zorg Herk-de-stad

Ontdek talentvolle zorgverleners in Herk-de-stad

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zorgverleners in de buurt van Herk-de-stad

Zorg in Lummen (3560) - Georges
Georges
Lummen
5/5 (30 reviews)
Ik ben Georges, gepensioneerde verpleegkundige en IT-er. Wil in deze winterperiode graag oudere mensen gezelschap houden en kleine taken in huis uitvoeren. Voornamelijk in mijn directe omgeving en na onderlinge afspraak.
Zorg in Diest (3290) - Jenifer
Jenifer
Diest
5/5 (8 reviews)
Hallo , Ik ben jenifer 22 jaar en heb al enkele jaren ervaring in het werken met personen met een visuele , mentale en fysieke handicap . Dit kan gaan over koken , huishoudelijke hulp , helpen bij toiletbezoek ,.. Ik ben een vlot , eerlijk en behulpzaam persoon dat werk ziet . Aarzel niet om mij te contacteren!
Zorg in Meldert-Hoegaarden (3320) - Karine
Karine
Meldert-Hoegaarden
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Karine en heb 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Ik vind het fijn om mensen te verwennen en hen een moment van rust en ontspanning te geven tijdens de verzorgingen. Ik doe gelaatsverzorging, ontharing, pedicure en manicure.
Zorg in Stevoort (3512) - Ingeborg
Ingeborg
Stevoort
5/5 (3 reviews)
Hallo ik ben Ingeborg en ik verzorg al jaren mijn tante. Ik doe haar boodschappen. Ik zorg voor de verzorging van haar gezicht en nagels. Ik breng haar overal naar toe en fleur haar op en dat kan ik ook voor andere mensen doen.
Zorg in Diest (3290) - Tugba
Tugba
Diest
5/5 (2 reviews)
Cupping & leaching: Wat houd het in? Alternatieve geneeskunde biedt tal van voordelen! bloed detoxen by cuppîng & leaching therapy is daar een onderdeel van! Hierbij ontgiften we verzuurd bloed zodat je lichaam & organen optimaal kunnen functioneren! Deze behandeling is geschikt voor jong en oud! Gezonde en zieke mensen tot zelfs kankerpatienten! Zelfs sporters doen er beroep op!
Zorg in Diest (3290) - Andy
Andy
Diest
5/5 (2 reviews)
Ik help graag en luister graag Ben een goede chauffeur ...............................................................................................
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan zorg

Zorg in Berbroek (3540) - Deborah
Deborah
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinder en bejaardenverzorgster,ik vind het super fijn om mensen te kunnen helpen, ik haal er heel veel voldoening uit. Iets te kunnen betekenen voor iemand, is het mooiste wat er is.
Zorg in Linkhout (3560) - Mariëlle
Mariëlle
Linkhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben sociaal voelend en vind er voldoening in om mensen persoonlijk te kunnen bijstaan, zowel in lichte praktische taken als in het houden van gezelschap.
Zorg in Kuringen (3511) - Ryanne
Ryanne
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Ik heb als zorgkundige in de thuiszorg gewerkt, heb veel ervaring in mensen ondersteunen waar ze nog hulp bij nodig hebben, maar iedereen wel in zijn eigen zelf redzaamheid laten staan
Zorg in Runkelen (3803) - Mieke
Mieke
Runkelen
Nieuw
Ik werk als verpleegkundige in een woonzorgcentrum. Ik heb de opleiding verpleegkunde, ouderenzorg en referentiepersoon dementie gevolgd. Ik wil je graag ondersteunen, zodat je zo lang mogelijk gelukkig kan zijn in je thuisomgeving. Ik ben woonachtig te Sint-Truiden.
Zorg in Kortenaken (3470) - Kathleen
Kathleen
Kortenaken
Nieuw
Hallo, ik ben Kathleen. 6 jaar heb ik in de thuiszorg gewerkt. Het gaf me enorm veel voldoening om anderen te ondersteunen in het huishouden, om een luisterend oor te zijn, om voor anderen te zorgen. Dit wil ik graag terug doen. Zoekt u gezelschap voor ouderen voor een uurtje, ondersteuning bij het boodschappen doen, ... vraag gerust, ik luister.. hopelijk tot binnenkort!
Zorg in Kuringen (3511) - Dennis
Dennis
Kuringen
Nieuw
Ik volg de richting orthopedagogie en sta dus heel graag in voor de welzijn van mensen. Ik verzorg mensen graag in de dingen die ze niet meer kunnen. Zoals winkelen, eten maken, enzo...
Zorg in Kermt (3510) - Heidi
Heidi
Kermt
Nieuw
Ik ben Heidi 45 jaar en 25 jaar ervaring als opvoedster. Zelf ben ik zorgend en huishoudelijk ingesteld. Koken doe ik liever niet, andere huishoudelijke werken zoveel meer. Graag in de omgeving van Hasselt, herk-de-stad,... Mvg Heidi
Zorg in Nieuwerkerken (3850) - Peter
Peter
Nieuwerkerken
Nieuw
Hallo ik ben Peter en werk al 22 jaar als begeleider bij personen met een mentale beperking en bijkomende emotionele en gedragsstoornissen. Mijn werk is mijn passie en wil mijn ervaring gebruiken om ondersteuning aan te bieden in mijn vrije tijd
Zorg in Lummen (3560) - Sferre
Sferre
Lummen
Nieuw
Hallo, ik ben Sferre! Ik studeer voor een bachelor orthopedagogie. Dit wil zeggen dat ik een opleiding volg om een ander te helpen. Zowel jong en oud, alsook mensen met en zonder beperking. Wil je er eens tussen uit of kan ik iets voor jullie betekenen. Je laat maar weten!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel zorgverleners in Herk-de-stad

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zorgverlener Herk-de-stad: geëvalueerd met 5.0 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

zorgverlener zoeken Herk-de-stad, zorg op maat Herk-de-stad, zorg aan huis Herk-de-stad, schoonheidsbehandeling aan huis Herk-de-stad,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden