tuinwerken Sint-lambrechts-woluwe

Tuinwerken Sint-lambrechts-woluwe: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Sint-lambrechts-woluwe

Alexandros is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Steenokkerzeel (1820) - Alexandros
Alexandros Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
4.82/5 (113 reviews)
de kleine was bezig met mijn tuin als ik een enorme boom laat vallen, ben ik heel blij we maken de moeilijke blik altijd gemakkelijker en als ik een struik scheer, hou ik van de precisie die het biedt als ik een lelijke tuin zie, zie ik meteen de perfecte tuin voor me misschien is dat waarom al mijn klanten van me houden Ik voel zoveel voldoening als ik ze zie en ze zijn gelukkig
Tuinwerken in Strombeek-bever (1853) - Geoffroy
Geoffroy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Strombeek-bever
5/5 (52 reviews)
Voornamelijk geschikt voor het zware opruim werk en voldoende ge-equipeert, maar mijn klim touw is m'n trouwste partner tijdens de werkzaamheden. Bomen rooien en klieven ook geen probleem, compleet met verwijderen van de stronk. Heggen trimmen of terug in vorm snoeien. Vuur put/ vijver graven, of gedeelte van de tuin omspitten voor een moestuin
Diego is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Ukkel (1180) - Diego
Diego
Ukkel
4.9/5 (48 reviews)
possédant tout matériel professionnel de base, je suis motivé pour effectuer de travail un peu plus lourd. surtout des travaux ou il faut creuser, éliminer un bambou, planter une haie, tailler de longues haies , ne m'effrayent pas.
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Tuinwerken in Grimbergen (1850) - Tom
Tom
Grimbergen
4.86/5 (28 reviews)
Hey, Ik ben een zeer harde werker en sta heel dicht bij de klant. Mijn specialisatie is het onderhoud van tuinen, vellen/snoeien van bomen, aanleg gazon en groendaken. Reeds een stevige portie ervaring na het behalen van de 3-jarige opleiding tuinontwerper via Syntra. Beschik over al het nodige materiaal. In de prijs zit inbegrepen (benzine machines, gebruik materiaal en mankracht)
Tuinwerken in Kortenberg (3070) - Gl
Gl
Kortenberg
4.78/5 (18 reviews)
Hallo voor al jouw kleine of grote tuinwerzaamheden zoals Snoeien,grasafrijden,planten planten,terrace aanleggen boordstenen plaatsen of andere werkzaamheden ik heb voor alle klusjes mijn werkgerief.
Tuinwerken in Elsene (1050) - Ahmed
Ahmed
Elsene
5/5 (14 reviews)
hello iedereen !ik help u graag , en ik ben dynamisch , flexibel en gemotiveerd en ik ben niet bang om mijnhanden vuil te maken . ik bird mijn hulp voor het aanleggen en onderhouden van uw tuinen en andere groenobjecten .
Tuinwerken in Machelen (1830) - Matthieu
Matthieu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.89/5 (9 reviews)
Je suis très soigné et précis dans mes actions. J'adore travailler dans les jardins et m'occuper de chaque jardin comme si c'était le mien. En plus de ça, j'ai beaucoup d'expérience, ce qui est bien sûr un avantage.
Tuinwerken in Tervuren (3080) - Wim
Wim
Tervuren
5/5 (4 reviews)
Aanleg kleinere tuinen bespreekbaar, aanleg grind-/ klinkerpaadjes, opschonen van borders, weides en gazons, frezen van grond voor moestuin, reinigen van oprit en klinkerpaden. Verticuteren, maaien, snoeiwerk, geen klus is me teveel!
Tuinwerken in Jette (1090) - Ywen
Ywen
Jette
5/5 (3 reviews)
Ik heb recent een drie maanden stage in tuinbouw uitgevoerd in Berlijn en voel me ervaard genoeg voor meeste tuinbouw taken, behalve hagen snoeren waar ik nog niet zoveel ervaring heb (graag open om dit te verbeteren met uw hulp!). Hiernaast heb ik een algemeen interesse voor natuur en meer bepaald planten, die ik persoonlijk altijd met een nodige respect beschouw.
Tuinwerken in Schaarbeek (1030) - Wannes
Wannes
Schaarbeek
5/5 (3 reviews)
Harde doorwerker om zwaardere werken tot een goed einde te brengen. Momenteel nog beperkte beschikking van materiaal maar alles kan besproken en eventueel verhuurd worden.
Tuinwerken in Grimbergen (1850) - Jens
Jens
Grimbergen
5/5 (1 reviews)
Beste Ik ben de geknipte persoon voor deze job omdat ik gedreven en plichtsbewust ben. Ik heb al ervaring met tuinonderhoud zoals hagen snoeien en gras maaien (ik heb nl. bij een professionele tuinman gewerkt). Ik zal uw tuin onderhouden alsof het de mijne is. Ook beschik ik over het nodige materiaal zoals haagscharen, kettingzaag, gras- en bosmaaier, spade, hark... Jens
Tuinwerken in Antwerpen (2000) - Bram
Bram
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb thuis alle materiaal staan om in de tuin te werken. Bomen rooien en aarde klieven vormen geen probleem! Evenals een vijver of een put graven in de tuin.
Tuinwerken in Strombeek-bever (1853) - Benjamin
Benjamin
Strombeek-bever
Nieuw
Grosses tailles de haies, élagages, gros entretiens et aménagements. Travaux de forêt bûcheronnage. Construction de clôtures. Plus qu'un métier c'est une passion.
Tuinwerken in Kampenhout (1910) - Annas
Annas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kampenhout
Nieuw
Als een handige Harry kan ik elke job aan, deze wordt tot in de perfectie uitgevoerd. Altijd klantgericht en gemotiveerd zijn de woorden die bij mij passen. Heb je een job dat uitgevoerd moet worden, dan bent u bij mij op het juiste adres
Tuinwerken in Brussel (1000) - Dakota
Dakota
Brussel
Nieuw
Beste ik help graag met het onderhoud en aanleg van de tuinen. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken en heb hier ook veel hervaring voor. Ik heb mijn diploma voor deze richting.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hulp voor tuinwerken Sint-lambrechts-woluwe

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice is top om snel grote of kleine klussen te laten uitvoeren door bekwame werklustige mensen ”
Dominiek
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Sint-lambrechts-woluwe: geëvalueerd met 4.94 door 290 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Sint-lambrechts-woluwe, tuinaanleg Sint-lambrechts-woluwe, terras aanleggen Sint-lambrechts-woluwe, tuinaannemer Sint-lambrechts-woluwe, omheining plaatsen Sint-lambrechts-woluwe, tuin werken Sint-lambrechts-woluwe, werken in de tuin Sint-lambrechts-woluwe, tuinontwerp Sint-lambrechts-woluwe, tuinhulp lage prijs Sint-lambrechts-woluwe, tuinarchitect Sint-lambrechts-woluwe,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinwerken in Sint-lambrechts-woluwe

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden