bijles economie Ledeberg

Hulp voor bijles economie Ledeberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Ledeberg

Bijles economie in Gent (9000) - Stefaan
Stefaan
Gent
5/5 (27 reviews)
...een duwtje in de rug nodig voor wiskunde? Wiskunde leren = zo weinig mogelijk van buiten leren, zo veel mogelijk proberen afleiden uit enkele basisideeën! Al meer dan tien jaar ervaring met het geven van bijlessen aan huis.
Bijles economie in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.5/5 (16 reviews)
Studeerde ooit bio-ingenieur, en wil langs deze weg jongeren helpen die het moeilijk hebben met bepaalde vakken op school. Wat ik kan aanbieden: hulp in wiskunde, chemie, fysica, biologie, economie en wetenschappen.
Bijles economie in Gent (9000) - Wouter
Wouter
Gent
4.7/5 (10 reviews)
Economie gestudeerd aan unief + bijles gegeven in repetitoren bureau. Gebruik dit nu ter ondersteuning in dagdagelijkse jobs (IT consultant (Finance & controlling))
Bijles economie in Afsnee (9051) - Mark
Mark
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Economie, recht en andere aanverwante vakken zijn mijn specialiteit. Ik werkte 18 jaar als manager en directeur in internationale bedrijven vooraleer ik in het onderwijs stapte. Samen met mijn leerlingen schreef ik in 2013 een economieboek. Voor mijn werk in het onderwijs werd ik bekroond met de Koningin Paolaprijs voor het Onderwijs.
Bijles economie in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
In het middelbaar gaf ik vaak bijles aan mijn medestudenten, die hierdoor bepaalde concepten beter begrepen en dit dan ook te merken was op de toets die hierop volgde. Ik merkte dat ik dit graag deed en zou hier, nu ik terug meer tijd heb, op regelmatige basis weer tijd aan willen spenderen. Heel wat concepten zitten nog fris in het geheugen en kan ik bijgevolg goed overbrengen aan de student.
Bijles economie in Gent (9000) - Robbe
Robbe
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik geef sinds 3 jaar bijles aan leerlingen uit de basisschool als zowel uit het secundair, doorheen mijn eigen school carrière heb ik met vele dingen te maken gekregen waardoor ik u zeker kan verder helpen.
Bijles economie in Gent (9000) - Eline
Eline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als Handelsingenieur en leerkracht, beide met grote onderscheiding. Ik werk nu als leerkracht economie en wiskunde in de 3e graad. Ik werk graag met jongeren en heb veel geduld. Mijn leerlingen een 'AHA!'-ervaring geven, en meer zelfvertrouwen geven in het onderwerp, dat is mijn drijfveer! Qua tijdstip en locatie van de bijles ben ik heel flexibel. Vraag maar raak!
Bijles economie in Gent (9000) - Guillaume
Guillaume
Gent
5/5 (1 reviews)
Voor extra uitleg over dergelijke onderwerp ben je aan het juiste adres. Geef me duidelijk weer waar je meer uitleg voor nodig hebt en ik sta je met de volle 100% bij.
Bijles economie in Gentbrugge (9050) - Elke
Elke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Met een master Toegepaste Economische Wetenschappen op zak en reeds enkele jaren ervaring in de financiële sector, ben ik de perfecte persoon om bijles wiskunde en economie te geven. Een enthousiaste, extraverte en gedreven vrouw die goed is in het coachen en veel voldoening haalt uit iemand anders iets kunnen bijleren. Ik help jou met veel plezier!
Bijles economie in Sint-amandsberg (9040) - Réane
Réane
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Door mijn handelsingenieur opleiding en een aantal stages in consulting en finance heb ik een goede wiskundige, economische en wetenschappelijke onderbouwing. Ik geef deze inzichten met passie door en heb dit reeds gedaan in het verleden (privé les aan medestudenten tijdens de examens en workshops in een vzw voor studenten)
Bijles economie in Gent (9000) - Loïc
Loïc
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd in het ASO met het diploma economie moderne talen, daarnaast geef ik ook al even bijles economie en wiskunde aan verschillende studenten, met resultaat!
Bijles economie in Heverlee (3001) - Dorien
Dorien
Heverlee
Nieuw
Door mijn economisch/financiële studies en mijn huidig beroep in de financiële sector ben ik de ideale persoon om bijles economie te geven met oog voor de praktijk en de ruimere context. Ik ben een geduldig iemand die de tijd neemt om zaken grondig uit te leggen en steeds bereid is om te zoeken naar de beste uitkomst.
Bijles economie in Gent (9000) - Lise
Lise
Gent
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Lise, een student Handelsingenieur (2e Master) uit Gent. Ik ben 22 jaar en houd van sporten en gezellige avonden met vrienden. Ik volg de afstudeerrichting Data Analytics en heb een basiskennis programmeren. Zelf heb ik ook al eens gebruik gemaakt van bijles en weet dus dat dat een grote hulp kan zijn.
Bijles economie in Gent (9000) - Tijs
Tijs
Gent
Nieuw
Master in de Handelswetenschappen en wil graag andere mensen helpen om wiskunde/Economie uit te leggen op een verstaanbare manier en zo tonen dat deze vakken iedereen kan leren, en dat ze fun zijn.
Bijles economie in Gent (9000) - Fran
Fran
Gent
Nieuw
Ik volg nu mijn tweede jaar lerarenopleiding voor secundair onderwijs. Hierbij volg ik de vakken informatica en handel. Voor handel kan ik zowel helpen bij boekhouden als economie, als SEI... Voor informatica gaat dit van Word en Excel tot fotobewerking, programmeren... Ik doe dit ontzettend graag en haal er enorm veel voldoening uit iemand te kunnen helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars economie in Ledeberg

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Ledeberg: geëvalueerd met 4.93 door 64 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Ledeberg, bijles economie gezocht Ledeberg, economie bijles Ledeberg, opfriscursus economie Ledeberg, privé leraar economie Ledeberg, leraar economie gezocht Ledeberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden