bijles economie Destelbergen

Hulp voor bijles economie Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Destelbergen

Bijles economie in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Studeerde ooit bio-ingenieur, en wil langs deze weg jongeren helpen die het moeilijk hebben met bepaalde vakken op school. Wat ik kan aanbieden: hulp in wiskunde, chemie, fysica, biologie, economie en wetenschappen.
Bijles economie in Gent (9000) - Wouter
Wouter
Gent
4.63/5 (8 reviews)
Economie gestudeerd aan unief + bijles gegeven in repetitoren bureau. Gebruik dit nu ter ondersteuning in dagdagelijkse jobs (IT consultant (Finance & controlling))
Bijles economie in Gent (9000) - Eline
Eline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als Handelsingenieur en leerkracht, beide met grote onderscheiding. Ik werk nu als leerkracht economie en wiskunde in de 3e graad. Ik werk graag met jongeren en heb veel geduld. Mijn leerlingen een 'AHA!'-ervaring geven, en meer zelfvertrouwen geven in het onderwerp, dat is mijn drijfveer! Qua tijdstip en locatie van de bijles ben ik heel flexibel. Vraag maar raak!
Bijles economie in Gent (9000) - Guillaume
Guillaume
Gent
5/5 (1 reviews)
Voor extra uitleg over dergelijke onderwerp ben je aan het juiste adres. Geef me duidelijk weer waar je meer uitleg voor nodig hebt en ik sta je met de volle 100% bij.
Bijles economie in Gentbrugge (9050) - Elke
Elke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Met een master Toegepaste Economische Wetenschappen op zak en reeds enkele jaren ervaring in de financiële sector, ben ik de perfecte persoon om bijles wiskunde en economie te geven. Een enthousiaste, extraverte en gedreven vrouw die goed is in het coachen en veel voldoening haalt uit iemand anders iets kunnen bijleren. Ik help jou met veel plezier!
Bijles economie in Laarne (9270) - Isabelle
Isabelle
Laarne
5/5 (1 reviews)
Master in de handelswetenschappen, meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs, enkele jaren vakverantwoordelijke economie bij de examencommissie Brussel en momenteel actief in het economische domein, beleidsdomein Vlaanderen. Ik ben thuis in de algemene economie, boekhouden, recht of andere economische gerelateerde vakken.
Bijles economie in Sint-amandsberg (9040) - Réane
Réane
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Door mijn handelsingenieur opleiding en een aantal stages in consulting en finance heb ik een goede wiskundige, economische en wetenschappelijke onderbouwing. Ik geef deze inzichten met passie door en heb dit reeds gedaan in het verleden (privé les aan medestudenten tijdens de examens en workshops in een vzw voor studenten)
Bijles economie in Heverlee (3001) - Dorien
Dorien
Heverlee
Nieuw
Door mijn economisch/financiële studies en mijn huidig beroep in de financiële sector ben ik de ideale persoon om bijles economie te geven met oog voor de praktijk en de ruimere context. Ik ben een geduldig iemand die de tijd neemt om zaken grondig uit te leggen en steeds bereid is om te zoeken naar de beste uitkomst.
Bijles economie in Gent (9000) - Lise
Lise
Gent
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Lise, een student Handelsingenieur (2e Master) uit Gent. Ik ben 22 jaar en houd van sporten en gezellige avonden met vrienden. Ik volg de afstudeerrichting Data Analytics en heb een basiskennis programmeren. Zelf heb ik ook al eens gebruik gemaakt van bijles en weet dus dat dat een grote hulp kan zijn.
Bijles economie in Gent (9000) - Fran
Fran
Gent
Nieuw
Ik volg nu mijn tweede jaar lerarenopleiding voor secundair onderwijs. Hierbij volg ik de vakken informatica en handel. Voor handel kan ik zowel helpen bij boekhouden als economie, als SEI... Voor informatica gaat dit van Word en Excel tot fotobewerking, programmeren... Ik doe dit ontzettend graag en haal er enorm veel voldoening uit iemand te kunnen helpen.
Bijles economie in Gent (9000) - Justine
Justine
Gent
Nieuw
Ik zit dus in mijn 2de bachelor handelsingenieur aan UGent. Ik wil jullie graag extra uitleg geven over hoe je het best kan studeren en bijles voor de vakken zoals wiskunde, statistiek, boekhouden, economie,...
Bijles economie in Gent (9000) - Feebe
Feebe
Gent
Nieuw
Studente, derde bachelor Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent. Middelbare schoolopleiding: Economie-wiskunde waarbij ik 6 uur wiskunde per week volgde. Aangezien Wiskunde en economie de vakken zijn die ik het liefste doe, kijk ik ernaar uit om deze op een vooral enthousiaste en leerrijke manier aan te brengen!
Bijles economie in Gent (9000) - Maxim
Maxim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Master in Biochemie Master in Bedrijfseconomie Master in algemeen management Al meer dan 800 uur bijles gegeven in mijn leven. Verbonden met verschillende bijlesinstanties met hoge scores van studenten.
Bijles economie in Marbais (1495) - Siebald
Siebald
Marbais
Nieuw
Voormalig student handelsingenieur aan de UGent. Wil graag les geven voor wiskunde, economische vakken, statistiek, ... Zowel lager, middelbaar als hoger onderwijs zijn geen probleem. Ik heb reeds heel wat bijles gegeven, wat altijd in erg mooie resultaten uitmondde.
Bijles economie in Gent (9000) - Maxx
Maxx
Gent
Nieuw
Reeds enkele jaren geef ik bijles economie en wiskunde aan vrienden die het nodig hebben. Ik hou ervan om hen te zien slagen na enkele bijlessen. Dit geeft me veel voldoening. Nu wil ik dit verderzetten en hier ook graag iets mee verdienen. Ik start volgend academiejaar aan mijn master corporate finance aan de UGent. Afgelopen academiejaar was ik voor al mijn vakken in eerste zit geslaagd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Destelbergen: geëvalueerd met 4.89 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Destelbergen, bijles economie gezocht Destelbergen, economie bijles Destelbergen, opfriscursus economie Destelbergen, privé leraar economie Destelbergen, leraar economie gezocht Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden