avec leurs langues.
Bijles spaans in Sint-joost-ten-node (1210) - Anke
Anke
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Leerkracht Nederlands, 30 jaar. Mijn moedertaal is Nederlands, maar ik spreek ook Engels, Frans en Spaans, een beetje Duits en een beetje Portugees. Talen zijn dus mijn passie!
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Mélissa
Mélissa
Schaarbeek
Nieuw
Jeune travailleuse quadrilingue (fr-nl-es-ang) à Schaerbeek qui propose des cours de néerlandais sur mesure les weekend. Master en langues et agrégation en NT2 (enseignement du nl langue étrangère) en poche ! Un an d'expérience dans la formation de langues à des publics divers: jeunes enfants, ados, adultes
Bijles spaans in Brussel (1000) - Mauro
Mauro
Brussel
Nieuw
Hola mi nombre es Mauro. Soy de Guatemala y te puedo ayudar a mejorar tu español. No soy maestro, así que no te puedo enseñar lo básico de el idioma, sin embargo si ya estas en un nivel medio o avanzado, podemos tener conversaciones para que te pueda corregir en la manera como formulas tus oraciones o ayudarte a repasar tu vocabulario. ¡Encontremos un tema en común y platiquemos!
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Caene
Caene
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed in het Spaans en Nederlands. Kort hierna heb ik vloeiend Engels geleerd en mijn Frans is ook van goed niveau. Ik help graag bij leren van talen op een fijne stressvrije manier.
Bijles spaans in Elsene (1050) - Laura
Laura
Elsene
Nieuw
I am a former student of Interpreting and Translation at the University of Bologna. I am an Italian mother-tongue teacher and translator, very skilled and fluent in English, French and Spanish.
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Samuel
Samuel
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben tweetalig Nederlandas/Spaans. Ik heb geen ervaring met lesgeven maar kan heel goed babbelen! Met grammatica kan ik niet helpen, enkel conversatie.
Bijles spaans in Elsene (1050) - Nathalie
Nathalie
Elsene
Nieuw
Ik spreek 4 talen vloeiend: Nederlands, Frans, Spaans en Engels. Ik heb ervaring in het doceren en begeleiden van zowel kinderen als volwassenen. Ik ben gevoelig voor de noden en mogelijke drempels voor iemand die een nieuwe taal leert. Ik kan U empathisch bijstaan, linken leren leggen tussen talen, en ondersteunen in spreken, lezen, luisteren en schrijven.
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Nikita
Nikita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben in het bezit van een masterdiploma in de taal- en letterkunde (Engels en Spaans) en journalistiek (Nederlands). Vorig jaar was ik vrijwillig lesgeefster Engels bij École des Langues aan kindjes van 6 jaar en een jongen van 18. Mijn kennis is uitgebreid, maar mijn aanpak actief, creatief, speels en doelgericht. Ik heb een echte passie voor taal en hoop die misschien met anderen te delen.
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Anne-sophie
Anne-sophie
Schaarbeek
Nieuw
Ik heb al 15 jaar ervaring in taalonderwijs. Ik hou ervan mijn kennis bij te brengen. Ik ben pedagogisch en gedreven. Mijn studenten zijn heel tevreden over mij!
Bijles spaans in Brussel (1000) - Mauro
Mauro
Brussel
Nieuw
Lesgeven en taal zijn gewoon mijn passie. Ik gebruik de methodes van El instituto Servantes. Je bent nooit oud om te leren. !Te animas!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Spaans in Brussel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Brussel: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Brussel, Spaanse les Brussel, privé leraar Brussel, Spaans leren Brussel, Spaans leren voor beginners Brussel, privélessen Spaans Brussel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Spaans in Brussel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden