vertaler frans Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Wezembeek-oppem

Petra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler frans in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
4.94/5 (385 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en Engelse les geef ik al een hele tijd. Ik bied mijn diensten aan als vertaalster Nederlands-Engels/Engels-Nederlands. Ook van het Frans naar het Nederlands/Frans-Engels vertaal ik graag.
Vertaler frans in Sint-joost-ten-node (1210) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-joost-ten-node
5/5 (13 reviews)
Ik werk al 20 jaar in de vertaalsector, niet alleen als freelancer maar ook voor vertaalbureaus en bedrijven. Mijn specialiteiten: juridische, technische en marketingteksten. Je travaille dans la traduction depuis une vingtaine d'années, non seulement en freelance, mais aussi pour des agences de traduction et des entreprises. Mes spécialités : le marketing et les textes juridiques et techniques.
Vertaler frans in Hoeilaart (1560) - Carine
Carine
Hoeilaart
5/5 (5 reviews)
Dringend een correcte vertaling nodig? Schrijven of opstellen van een krachtige tekst? Nalezen en corrigeren van lange teksten/brochures/thesis....? Hulp nodig bij een vlot gesprek in de andere taal? Dit kan ik zowel in het Nederlands, Frans of Engels en dit in diverse vakgebieden. U kan onmiddellijk bij mij terecht! Ik genoot een universitaire opleiding bedrijfspsychologie met specialisatiej
Vertaler frans in Steenokkerzeel (1820) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
5/5 (4 reviews)
Reeds sinds 2005 biedt ons team polygloten zowel privépersonen, als ondernemingen professionele vertalingen en opleidingen aan. Aan de hand van offertes strikt op maat krijgt u steeds een werkbare en betaalbare optie, afgestemd op uw beschikbare middelen.
Vertaler frans in Schaarbeek (1030) - Marcel
Marcel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
5/5 (4 reviews)
Ook schrijf en vertaal ik al meer dan 10 jaar. Ik heb toeristische brochures geschreven maar ook productomschrijvingen voor financiële producten. Omdat ik brede interesses heb, vind ik allerlei onderwerpen leuk. Het vertalen van scripties of blogs doe ik ook graag. Ik ben flexibel en kan met korte deadlines werken.
Vertaler frans in Elsene (1050) - Steven
Steven
Elsene
5/5 (2 reviews)
N'hesitez pas à me demander la description en français. Met Frans en Nederlands als moedertalen kan ik moeiteloos teksten van de ene taal naar de andere vertalen. Daarnaast bezit ik ook een correct niveau Engels. Ik heb een aantal studentenjobs achter de rug die deze vaardigheden vroegen en heb hiervan steeds positieve feedback over gekregen. Extra vragen, stel ze gerust! PS: Rijbewijs/Permis B + Vervoer
Vertaler frans in Elsene (1050) - Isabel
Isabel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
5/5 (1 reviews)
Van dikke brochures tot geestige tweets, je kan het zo gek niet bedenken of ik heb ze al geschreven tijdens mijn loopbaan als communicatiemedewerker en copywriter (zie cv op www.isabelwagemans.com). Nu wil ik heel graag websites maken voor particulieren en verenigingen (zie bv. www.solidairmethonduras.be).
Vertaler frans in Elsene (1050) - Floriane
Floriane
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Master in de Rechten aan de ULB en aan de KUL behaald. Ik ben perfect tweetalig en spreek vlot Engels (IELTS 8). Ik help je graag een handje verder met het vertalen en verbeteren van teksten en documenten in het Nederlands, Frans en Engels.
Vertaler frans in Sint-joost-ten-node (1210) - Linda
Linda
Sint-joost-ten-node
5/5 (1 reviews)
Engels is mijn moedertaal, Nederlands & Frans leer ik elke dag op school. Ik bied ook diensten als een online freelancer vertaler. Dus teksten schrijven, verbeteren & vertalen ik de 3 talen, doe ik heel graag.
Vertaler frans in Schaarbeek (1030) - Jan
Jan
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Master in de Germaanse Talen (optie Nederlandse taalkunde, KULeuven). Woon en werk al 15 jaar in een tweetalige (NL-FR) omgeving. Heb veel taalgevoel, schrijf zelf een beetje poëzie, leer snel nieuwe talen en hou van vertalen.
Vertaler frans in Brussel (1000) - Katrien
Katrien
Brussel
Nieuw
Ik ben perfect 3-talig NL/FR/ENG. met NL als mijn moedertaal. Bij het lezen van een tekst, kunnen taalfouten mij echt tegen het borst steken, dan stel ik me voor dat ik het beter zelf had kunnen doen. Hierbij stel ik mezelf voor om jouw tekst te vertalen van het Frans of Engels naar het Nederlands.
Vertaler frans in Overijse (3090) - Veerle
Veerle
Overijse
Nieuw
Master Vertaler-Tolk 10 jaar ervaring Ondertiteling, Live Ondertiteling Docent bij UA, Universiteit Antwerpen 7 jaar lang. Taallessen gegeven bij Berlitz.
Vertaler frans in Tervuren (3080) - Florence
Florence
Tervuren
Nieuw
Ik ben opgegroeid in een tweetalige omgeving (NL - FR) en ben zowel naar de KULeuven geweest als Solvay Business Management School in Brussel. Daarnaast spreek en schrijf ik ook vloeiend Engels door internationale jobs die ik heb gehad.
Vertaler frans in Hoeilaart (1560) - Emmanuel
Emmanuel
Hoeilaart
Nieuw
Ik heb zo'n twintig jaar ervaring met communicatieprojecten, vertrekkend van een communicatieplan tot aan hun concrete uitwerking. Met een scala aan communicatiemiddelen ter beschikking, blijft het altijd onze hoofdbekommernis de boodschap zo duidelijk en stijlvol mogelijk over te brengen.
Vertaler frans in Watermaal-bosvoorde (1170) - Nina
Nina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Watermaal-bosvoorde
Nieuw
(Sworn) translator, proof reader Specialised in legal translations Languages: DE<>NL; DE<>EN; NL<>EN FR>DE; FR>EN; FR>NL Qualifications: Sworn translator DE<>NL since 2016 Belgian Master of Laws in NL+FR (KULeuven) German Master of Laws in DE (LL.M. Universität Bonn) European Baccalaureate in DE+EN
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Frans in Wezembeek-oppem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.99 door 414 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Wezembeek-oppem, prijs vertaling Frans Wezembeek-oppem, vertaler Frans Nederlands Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Frans in Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden