bijles economie Evergem

Hulp voor bijles economie Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Evergem

Bijles economie in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Studeerde ooit bio-ingenieur, en wil langs deze weg jongeren helpen die het moeilijk hebben met bepaalde vakken op school. Wat ik kan aanbieden: hulp in wiskunde, chemie, fysica, biologie, economie en wetenschappen.
Bijles economie in Drongen (9031) - Mattias
Mattias
Drongen
4.83/5 (6 reviews)
Ik heb een diploma economie, rechten en pol&soc aan de UGent en geef al enkele jaren met succes bijles. Ik kan u ook helpen met de bachelor- en lasterproces. Evenals andere scripties. Ook scholieren help ik graag slagen in het middelbaar.
Bijles economie in Gent (9000) - Eline
Eline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als Handelsingenieur en leerkracht, beide met grote onderscheiding. Ik werk nu als leerkracht economie en wiskunde in de 3e graad. Ik werk graag met jongeren en heb veel geduld. Mijn leerlingen een 'AHA!'-ervaring geven, en meer zelfvertrouwen geven in het onderwerp, dat is mijn drijfveer! Qua tijdstip en locatie van de bijles ben ik heel flexibel. Vraag maar raak!
Bijles economie in Gent (9000) - Guillaume
Guillaume
Gent
5/5 (1 reviews)
Voor extra uitleg over dergelijke onderwerp ben je aan het juiste adres. Geef me duidelijk weer waar je meer uitleg voor nodig hebt en ik sta je met de volle 100% bij.
Bijles economie in Gentbrugge (9050) - Elke
Elke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Met een master Toegepaste Economische Wetenschappen op zak en reeds enkele jaren ervaring in de financiële sector, ben ik de perfecte persoon om bijles wiskunde en economie te geven. Een enthousiaste, extraverte en gedreven vrouw die goed is in het coachen en veel voldoening haalt uit iemand anders iets kunnen bijleren. Ik help jou met veel plezier!
Bijles economie in Sint-amandsberg (9040) - Réane
Réane
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Door mijn handelsingenieur opleiding en een aantal stages in consulting en finance heb ik een goede wiskundige, economische en wetenschappelijke onderbouwing. Ik geef deze inzichten met passie door en heb dit reeds gedaan in het verleden (privé les aan medestudenten tijdens de examens en workshops in een vzw voor studenten)
Bijles economie in Gent (9000) - Lise
Lise
Gent
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Lise, een student Handelsingenieur (2e Master) uit Gent. Ik ben 22 jaar en houd van sporten en gezellige avonden met vrienden. Ik volg de afstudeerrichting Data Analytics en heb een basiskennis programmeren. Zelf heb ik ook al eens gebruik gemaakt van bijles en weet dus dat dat een grote hulp kan zijn.
Bijles economie in Lovendegem (9920) - Jorden
Jorden
Lovendegem
Nieuw
Ik ben leerkracht in het lager onderwijs en sta dagelijks voor de klas. Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken en te zoeken naar manieren waarop ze leerstof kunnen onthouden. Elk kind is anders en heeft een andere aanpak nodig. Ik ga graag opzoek naar de aanpak die uw kind nodig heeft.
Bijles economie in Lochristi (9080) - Eva
Eva
Lochristi
Nieuw
Ik geef reeds 3 jaar bijles economie en boekhouden via een studentenbureau. Ik probeer steeds mijn lessen aan te passen aan de noden van mijn studenten.
Bijles economie in Gent (9000) - Tijs
Tijs
Gent
Nieuw
Master in de Handelswetenschappen en wil graag andere mensen helpen om wiskunde/Economie uit te leggen op een verstaanbare manier en zo tonen dat deze vakken iedereen kan leren, en dat ze fun zijn.
Bijles economie in Gent (9000) - Yuki
Yuki
Gent
Nieuw
Ik heb bijna 20 jaar ervaring in het middelbaar technisch en beroepsonderwijs. Ik heb eveneens ervaring in de basiseducatie van volwassenen. Algemene vakken, retail, toegepaste economie en bedrijfsbeheer zijn 'mijn' vakken.
Bijles economie in Evergem (9940) - Lisa
Lisa
Evergem
Nieuw
Hallo! Ik ben Lisa en ben 18 jaar. Ik heb tot het vijfde jaar Economie Moderne Talen gestudeerd. Het is dus wel logisch dat ik goed ben in economie en talen. Ik beschik over de kennis die nodig is in Zo, maar ook TSO en BSO. Ik sta ook altijd open voor nieuwe uitdagingen waaraan ik zelf kan leren! Ik help u of uw kind heel graag! Hopelijk tot snel!
Bijles economie in Gent (9000) - Justine
Justine
Gent
Nieuw
Ik zit dus in mijn 2de bachelor handelsingenieur aan UGent. Ik wil jullie graag extra uitleg geven over hoe je het best kan studeren en bijles voor de vakken zoals wiskunde, statistiek, boekhouden, economie,...
Bijles economie in Gent (9000) - Feebe
Feebe
Gent
Nieuw
Studente, derde bachelor Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent. Middelbare schoolopleiding: Economie-wiskunde waarbij ik 6 uur wiskunde per week volgde. Aangezien Wiskunde en economie de vakken zijn die ik het liefste doe, kijk ik ernaar uit om deze op een vooral enthousiaste en leerrijke manier aan te brengen!
Bijles economie in Gent (9000) - Maxim
Maxim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Master in Biochemie Master in Bedrijfseconomie Master in algemeen management Al meer dan 800 uur bijles gegeven in mijn leven. Verbonden met verschillende bijlesinstanties met hoge scores van studenten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Evergem: geëvalueerd met 4.9 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Evergem, bijles economie gezocht Evergem, economie bijles Evergem, opfriscursus economie Evergem, privé leraar economie Evergem, leraar economie gezocht Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden