bijles economie Wetteren

Hulp voor bijles economie Wetteren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Wetteren

Bijles economie in Balegem (9860) - Sören
Sören
Balegem
4.83/5 (6 reviews)
Hey, ik ben Sören en student Marketing. In het middenbaar was ik student Wetenschappen-Wiskunde. Wiskunde was mijn beste en lievelingsvak. Ook economie was één van mijn favorieten. Ik leg graag dingen uit aan andere mensen.
Bijles economie in Laarne (9270) - Isabelle
Isabelle
Laarne
5/5 (1 reviews)
Master in de handelswetenschappen, meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs, enkele jaren vakverantwoordelijke economie bij de examencommissie Brussel en momenteel actief in het economische domein, beleidsdomein Vlaanderen. Ik ben thuis in de algemene economie, boekhouden, recht of andere economische gerelateerde vakken.
Bijles economie in Oosterzele (9860) - Florian
Florian
Oosterzele
5/5 (1 reviews)
Ik volg de lerarenopleiding aan HoGent waar ik zowel op inhoudelijk, als op didactisch en pedagogisch vlak een inhoud kan overbrengen, aangepast aan het juiste niveau. Dit vooral voor de vakken geschiedenis, gedragswetenschappen, leren leren (studiebegeleiding). Na iedere keer lesgeven, heb ik op de een of andere manier een lach op de leerling z'n gezicht getoverd, wat me een extra boost geeft.
Bijles economie in Sint-lievens-houtem (9520) - Liesbet
Liesbet
Sint-lievens-houtem
Nieuw
Ik heb een banaba toegepaste fiscaliteit gedaan alsook mijn vooropleiding accountancy fiscaliteit. Ik zou dus bijles boekhouden, economie, burgerlijk recht, fiscaal recht,... kunnen geven. Geef maar gerust een seintje waarbij ik u kan helpen, dan zeg ik u eerlijk of dit lukt of niet. Bijles geven, graag bij mij thuis.
Bijles economie in Oosterzele (9860) - Melanie
Melanie
Oosterzele
Nieuw
Ik hou ervan om mensen/kinderen iets bij te brengen. Ik heb een tijdje leerkracht lager onderwijs gestudeerd maar ben dan toch terug gegaan naar boekhouden. Ik werk al 5 jaar in de boekhouding. Ik geef zeer graag les zowel in boekhouden als informatica. Ook kinderen uit de lagere school kan ik helpen met het begeleiden van huiswerk of toetsen.
Bijles economie in Wetteren (9230) - Francois
Francois
Wetteren
Nieuw
Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn
Bijles economie in Marbais (1495) - Siebald
Siebald
Marbais
Nieuw
Voormalig student handelsingenieur aan de UGent. Wil graag les geven voor wiskunde, economische vakken, statistiek, ... Zowel lager, middelbaar als hoger onderwijs zijn geen probleem. Ik heb reeds heel wat bijles gegeven, wat altijd in erg mooie resultaten uitmondde.
Bijles economie in Kalken (9270) - Keaum
Keaum
Kalken
Nieuw
Studiebegeleiding nodig? Ikzelf heb ASO economie-talen gestudeerd. Momenteel studeer ik aan de Artevelde hogeschool te Gent, bachelor sociaal werk, HR personeelswerk. Ik ben een rustig en geduldig persoon. Ik heb een diploma van animator, ik kan goed omgaan met kinderen.
Bijles economie in Aaigem (9420) - Matthias
Matthias
Aaigem
Nieuw
Wat begon bij het helpen van studenten in mijn omgeving blijf ik na de Masterstudies economie en fiscaliteit graag verderzetten, mensen op een open en flexibele manier helpen om economische, financiële en fiscale aspecten beter te begrijpen. Iedereen heeft een eigen manier van leren en ontdekken, en hier speel ik graag op in met een brede kennis en een rustige persoonlijke aanpak.
Bijles economie in Wetteren (9230) - Sean
Sean
Wetteren
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn 3de bachelor handelsingenieur aan de UGent. Ik heb een goeie economische en wiskundige achtergrond en ik ben verder ook goed in het uitleggen van dingen en met mensen omgaan. Ik weet dat het lastige tijden zijn voor iedereen en daarom bied ik mijn diensten aan.
Bijles economie in Berlare (9290) - Silke
Silke
Berlare
Nieuw
Door mijn studies in Economie-Moderne Talen en Bedrijfsmanagement-Marketing, heb ik een goede basiskennis van economie. Ik help anderen graag om op een leuke manier dingen bij te leren en ik heb veel geduld. Ik help anderen vaak met het uitleggen van leerstof die ze niet begrijpen en dit vind ik enorm leuk.
Bijles economie in Lede (9340) - Dries
Dries
Lede
Nieuw
Ik ben niet degene die alle formules of onderwerpen vanbuiten kent. Mijn sterke kant is methodes vinden om inhoud te doorgronden en te onthouden. Leerstof op te delen in belangrijke en niet belangrijke zaken en zo duidelijkheid te scheppen. Ik help je niet leren voor één test, ik leer je leren voor elke test.
Bijles economie in Berlare (9290) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlare
Nieuw
Voor volgende vakken kan u bij mij terecht: Wiskunde, chemie en fysica (tot bepaald niveau), economie, biologie, plantkunde en dierkunde. Maar ook huiswerkbegeleiding of studie-opvolging. Steeds 's avonds beschikbaar en in het weekend ook overdag.
Bijles economie in Berlare (9290) - Christiaan
Christiaan
Berlare
Nieuw
Ik ben lector geweest in de tweede graad waar ik economie en wiskunde gaf. Deze lessen werden altijd vanuit een groepsles gegeven waarbij individuele feedback op het tempo van de leerling werd geboden. Het is voor mij cruciaal dat de student zelf verder denkt. Daarbij is de tussentijdse feedback van groot belang om de visie van de leerlingen bij te sturen zodat zij niet te ver afdwalen.
Bijles economie in Merelbeke (9820) - Wendy
Wendy
Merelbeke
Nieuw
Ik geef les economie in de derde graad aso en tso. Ik heb reeds ervaring in het geven van bijlessen. Ik geef zowel bijles economie als bijles boekhouden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars economie in Wetteren

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Wetteren: geëvalueerd met 4.94 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Wetteren, bijles economie gezocht Wetteren, economie bijles Wetteren, opfriscursus economie Wetteren, privé leraar economie Wetteren, leraar economie gezocht Wetteren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden