bijles spaans Vilvoorde

Hulp voor bijles Spaans Vilvoorde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Vilvoorde

Bijles spaans in Hofstade-Zemst (1981) - Verónica
Verónica
Hofstade-Zemst
5/5 (1 reviews)
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring , tegenwoordig werk ik in Bonheiden en Freelance. Spaans is mijn moedertaal en ben ik altijd daar zijn voor mijn leerlingen , ik echt houd van mijn talent.
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Erik
Erik
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met moedertalen Nederlands en Spaans, daarnaast beheers ik dankzij mijn jeugd in een veeltalige stad ook het Frans en Engels. Schriftelijk beheers ik het Nederlands en Engels op academisch niveau. Ik volgde 6 jaar Latijn op het secundair en daarvoor dan ook een grondige basis. Daarom kan ik bijles geven voor deze talen op het niveau van primair en secundair onderwijs.
Bijles spaans in Strombeek-bever (1853) - Joep
Joep
Strombeek-bever
Nieuw
Hallo iedereen, mijn naam is Joep, ik ben 27 jaar uit en ben afkomstig uit Strombeek Bever bij Brussel. Ik heb een open geest, daarom trekt het me enorm aan om via listminut nieuwe mensen te leren kennen, ervaring op te doen en mijn kwaliteiten ten dienste te stellen van de samenleving
Bijles spaans in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Cédric
Cédric
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ben dagelijks in contact met verschillende talen en heb er zelf veel gestudeerd. Daarom denk ik dat ik de juiste studiemethode heb en wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met hun talen. Je suis en contact avec plusieurs langues tous les jours et j'en ai étudié beaucoup moi-même. Je pense donc que avoir trouvé la bonne méthode et je veux pouvoir aider autant de gens que possible avec leurs langues.
Bijles spaans in Sint-joost-ten-node (1210) - Anke
Anke
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Leerkracht Nederlands, 30 jaar. Mijn moedertaal is Nederlands, maar ik spreek ook Engels, Frans en Spaans, een beetje Duits en een beetje Portugees. Talen zijn dus mijn passie!
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Mélissa
Mélissa
Schaarbeek
Nieuw
Jeune travailleuse quadrilingue (fr-nl-es-ang) à Schaerbeek qui propose des cours de néerlandais sur mesure les weekend. Master en langues et agrégation en NT2 (enseignement du nl langue étrangère) en poche ! Un an d'expérience dans la formation de langues à des publics divers: jeunes enfants, ados, adultes
Bijles spaans in Wolvertem (1861) - Jay
Jay
Wolvertem
Nieuw
Bachelor in Businessmanagement behaald, 4-talig. Ik help je graag met het aanleren van Nederlands,Frans, Engels en Spaans. Met een passie voor talen help ik je graag met het verbeteren van deze talen zodat je een ware wereldburger wordt! Basis-intermediar-gevorderde lessen op maat.
Bijles spaans in Hofstade-Zemst (1981) - Jill
Jill Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hofstade-Zemst
Nieuw
Ik ben vertaler Frans en Spaans en heb dus een goede kennis van deze talen. Ik help je graag bij het instuderen van woordjes of wat meer uitleg geven over de grammatica. Ik kan je ook helpen een planning op te stellen om te studeren.
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Caene
Caene
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed in het Spaans en Nederlands. Kort hierna heb ik vloeiend Engels geleerd en mijn Frans is ook van goed niveau. Ik help graag bij leren van talen op een fijne stressvrije manier.
Bijles spaans in Vilvoorde (1800) - Clara
Clara
Vilvoorde
Nieuw
Met twee masterdiploma's op zak in de talen, heb ik een gegronde kennis van de grammatica in het Frans en Spaans. Germaanse talen heb al doende geleerd, Nederlands is mijn moedertaal.
Bijles spaans in Koekelberg (1081) - Renzo
Renzo
Koekelberg
Nieuw
Ik spreek zelf al Spaans omdat mijn vader van Peru is en op de Europese school in Laken waar ik nu studeer neem ik ook Spaans lessen om mijn Spaans te verbeteren. Ik denk dat ik best goed met kinderen kan werken. Ik wil ze graag wat bijleren over Spaans en een paar trucjes geven voor hun testen. Ik kijk er naar uit hun te ontmoeten en les te geven.
Bijles spaans in Elewijt (1982) - Veerle
Veerle
Elewijt
Nieuw
Ik heb ervaring in het geven van bijles Frans (kinderen: lagere school en middelbaar). Voor mijn job als communicatiespecialist ben ik ook de hele tijd bezig met Franse en Nederlandse teksten te schrijven, corrigeren en vertalen. Daarnaast was ik in 2021 ook finalist bij De Schrijfwijzen (opvolger van het vroegere Groot Dictee der Nederlandse Taal).
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Samuel
Samuel
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben tweetalig Nederlandas/Spaans. Ik heb geen ervaring met lesgeven maar kan heel goed babbelen! Met grammatica kan ik niet helpen, enkel conversatie.
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Nikita
Nikita Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
Nieuw
Ik ben in het bezit van een masterdiploma in de taal- en letterkunde (Engels en Spaans) en journalistiek (Nederlands). Vorig jaar was ik vrijwillig lesgeefster Engels bij École des Langues aan kindjes van 6 jaar en een jongen van 18. Mijn kennis is uitgebreid, maar mijn aanpak actief, creatief, speels en doelgericht. Ik heb een echte passie voor taal en hoop die misschien met anderen te delen.
Bijles spaans in Schaarbeek (1030) - Anne-sophie
Anne-sophie
Schaarbeek
Nieuw
Ik heb al 15 jaar ervaring in taalonderwijs. Ik hou ervan mijn kennis bij te brengen. Ik ben pedagogisch en gedreven. Mijn studenten zijn heel tevreden over mij!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Spaans in Vilvoorde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Vilvoorde: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Vilvoorde, Spaanse les Vilvoorde, privé leraar Vilvoorde, Spaans leren Vilvoorde, Spaans leren voor beginners Vilvoorde, privélessen Spaans Vilvoorde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Spaans in Vilvoorde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden