bijles economie Laarne

Hulp voor bijles economie Laarne

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Laarne

Bijles economie in Gent (9000) - Guillaume
Guillaume
Gent
5/5 (1 reviews)
Voor extra uitleg over dergelijke onderwerp ben je aan het juiste adres. Geef me duidelijk weer waar je meer uitleg voor nodig hebt en ik sta je met de volle 100% bij.
Bijles economie in Laarne (9270) - Isabelle
Isabelle
Laarne
5/5 (1 reviews)
Master in de handelswetenschappen, meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs, enkele jaren vakverantwoordelijke economie bij de examencommissie Brussel en momenteel actief in het economische domein, beleidsdomein Vlaanderen. Ik ben thuis in de algemene economie, boekhouden, recht of andere economische gerelateerde vakken.
Bijles economie in Lochristi (9080) - Eva
Eva
Lochristi
Nieuw
Ik geef reeds 3 jaar bijles economie en boekhouden via een studentenbureau. Ik probeer steeds mijn lessen aan te passen aan de noden van mijn studenten.
Bijles economie in Wetteren (9230) - Francois
Francois
Wetteren
Nieuw
Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn Ñnnnnnnnnnnnnñnnnnnnnnnnnnnn
Bijles economie in Marbais (1495) - Siebald
Siebald
Marbais
Nieuw
Voormalig student handelsingenieur aan de UGent. Wil graag les geven voor wiskunde, economische vakken, statistiek, ... Zowel lager, middelbaar als hoger onderwijs zijn geen probleem. Ik heb reeds heel wat bijles gegeven, wat altijd in erg mooie resultaten uitmondde.
Bijles economie in Lochristi (9080) - Lennert
Lennert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lochristi
Nieuw
Ik heb economie-wiskunde gestudeerd en heb daarna toegepaste economische wetenschappen gedaan aan de Universiteit Gent. Ik heb dus de nodige opleiding om economie te geven en gemotiveerde kinderen verder te helpen.
Bijles economie in Kalken (9270) - Keaum
Keaum
Kalken
Nieuw
Studiebegeleiding nodig? Ikzelf heb ASO economie-talen gestudeerd. Momenteel studeer ik aan de Artevelde hogeschool te Gent, bachelor sociaal werk, HR personeelswerk. Ik ben een rustig en geduldig persoon. Ik heb een diploma van animator, ik kan goed omgaan met kinderen.
Bijles economie in Berlare (9290) - Laure
Laure
Berlare
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als handelsingenieur en heb dus veel kennis over wiskunde, statistiek, economie en fysica. Ik geef nu ook al meer dan een halfjaar bijles en krijg veel positieve feedback, de punten stijgen en de leerling vindt weer plezier in de materie. Bij voorkeur geef ik bijles aan leerlingen uit het middelbaar omdat ik deze leerstof zeker goed beheer maar ook studenten wil ik zeker helpen
Bijles economie in Wetteren (9230) - Sean
Sean
Wetteren
Nieuw
Ik zit momenteel in mijn 3de bachelor handelsingenieur aan de UGent. Ik heb een goeie economische en wiskundige achtergrond en ik ben verder ook goed in het uitleggen van dingen en met mensen omgaan. Ik weet dat het lastige tijden zijn voor iedereen en daarom bied ik mijn diensten aan.
Bijles economie in Berlare (9290) - Silke
Silke
Berlare
Nieuw
Door mijn studies in Economie-Moderne Talen en Bedrijfsmanagement-Marketing, heb ik een goede basiskennis van economie. Ik help anderen graag om op een leuke manier dingen bij te leren en ik heb veel geduld. Ik help anderen vaak met het uitleggen van leerstof die ze niet begrijpen en dit vind ik enorm leuk.
Bijles economie in Sint-amandsberg (9040) - Leni
Leni
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik werk heel graag met kinderen en wil hun graag begeleiden in het behalen van betere resultaten. Met twee jongere zussen en een jongere broer, heb ik reeds vele jaren ervaring met het begeleiden in de zoektocht naar de juiste studiemethode en met het helpen bij vakken waar ze moeilijkheden mee ondervinden. Stuur me gerust een berichtje indien ik je ergens bij kan helpen!
Bijles economie in Gentbrugge (9050) - John
John
Gentbrugge
Nieuw
Tijdens mijn studies gaf ik reeds bijles aan vrienden en vrienden van vrienden. Van jongs af aan heb ik me altijd heel erg geamuseerd bij het uitleggen van vooral wiskundofe en wetenschappelijke concepten aan anderen. Het geeft me enorm veel voldoening.
Bijles economie in Berlare (9290) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlare
Nieuw
Voor volgende vakken kan u bij mij terecht: Wiskunde, chemie en fysica (tot bepaald niveau), economie, biologie, plantkunde en dierkunde. Maar ook huiswerkbegeleiding of studie-opvolging. Steeds 's avonds beschikbaar en in het weekend ook overdag.
Bijles economie in Gentbrugge (9050) - Elisa
Elisa
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb een goeie basis in al deze vak onderdelen en kan rustig en goed uitleggen. Ik wil graag bijles geven via zoom of een ander online platform. Ik ben beschikbaar op meerdere momenten van de week en kan flexibel plannen.
Bijles economie in Berlare (9290) - Christiaan
Christiaan
Berlare
Nieuw
Ik ben lector geweest in de tweede graad waar ik economie en wiskunde gaf. Deze lessen werden altijd vanuit een groepsles gegeven waarbij individuele feedback op het tempo van de leerling werd geboden. Het is voor mij cruciaal dat de student zelf verder denkt. Daarbij is de tussentijdse feedback van groot belang om de visie van de leerlingen bij te sturen zodat zij niet te ver afdwalen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars economie in Laarne

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Laarne: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Laarne, bijles economie gezocht Laarne, economie bijles Laarne, opfriscursus economie Laarne, privé leraar economie Laarne, leraar economie gezocht Laarne,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden