vertaler frans Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Wezembeek-oppem

Petra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler frans in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
4.93/5 (347 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en Engelse les geef ik al een hele tijd. Ik bied mijn diensten aan als vertaalster Nederlands-Engels/Engels-Nederlands. Ook van het Frans naar het Nederlands/Frans-Engels vertaal ik graag.
Vertaler frans in Laken (1020) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.94/5 (17 reviews)
Van jongs af aan heb ik een talenknobbel. Beroepshalve moet ik regelmatig dossiers vertalen van en naar het Frans, Nederlands en Engels. Deze know-how en ervaring stel ik met graagte tot uw dienst.
Jurgen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler frans in Sint-joost-ten-node (1210) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-joost-ten-node
5/5 (12 reviews)
Ik werk al 20 jaar in de vertaalsector, niet alleen als freelancer maar ook voor vertaalbureaus en bedrijven. Mijn specialiteiten: juridische, technische en marketingteksten. Je travaille dans la traduction depuis une vingtaine d'années, non seulement en freelance, mais aussi pour des agences de traduction et des entreprises. Mes spécialités : le marketing et les textes juridiques et techniques.
Vertaler frans in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (7 reviews)
Dankzij mijn diploma Latijn-moderne talen ben ik zeer schrijfvaardig. Ik spreek dagelijks zowel nederlands als frans op mijn werk. Ook thuis voed ik mijn kids op in meerdere talen.
Vertaler frans in Hoeilaart (1560) - Carine
Carine
Hoeilaart
5/5 (5 reviews)
Dringend een correcte vertaling nodig? Schrijven of opstellen van een krachtige tekst? Nalezen en corrigeren van lange teksten/brochures/thesis....? Hulp nodig bij een vlot gesprek in de andere taal? Dit kan ik zowel in het Nederlands, Frans of Engels en dit in diverse vakgebieden. U kan onmiddellijk bij mij terecht! Ik genoot een universitaire opleiding bedrijfspsychologie met specialisatiej
Vertaler frans in Steenokkerzeel (1820) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
5/5 (4 reviews)
Reeds sinds 2005 biedt ons team polygloten zowel privépersonen, als ondernemingen professionele vertalingen en opleidingen aan. Aan de hand van offertes strikt op maat krijgt u steeds een werkbare en betaalbare optie, afgestemd op uw beschikbare middelen.
Vertaler frans in Schaarbeek (1030) - Marcel
Marcel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
5/5 (4 reviews)
Ook schrijf en vertaal ik al meer dan 10 jaar. Ik heb toeristische brochures geschreven maar ook productomschrijvingen voor financiële producten. Omdat ik brede interesses heb, vind ik allerlei onderwerpen leuk. Het vertalen van scripties of blogs doe ik ook graag. Ik ben flexibel en kan met korte deadlines werken.
Vertaler frans in Anderlecht (1070) - Dirk
Dirk
Anderlecht
5/5 (3 reviews)
- Vertalen van Fr/ Eng/ Sp naar Nederlands, van Nl naar Engels - Opstellen in Engels Vertaler/ tolk opleiding Nl/Fr/Eng in 2012
Vertaler frans in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Met mijn Masterdiploma Taal en Letterkunde en ruime talenkennis van het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Portugees alsook onderwijservaring in talen kan ik van dienst zijn bij het opstellen en vertalen in meerdere talen.
Bruno is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler frans in Vilvoorde (1800) - Bruno
Bruno
Vilvoorde
5/5 (3 reviews)
Ik heb eigenlijk twee moedertalen, Nederlands en Frans, die ik beiden perfect beheers. Zowel mondeling, schriftelijk en grammaticaal. Ik kan dus vertalen van het Frans naar het Nederlands en omgekeerd.
Vertaler frans in Elsene (1050) - Steven
Steven
Elsene
5/5 (2 reviews)
N'hesitez pas à me demander la description en français. Met Frans en Nederlands als moedertalen kan ik moeiteloos teksten van de ene taal naar de andere vertalen. Daarnaast bezit ik ook een correct niveau Engels. Ik heb een aantal studentenjobs achter de rug die deze vaardigheden vroegen en heb hiervan steeds positieve feedback over gekregen. Extra vragen, stel ze gerust! PS: Rijbewijs/Permis B + Vervoer
Vertaler frans in Brussel (1000) - Marie-joëlle
Marie-joëlle
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb in het kader van mijn professionele activiteit (management assistant) al veel ervaring met vertaalwerk. Ik vertaal zowel van FR naar NL als van NL naar FR en van het EN naar het Fr of het NL. ik ben altijd beschikbaar voor vertaalwerk.
Vertaler frans in Elsene (1050) - Isabel
Isabel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
5/5 (1 reviews)
Van dikke brochures tot geestige tweets, je kan het zo gek niet bedenken of ik heb ze al geschreven tijdens mijn loopbaan als communicatiemedewerker en copywriter (zie cv op www.isabelwagemans.com). Nu wil ik heel graag websites maken voor particulieren en verenigingen (zie bv. www.solidairmethonduras.be).
Vertaler frans in Brussel (1000) - Barbara
Barbara
Brussel
5/5 (1 reviews)
Als Nederlandstalige leerkracht kan ik uw documenten, teksten of scripties nalezen en verbeteren op korte termijn. Laten we samen kijken wat mogelijk is en wat u exact verwacht.
Vertaler frans in Elsene (1050) - Floriane
Floriane
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Master in de Rechten aan de ULB en aan de KUL behaald. Ik ben perfect tweetalig en spreek vlot Engels (IELTS 8). Ik help je graag een handje verder met het vertalen en verbeteren van teksten en documenten in het Nederlands, Frans en Engels.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.99 door 413 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Wezembeek-oppem, prijs vertaling Frans Wezembeek-oppem, vertaler Frans Nederlands Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Frans in Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden