bijles spaans Leuven

Hulp voor bijles Spaans Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Leuven

Bijles spaans in Herent (3020) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
Herent
4.88/5 (24 reviews)
Omdat mijn moedertaal Spaans is ,en ik leraar was in mijn land van herkomst, ondat ik graag lesgeeft en zie dat andere mensen mijn taal leuk vinden ,zou ik je graag willen helpen.
Bijles spaans in Oud-heverlee (3050) - Angela
Angela
Oud-heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik was als spaanse monitor vrijwilliger bij Kennisbeurs Druivenstreek Overijse. Daar werkte ik aan een Spaanse conversatietafel van 2016 tot 2017. Spaans is mijn moedertaal. Ik kan u helpen met u uitspraak.
Bijles spaans in Herent (3020) - Amber
Amber
Herent
5/5 (1 reviews)
Ik woonde een jaar in Zuid-Amerika en een half jaar in Spanje. Bovendien studeerde ik 4 jaar Engels-Spaans aan de KU Leuven. Nederlands is mijn moedertaal.
Bijles spaans in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Jarenlang heb ik lesgegeven aan een college in Tervuren. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als vrije journalist. Ik heb heel veel ervaring met teksten, met talen, met kunst. Ik hou van het contact met leergierige mensen en kan mensen motiveren om te leren (leren).
Bijles spaans in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Dankzij mijn drietalige opvoeding (Nederlands, Spaans en Duits) heb ik veel affiniteit met taal en kan ik misschien wel de uitgelezen persoon zijn om u of uw kind te helpen een taal te leren of onderhouden! Frans en Engels heb ik geleerd op school en sindsdien verbeterd. Iedereen kan zichzelf verbeteren en goed worden in taal! Verder bied ik ook studiebegeleiding aan met een positieve aanpak.
Bijles spaans in Leuven (3000) - Analy
Analy
Leuven
Nieuw
I am a native Spanish speaker, wanting to share my knowledge with others. If you are interested in this beautiful language don't hesitate in contacting me, you will get a one-on-one experience and will be able to learn some Latino jargon!
Bijles spaans in Kessel lo (3010) - Wassima
Wassima
Kessel lo
Nieuw
Hoi, ik ben Wassima en ben 19 jaar oud! Ik heb mijn diploma secundair onderwijs en wil graag een bijbaantje om wat extra bij te verdienen! Ik heb 3 jaar gewerkt in de verkoop, daarnaast vervul ik heel wat huishoudelijke taken en verzorg ik mijn twee jongste broertjes! Ik ben sociaal, gemotiveerd en zeer klantvriendelijk! Tot slot werk ik ook heel graag met mensen!
Bijles spaans in Tervuren (3080) - Ouarda
Ouarda
Tervuren
Nieuw
Ik kan u of uw kinderen helpen talen te leren. Ik heb veel ervaring met kindjes maar ook met volwassenen. Ik hou van kinderen en ben heel geduldig. Geef me gerust een seintje.
Bijles spaans in Leuven (3000) - Eva-lena
Eva-lena
Leuven
Nieuw
Eerst en vooral ben ik tweetalig (Duits-Nederlands) opgevoed. Beide talen heb ik dus zeer goed onder de knie. Ook heb ik een volledig jaar in Argentinië gewoond, waar ik door naar school te gaan de Spaanse taal heb kunnen leren praten en beoefenen. Tenslotte ben ik zelf studente taal- en letterkunde Spaans-Engels aan de KULeuven.
Bijles spaans in Boutersem (3370) - Celine
Celine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boutersem
Nieuw
Als gediplomeerde vertaler tolk en licenciate heb ik alle nodige kennis om je te helpen met je vragen en bezorgdheden voor de talen Frans, Nederlands, Engels en ook Spaans. De bijlessen gaan door in samenspraak op weekavonden of in het weekend. Aarzel niet om me te contacteren met vragen!
Bijles spaans in Rotselaar (3110) - Miguel
Miguel
Rotselaar
Nieuw
Als ingenieur, heb ik een ruime kennis van wiskunde tot universiteit niveau. Enkele jaren terug heb ik bijles aan de kinderen van kennissen gegeven en deze ervaring heb ik altijd leuk gevonden omdat ik andere mensen kon helpen.
Bijles spaans in Boutersem (3370) - Stacey
Stacey
Boutersem
Nieuw
Ik studeer in mijn vrije tijd altij talen. Ik ben zelf Franstalig opgevoed. Daarbuiten studeer ik Duits, Engels, Spaans, Nederlands, Bulgaars. Van alles kan ik de basis meegeven. Engels en Nederlands kan ik perfect. Duits kan ik matig. Van het Spaans ook gemiddeld en Bulgaars enkel de basis
Bijles spaans in Kessel lo (3010) - Ciro
Ciro
Kessel lo
Nieuw
- Nederlands Ik spreek perfect Nederlands aangezien ik dit altijd met familie en vrienden heb gesproken. - Spaans Ik spreek ook Spaans omdat ik dit heel mijn leven met mijn vader heb gesproken. Ik heb een officieel diploma behaald aan de Spaanse ambassade. - Arabisch Ik studeer Arabistiek maar kan u enkel leren lezen en schrijven met het nieuwe alfabet.
Bijles spaans in Heverlee (3001) - Lierin
Lierin
Heverlee
Nieuw
Ik heb Nederlands en Spaans gestudeerd aan de KU Leuven (Taal- en Letterkunde). Ik sta jou met veel plezier bij! Bijles in taalkunde, spelling of nalezen van teksten... Tot snel!
Bijles spaans in Boutersem (3370) - Anja
Anja
Boutersem
Nieuw
Ben zelf als kind vaak op taalkamp geweest. Nu heb ik al verschillende jaren ervaring in het bedrijfsleven. Samen met mijn diploma Master Taal-&Letterkunde heb ik een zeer goede basis om mensen van verschillende kennisniveaus verder te helpen. Met de nodige interactie en inzet is er altijd een weg om kennis bij te schaven. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te leren kennen en verder te helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Leuven: geëvalueerd met 4.72 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Leuven, Spaanse les Leuven, privé leraar Leuven, Spaans leren Leuven, Spaans leren voor beginners Leuven, privélessen Spaans Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Spaans in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie bijles Spaans in Leuven

Spaanse les vanaf 0 - Spaans les - Nederlandse les voor beginners
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden