vertaler Berchem

Ontdek talentvolle vertalers in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers in de buurt van Berchem

Vertaler in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
Berchem
5/5 (33 reviews)
Vloeiend Nederlands en Engels. Nederlands is mijn moedertaal en Engels mijn tweede taal. Graag vertaal ik brieven, emails, korte teksten. Dit altijd binnen een bepaalde tijdsframe
Vertaler in Berchem (2600) - Joris
Joris
Berchem
5/5 (2 reviews)
Kan assistentie geven in vanalles, zie me dus maar als een mini-manager, en ik ben altijd beschikbaar, op afspraak uiteraard, en ik verlies liefst zo weinig mogelijk tijd met verplaatsingen, zeker omdat we her het slechtste openbaar vervoer van de wereld hebben.
Vertaler in Berchem (2600) - Julie
Julie
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben tweetalig opgevoed. Die tweetaligheid heeft me van kleins af aan al geïntrigeerd. Om die reden behaalde ik niet alleen een bachelordiploma in de Toegepaste Taalkunde en masterdiploma’s in het Tolken en in Meertalige Professionele Communicatie, maar werk ik daarnaast ook voltijds als copywriter. Of ik het nog niet beu ben? Absoluut niet. Zo zit ik nog elke avond op Duolingo bij te leren.
Vertaler in Berchem (2600) - Greet
Greet
Berchem
5/5 (1 reviews)
Master in het Vertalen (Duits-Portugees). Erasmus in Leipzig (Universiteit). Zomercursus Portugese taal aan de Universiteit van Lissabon. Een tijdje gewerkt als sociaal tolk Portugees. Enkele vertalingen gemaakt Nederlands-Duits, Duits-Nederlands. Heel veel ervaring opgedaan als administratieve kracht en projectmedewerker bij een tolk- en vertaaldienst. Ook redactiewerk mogelijk.
Vertaler in Berchem (2600) - Veronique
Veronique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben deeltijds freelance juriste. Taal is mijn passie! Ik ben vlot viertalig: Nederlands, Frans, Duits en Engels. Heeft u een vertaling nodig van een brief, een contract of van algemene voorwaarden? Wilt u een brief (in 1 van de bovenstaande 4 talen) laten beantwoorden? Of heeft u gewoon uitleg & toelichting nodig bij een tekst/document? Geen enkel probleem. Contacteer mij! Ik heb een wagen.
Vertaler in Berchem (2600) - Nathalie
Nathalie
Berchem
Nieuw
Ik kan vlot en correct vertalen vanuit het Engels en het Frans naar het Nederlands. Ik schrijf ook erg graag. heb een eigen blog en ben het liefst van al met taal bezig. Andersom lukt ook best aardig. Dus als ik iets voor je kan doen,...
Vertaler in Berchem (2600) - Nathalie
Nathalie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
Nieuw
Ik heb een diploma secundair onderwijs voor Frans en engels en ook tijdens mijn masteropleiding heb ik verder voor deze talen gekozen. Nederlands is mijn moedertaal en bijgevolg ook het best ontwikkeld.
Vertaler in Berchem (2600) - Camille
Camille
Berchem
Nieuw
Ik ben absoluut gepassioneerd door taal en/of de (objectief) juiste vertaling te vinden - tevens gecertificeerd in het opstellen van contracten door de KUL.
Vertaler in Berchem (2600) - Annie
Annie
Berchem
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed, kan een Vlaams en franstalig diploma voorleggen en met tweetalige woon- en werkomgevingen in Antwerpen, Brussel en Parijs ben ik er voor al uw vertalingen en opstellen van teksten. Ik ben echt met een schakelaar in de rug geboren en schakel onmiddelijk over van Nederlands naar Frans en omgekeerd
Vertaler in Berchem (2600) - Yasmine
Yasmine
Berchem
Nieuw
Nederlands en Frans zijn mijn moedertaal, verder ging ik ook in het Engels naar school. Schrijven van teksten, met verschillende doelen, doe ik enorm graag. Ik werk in het onderwijs, dus spellingsfouten komen er niet door.
Vertaler in Berchem (2600) - Amber
Amber
Berchem
Nieuw
Samen stellen we de juiste mail op (in het Nederlands of het Engels) zodat je voort kan met al je praktische zaken. In het middelbaar volgde ik een richting met veel talen, dus deze kennis zal nu van pas komen!
Vertaler in Berchem (2600) - Naomi
Naomi
Berchem
Nieuw
Nederlands is mijn moeder taal maar zelf ben ik heel goed in engels omdat ik het in het dagelijks leven gebruik en vaak tegenkom. Ik kan je helpen met het vertalen van documenten en zelfs bijles geven
Vertaler in Berchem (2600) - Inass
Inass
Berchem
Nieuw
Talen zijn één van mijn kwaliteiten. Nederlands is mijn moedertaal. Ik neem graag woorden op van andere talen. Frans en Engels kan ik vlotjes spreken en schrijven. Ik help mijn broertje en zusje vaak met hun huiswerk Engels en Frans, daarom wil ik ook anderen daarmee helpen. Hopelijk kan ik een grote hulp zijn voor jullie! See you soon, à bientôt, tot snel! 😊🌸
Vertaler in Berchem (2600) - Noor
Noor
Berchem
Nieuw
Ik ben Franstalig en Nederlands opgevoed en ik heb in mijn kinder jaren ook Engels geleerd.Mijn Frans, Nederlands en Engels zijn perfect dus ben ik ook in staat om ze aan te leren aan iemand die dat nodig zou hebben
Vertaler in Berchem (2600) - Souline
Souline
Berchem
Nieuw
Talen leren is altijd al mijn passie geweest, dus voor mij was het vrij snel duidelijk dat mijn job later iets met talen moest inhouden. Nederlands is mijn moedertaal en ik spreek ook vloeiend Engels. Bovendien heb ik een opleiding Toegepaste Taalkunde gevolgd aan de universiteit, met Engels en Spaans als vreemde talen. Momenteel ben ik bezig aan een master Vertalen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Berchem: geëvalueerd met 5.0 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Berchem, teskt vertalen Berchem, freelance copywriter Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden