vertaler spaans Hemiksem

Ontdek talentvolle vertalers Spaans in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Spaans in de buurt van Hemiksem

Monica is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Monica
Monica Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik heb 15 jaar ervaring in het vertalen van het Nederlands naar het Engels toe. Ook vanuit het Frans en Spaans vertaal ik naar het Engels. Als native English speaker en perfect tweetalig (Nederlands is mijn tweede moedertaal) vertaal ik op een natuurlijke manier en maakt het ook makkelijker om idiomatische begrippen te vertalen.
Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Schrijven is mijn passie, maar ik weet dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is dus ik help je er graag mee! Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Vertaler spaans in Borgerhout (2140) - Amarante
Amarante
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Met een diploma (met onderscheiding) op zak in de Toegepaste Taalkunde aan de Universiteit Antwerpen, heb ik me verder kunnen verdiepen in de verhaalkunsten van vertalen en tolken. Want het is en blijft een feit: vertalen is een vorm van schrijven; zo vrij als nodig en zo getrouw als mogelijk! Het is een zekere kunst waarin ik vereerd ben me in te hebben kunnen verdiepen. Let's spread the love!
Vertaler spaans in Hoboken (2660) - Kris
Kris
Hoboken
Nieuw
Zeer goed in Spaanse taal (taallessen, vertalingen) - mijn partner spreekt Spaans gewerkt als vrijwilllige vertaler vanuit Spaans naar Nederlands voor een non-profit organisatie. verder ben ik goed tot zeer goed in Frans en Engels waarbij ik teksten zelfstandig correct kan vertalen
Vertaler spaans in Antwerpen (2018) - Noemi
Noemi
Antwerpen
Nieuw
Als voormalig (afgestudeerd) studente journalistiek is schrijven en copywriting helemaal mijn ding, alsook vertalen. Ik sta erom bekend creatief, ludiek en / of met de nodige diepgang een verhaal of boodschap origineel te brengen. Taalnazi is mijn tweede naam!
Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Jan
Jan
Antwerpen
Nieuw
Opleiding: taalleraar. Ervaring in lesgeven Spaans en Engels. Professionele ervaring als Quality Manager bij internationaal bedrijf. Ik bied u kwaliteitsvolle brieven en teksten.
Vertaler spaans in Borgerhout (2140) - Guy
Guy
Borgerhout
Nieuw
Goedendag. Buiten het vertalen van Frans, Nederlands en Spaans heb ik ook een passie, namelijk muziek. Ben zelfs amateur muzikant geweest. Vroeger was ik gids voor buitenlandse toeristen waaronder Spanjaarden en Zuid-Amerikanen. Vandaar mijn redelijk goede kennis van het Spaans. Heb twee thrillers geschreven en gepubliceerd, één in het Nederlands en één in het Frans. Hou ook veel van humor.
Vertaler spaans in Wilrijk (2610) - Ellen
Ellen
Wilrijk
Nieuw
Ik heb mijn Master Tolken behaald in 2016 en mijn Postgraduaat Conferentietolken in 2018. Gedurende die jaren deed ik reeds ervaring op als vertaler (studentencontract) voor diverse werkgevers en bedrijven. Ook volgde ik de opleiding gerechtsvertaler/-tolk, waardoor ik ook beëdigde vertalingen kan maken. Ik verzorg mijn vertalingen graag tot in de puntjes en sta ook open voor revisieopdrachten.
Vertaler spaans in Antwerpen (2018) - Bram
Bram
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een master in vertalen, Nederlands, Engels en Spaans. In mijn werk gebruik ik dagelijks mijn vreemde talen, dus mijn kennis is nog niet ondergesneeuwd.
Vertaler spaans in Antwerpen (2000) - Antonio
Antonio
Antwerpen
Nieuw
Als Sporter heb ik veel ervaring met jaren dienst in de sector, geef ook danslessen Latijnse dancen. Ben ook Spaanstalige kan goed lezen en schrijven.
Vertaler spaans in Antwerpen (2018) - Ruben perez
Ruben perez
Antwerpen
Nieuw
My mother language is Spanish, I lived 7years in London so my second language is English. Id love to teach people spanish. Also I can speak fluently Italian
Vertaler spaans in Wilrijk (2610) - Manar
Manar
Wilrijk
Nieuw
i'm spanish so i know spanish, i learnd english in the school and i have a good experience. my first language is spanish. contact me pleas!!!!!!!!!!!
Vertaler spaans in Boechout (2530) - Klaartje
Klaartje
Boechout
Nieuw
Als master vertaler ben ik op de hoogte van theorie, strategie en technologie. In combinatie met mijn eindeloze interesse in taal is het voor mij een plezier om jou te helpen met vertalingen van en naar het Engels, Spaans en Nederlands. Proeflezen en reviseren van allerlei tekstsoorten kunnen zeker ook op mijn programma. Ook voor dringende opdrachten kan je me zeker contacteren!
Vertaler spaans in Antwerpen (2018) - Eda
Eda Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik ben drietalig opgevoed in het Nederlands, Spaans en Frans. Vertalen Nederlands Spaans of andersom kan ik goed. De combinatie Spaans Engels of Frans kan ook.
Vertaler spaans in Borgerhout (2140) - Imad
Imad
Borgerhout
Nieuw
Ik heb goeie ervaring want ik kan 4 talen spreken en ik kan goed uitleggen dus alles wat de klant wilt weten gaat hij zeker te weten krijgen op een leuke en snelle manier. Ik kan vooral heel goed Spaans en Arabisch, ik ben in Spanje geboren en opgegroeid en ik ben elke jaar op vakantie gegaan naar Marokko.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Spaans Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Spaans Hemiksem, prijs vertaling Spaans Hemiksem, vertaler Spaans Nederlands Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden