bijles economie Sint-lievens-houtem

Hulp voor bijles economie Sint-lievens-houtem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Sint-lievens-houtem

Bijles economie in Lede (9340) - Liesbet
Liesbet
Lede
5/5 (7 reviews)
Ik heb een master handelswetenschappen en heb daarna een bijkomende lerarenopleiding gevolgd. Ik geef al meer dan 15 jaar bijles, van lager onderwijs tot hoger onderwijs, vooral wiskunde,statistiek en economie.
Bijles economie in Balegem (9860) - Sören
Sören
Balegem
4.83/5 (6 reviews)
Hey, ik ben Sören en student Marketing. In het middenbaar was ik student Wetenschappen-Wiskunde. Wiskunde was mijn beste en lievelingsvak. Ook economie was één van mijn favorieten. Ik leg graag dingen uit aan andere mensen.
Bijles economie in Haaltert (9450) - Johan
Johan
Haaltert
4.75/5 (4 reviews)
Ik geef graag bijles in wiskunde, economie, informatica en boekhouden waarbij ik de theorie op een praktische en begrijpelijke manier kan overbrengen. Daarnaast doe ik ook aan thesisbegeleiding (structuur, opstellen,....)
Bijles economie in Oosterzele (9860) - Florian
Florian
Oosterzele
5/5 (1 reviews)
Ik volg de lerarenopleiding aan HoGent waar ik zowel op inhoudelijk, als op didactisch en pedagogisch vlak een inhoud kan overbrengen, aangepast aan het juiste niveau. Dit vooral voor de vakken geschiedenis, gedragswetenschappen, leren leren (studiebegeleiding). Na iedere keer lesgeven, heb ik op de een of andere manier een lach op de leerling z'n gezicht getoverd, wat me een extra boost geeft.
Bijles economie in Elene (9620) - Annelies
Annelies
Elene
5/5 (1 reviews)
Met meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld als boekhouder en mede dankzij mijn pedagogisch diploma kan ik boekhouden zodanig uitleggen dat jouw balans steeds in evenwicht is. Op een motiverende en geduldige manier breng ik de leerstof over adhv praktijkvoorbeelden.
Bijles economie in Sint-lievens-houtem (9520) - Liesbet
Liesbet
Sint-lievens-houtem
Nieuw
Ik heb een banaba toegepaste fiscaliteit gedaan alsook mijn vooropleiding accountancy fiscaliteit. Ik zou dus bijles boekhouden, economie, burgerlijk recht, fiscaal recht,... kunnen geven. Geef maar gerust een seintje waarbij ik u kan helpen, dan zeg ik u eerlijk of dit lukt of niet. Bijles geven, graag bij mij thuis.
Bijles economie in Zottegem (9620) - Melanie
Melanie
Zottegem
Nieuw
Ik hou ervan om mensen/kinderen iets bij te brengen. Ik heb een tijdje leerkracht lager onderwijs gestudeerd maar ben dan toch terug gegaan naar boekhouden. Ik werk al 5 jaar in de boekhouding. Ik geef zeer graag les zowel in boekhouden als informatica. Ook kinderen uit de lagere school kan ik helpen met het begeleiden van huiswerk of toetsen.
Bijles economie in Zottegem (9620) - Jolien
Jolien
Zottegem
Nieuw
De kinderen krijgen buiten de gewone vakken , wiskunde, taal... Leren zij mindful zijn, mediteren, yoga, kennis over de heler in zichzelf, hun levensdoel ontdekken en zo veel meer. Dat krijgen ze in een groepje van maximaal 10 kinderen met behulp van vrijwilligers en studenten die mij helpen met alle lessen en vakken. Heb jij zelf ook interess in vrijwilligerswerk of voor de school? contacteer me
Bijles economie in Aaigem (9420) - Hanna
Hanna
Aaigem
Nieuw
Heb je het moeilijk met één van volgende economisch vakken: boekhouden, verkoop, handel, handelseconomie,...? Als leerkracht secundair help ik je hier graag mee. Leerlingen in de eerste, tweede graad ASO, TSO en BSO zijn welkom.
Bijles economie in Aaigem (9420) - Matthias
Matthias
Aaigem
Nieuw
Wat begon bij het helpen van studenten in mijn omgeving blijf ik na de Masterstudies economie en fiscaliteit graag verderzetten, mensen op een open en flexibele manier helpen om economische, financiële en fiscale aspecten beter te begrijpen. Iedereen heeft een eigen manier van leren en ontdekken, en hier speel ik graag op in met een brede kennis en een rustige persoonlijke aanpak.
Bijles economie in Ressegem (9551) - Dorine
Dorine
Ressegem
Nieuw
Zelf werk ik reeds 4 jaar bij een financiële instelling. Ik heb dus ook financië- en verzekeringswezen gestudeerd als bachelor. In bet middelbaar volgde ik handel en had ik dus ook min 10uur bedrijfseconomie. Heeft jouw kind hier begeleiding in nodig, dan help ik graag!
Bijles economie in Wetteren (9230) - Sean
Sean
Wetteren
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn 3de bachelor handelsingenieur aan de UGent. Ik heb een goeie economische en wiskundige achtergrond en ik ben verder ook goed in het uitleggen van dingen en met mensen omgaan. Ik weet dat het lastige tijden zijn voor iedereen en daarom bied ik mijn diensten aan.
Bijles economie in Lede (9340) - Dries
Dries
Lede
Nieuw
Ik ben niet degene die alle formules of onderwerpen vanbuiten kent. Mijn sterke kant is methodes vinden om inhoud te doorgronden en te onthouden. Leerstof op te delen in belangrijke en niet belangrijke zaken en zo duidelijkheid te scheppen. Ik help je niet leren voor één test, ik leer je leren voor elke test.
Bijles economie in Erembodegem (9320) - Stijn
Stijn
Erembodegem
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als accountant-fiscalist en leerkracht secundair onderwijs. Ik ben momenteel actief als boekhouder maar ik wil mijn kennis en ervaring delen met de leerlingen zodat zij kunnen groeien als individu op professioneel vlak. Ik sta garant voor professionele begeleiding op maat van de kinderen. Ik bekijk iedere leerling individueel en stel een aangepaste planning op.
Bijles economie in Aaigem (9420) - Kwinten
Kwinten
Aaigem
Nieuw
Gepassioneerd door economie en wiskunde. Deze beide vakken werden gevolgd zowel tijdens mijn middelbare studies als tijdens mijn hogere studies. Ik breng deze kennis op een rustige manier over!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars economie in Sint-lievens-houtem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Sint-lievens-houtem: geëvalueerd met 4.92 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Sint-lievens-houtem, bijles economie gezocht Sint-lievens-houtem, economie bijles Sint-lievens-houtem, opfriscursus economie Sint-lievens-houtem, privé leraar economie Sint-lievens-houtem, leraar economie gezocht Sint-lievens-houtem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden