bijles spaans Leuven

Hulp voor bijles Spaans Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Leuven

Bijles spaans in Leuven (3000) - Hanne
Hanne
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik behaalde een diploma secundair onderwijs Engels en kunstvakken en heb stage ervaring binnen Nederlands, Engels en PAV. PAV is een overkoepelend vak voor geschiedenis, actualiteit, aardrijkskunde en andere maatschappelijk relevante thema's.
Bijles spaans in Oud-heverlee (3050) - Angela
Angela
Oud-heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik was als spaanse monitor vrijwilliger bij Kennisbeurs Druivenstreek Overijse. Daar werkte ik aan een Spaanse conversatietafel van 2016 tot 2017. Spaans is mijn moedertaal. Ik kan u helpen met u uitspraak.
Bijles spaans in Herent (3020) - Amber
Amber
Herent
5/5 (1 reviews)
Ik woonde een jaar in Zuid-Amerika en een half jaar in Spanje. Bovendien studeerde ik 4 jaar Engels-Spaans aan de KU Leuven. Nederlands is mijn moedertaal.
Bijles spaans in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Jarenlang heb ik lesgegeven aan een college in Tervuren. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als vrije journalist. Ik heb heel veel ervaring met teksten, met talen, met kunst. Ik hou van het contact met leergierige mensen en kan mensen motiveren om te leren (leren).
Bijles spaans in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Dankzij mijn drietalige opvoeding (Nederlands, Spaans en Duits) heb ik veel affiniteit met taal en kan ik misschien wel de uitgelezen persoon zijn om u of uw kind te helpen een taal te leren of onderhouden! Frans en Engels heb ik geleerd op school en sindsdien verbeterd. Iedereen kan zichzelf verbeteren en goed worden in taal! Verder bied ik ook studiebegeleiding aan met een positieve aanpak.
Bijles spaans in Leuven (3000) - Analy
Analy
Leuven
Nieuw
I am a native Spanish speaker, wanting to share my knowledge with others. If you are interested in this beautiful language don't hesitate in contacting me, you will get a one-on-one experience and will be able to learn some Latino jargon!
Bijles spaans in Kessel lo (3010) - Wassima
Wassima
Kessel lo
Nieuw
Hoi, ik ben Wassima en ben 19 jaar oud! Ik heb mijn diploma secundair onderwijs en wil graag een bijbaantje om wat extra bij te verdienen! Ik heb 3 jaar gewerkt in de verkoop, daarnaast vervul ik heel wat huishoudelijke taken en verzorg ik mijn twee jongste broertjes! Ik ben sociaal, gemotiveerd en zeer klantvriendelijk! Tot slot werk ik ook heel graag met mensen!
Bijles spaans in Leuven (3000) - Eva-lena
Eva-lena
Leuven
Nieuw
Eerst en vooral ben ik tweetalig (Duits-Nederlands) opgevoed. Beide talen heb ik dus zeer goed onder de knie. Ook heb ik een volledig jaar in Argentinië gewoond, waar ik door naar school te gaan de Spaanse taal heb kunnen leren praten en beoefenen. Tenslotte ben ik zelf studente taal- en letterkunde Spaans-Engels aan de KULeuven.
Bijles spaans in Herent (3020) - Nicole
Nicole
Herent
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands. Ik spreek ook een basis woordje Spaans (diploma B1-B2). In het verleden gaf ik een paar keer per maand huiswerkbegeleiding aan een meisje van 14 jaar. Ik ben leerkracht (G)ASV en de vakken PAV en sociale -en humane wetenschappen zijn mij niet onbekend. Ik wil graag mijn kennis en ervaringen delen met anderen.
Bijles spaans in Rotselaar (3110) - Miguel
Miguel
Rotselaar
Nieuw
Als ingenieur, heb ik een ruime kennis van wiskunde tot universiteit niveau. Enkele jaren terug heb ik bijles aan de kinderen van kennissen gegeven en deze ervaring heb ik altijd leuk gevonden omdat ik andere mensen kon helpen.
Bijles spaans in Bierbeek (3360) - Alvaro
Alvaro
Bierbeek
Nieuw
Ik ben een spaanstalige die geïnteresseerd is in het leren van nieuwe talen. Ik beschik over een basis Engels, een notie Frans en ben sinds een jaar Nederlands aan het leren. Ik ben de hele week beschikbaar en stel me flexibel op. Ik kom mijn verantwoordelijkheden na en ben een warm persoon voor zowel kinderen als volwassenen.
Bijles spaans in Kessel lo (3010) - Ciro
Ciro
Kessel lo
Nieuw
- Nederlands Ik spreek perfect Nederlands aangezien ik dit altijd met familie en vrienden heb gesproken. - Spaans Ik spreek ook Spaans omdat ik dit heel mijn leven met mijn vader heb gesproken. Ik heb een officieel diploma behaald aan de Spaanse ambassade. - Arabisch Ik studeer Arabistiek maar kan u enkel leren lezen en schrijven met het nieuwe alfabet.
Bijles spaans in Heverlee (3001) - Lierin
Lierin
Heverlee
Nieuw
Ik heb Nederlands en Spaans gestudeerd aan de KU Leuven (Taal- en Letterkunde). Ik sta jou met veel plezier bij! Bijles in taalkunde, spelling of nalezen van teksten... Tot snel!
Bijles spaans in Kessel lo (3010) - Dario
Dario
Kessel lo
Nieuw
Ik ben opgegroeid in Duitsland, maar mijn moeder is van Colombia. Daarom zijn Duits en Spaans mijn moedertalen. Sinds oktober 2020 leef ik samen met mijn Vlaamse vriendin in België. Zij praat alleen Nederlands tegen mij. Ik studeerde een wiskundige Master in Engels en ook mijn werk is voor het meeste in Engels. Daarom praat ik ook Engels en Nederlands. Ik zou u graag met bijles helpen!
Bijles spaans in Kessel lo (3010) - Maxime
Maxime
Kessel lo
Nieuw
Ik ben vloeiend in Frans, Engels en Nederlands. Daarbij kan ik ook best wat Spaans spreken en schrijven om een gedreven student op weg te helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Spaans in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Leuven: geëvalueerd met 4.75 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Leuven, Spaanse les Leuven, privé leraar Leuven, Spaans leren Leuven, Spaans leren voor beginners Leuven, privélessen Spaans Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Spaans in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden