vertaler nederlands Roeselare

Ontdek talentvolle vertalers Nederlands in Roeselare

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Nederlands in de buurt van Roeselare

Vertaler nederlands in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Sedert meer dan 25 jaar doe ik internationaal commercieel werk waarin ik mijn beste vreemde talen Duits en Frans zowel gesproken als geschreven gebruik en onderhoud. Ik ben master vertaler F, D, NL. Contacten leggen voor bedrijven naar potentiële klanten in de DACH-landen, Frankrijk of Nederland als deuropener is ook 1 van mijn erg sterke punten. Als ik me ergens in vastbijt, dan ...
Vertaler nederlands in Roeselare (8800) - Jurgen
Jurgen
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik volg al meer als 20 jaar les, ik geniet van de taal en help graag mensen verder in het leren van een taal. Ik woon samen met een anderstalig persoon, zo oefenen we de gesproken taal, wat immers beter is dan pakken cursus grammatica.
Vertaler nederlands in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik vertaal documenten Nederlands-Engels en Engels-Nederlands. Ik kan ook tolken Farsi-Nederlands of omgekeerd.
Vertaler nederlands in Lendelede (8860) - Ann sofie
Ann sofie
Lendelede
Nieuw
Veel ervaring met schrijfdidactiek zowel in het Nederlands als in andere vreemde talen. Cruciaal is het aanleren en toepassen van schrijfstrategieen..
Vertaler nederlands in Meulebeke (8760) - Kenny
Kenny
Meulebeke
Nieuw
Met mijn journalistieke achtergrond vind ik taal heel belangrijk. Daarom is het belangrijk om de ideale tekst te kunnen afleveren aan de persoon die hierom vraagt.
Vertaler nederlands in Lendelede (8860) - Mutya
Mutya
Lendelede
Nieuw
Ik ben van thuis uit zowel in het Engels als in het Nederlands opgevoed. Daarnaast heb ik een goede kennis Frans, door mijn studies maar ook door mijn werkervaring waarbij ik vaak met Franstalige klanten en collega's direct in contact sta. Ik ben zelf ook medeverantwoordelijk voor onze sociale media pagina en post daar regelmatig berichten in NL, EN, FR. Tekst vertalen of opstellen? Geen probleem!
Vertaler nederlands in Izegem (8870) - Eline
Eline
Izegem
Nieuw
Vertalen is voor mij een passie. Ik spreek vloeiend Engels door mijn job en slaag erin teksten in een leesbare taal om te zetten, door mijn grote passie voor copywriting
Vertaler nederlands in Hooglede (8830) - Phil
Phil
Hooglede
Nieuw
Hallo! Ik kan een tekst voor u vertalen in het Nederlands, Frans of Engels. Ik gebruik deze talen veelvuldig in mijn hoofdberoep en ben deze dus goed machtig.
Vertaler nederlands in Moorslede (8890) - Bart
Bart
Moorslede
Nieuw
Taal is altijd een passie geweest. De nuances in taal ook. Vertaalwerk is niet gemakkelijk. Je moet het juiste woord in de context weten te gieten. Zo dicht mogelijk bij de spreektaal aan te leunen is ook erg belangrijk zodat het leesproces vlot verloopt. Niet te dicht aanleunen bij de te vertalen taal maar toch de boodschap correct en soepel verwoorden. Dat moet een goede vertaler doen.
Vertaler nederlands in Moorslede (8890) - Sofie
Sofie
Moorslede
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal maar Spaans ligt me even nauw aan het hart. Ik ben geboren in België maar mijn oma was Spaanse. Als docente probeer ik dezelfde liefde voor het Spaans door te geven aan mijn leerlingen.
Vertaler nederlands in Ardooie (8850) - Alafair
Alafair
Ardooie
Nieuw
Schrijven is een grote passie van me en het lijkt me dan ook een mooi initiatief als ik hierbij mensen kan helpen. In mijn studententijd, was ik verantwoordelijk voor de functie cultuur aan mijn campus. Daar kreeg ik de kans om mee te schrijven aan het wekelijks krantje, alsook om een toneelstuk op te zetten en meerdere evenementen te presenteren. Ik help U dus graag verder!
Vertaler nederlands in Staden (8840) - Bart
Bart
Staden
Nieuw
Ik help je graag bij het schrijven van heldere en wervende teksten voor allerhande doeleinden: websites, drukwerk, uitnodigingen, krantenartikels,...
Vertaler nederlands in Roeselare (8800) - Paula
Paula
Roeselare
Nieuw
Ik geef les aan anderstalige nieuwkomers. Ik ken Nederlands en Engels erg goed. Ik geef graag les en een uitdaging schrikt mij zeker niet af. Daarnaast vertaal ik graag van Nederlands naar Engels en van Engels naar Nederlands. Ook is het geen probleem om naar het Poolse taal te vertalen en omgekeerd.
Vertaler nederlands in Oekene (8800) - Achiel
Achiel
Oekene
Nieuw
Heeft u hulp nodig met het nalezen, corrigeren, vertalen, … van uw teksten? Dan kan ik daar zeker bij helpen. Ik beheers de talen Engels, Frans en Nederlands zeer goed. Van Duits ken ik de basis. Andere talen zoals Spaans ben ik nog aan het leren. Hopelijk kan ik u helpen!
Vertaler nederlands in Ingelmunster (8770) - Alison
Alison
Ingelmunster
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en frans spreek en schrijf ik elke dag op mijn job. Vertalen van teksten en powerpoints doe ik met plezier. Geen specifieke ervaring in onderwerpen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Nederlands Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

vertaler Nederlands Engels in Roeselare, vertaler Nederlands Frans in Roeselare, vertaler Nederlands Spaans in Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Nederlands in Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden