transport Destelbergen

Transport Destelbergen Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Destelbergen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.82/5 (185 reviews)
Ik beschik over een ruime camionette met dubbele cabine zodat ik bij verhuis zowel huisraad als mensen kan meenemen. Ophalen van afval en vervoer naar een containerpark doe ik ook. M.v.g. Martin
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.83/5 (129 reviews)
Werk sinds 2007 in transport sector , zowel courier diensten als algemeen transport , met allerlei diverse goederen , ook ADR transport , gevaarlijke producten
Transporteur in Sint-amandsberg (9040) - Dirk
Dirk
Sint-amandsberg
4.98/5 (116 reviews)
Hallo, mijn naam is Dirk ben 57 jaar. Klusjesman in hart en nieren die graag iedereen helpt. Ik begin aan niks waar ik niet van op de hoogte ben. Ik werk tot alles in orde is en laat alles netjes achter samen met mijn vriend "de stofzuiger". Een kraan, verlichting of stopcontact vervangen, meubels in elkaar puzzelen, ik beschik over eigen materiaal. Altijd met een glimlach, klaar om u te helpen.
Transporteur in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Transporteur in Oostakker (9041) - Johan
Johan
Oostakker
4.96/5 (73 reviews)
Hallo, ik ben Johan. Een aantal taken waarvoor je beroep kan doen op mij zijn: levering, vervoer, pakjes bezorgen met eigen auto, verhuis, onderhoud tuin en meer! Met een camionette en Remorque naar het containerpark gaan doe ik ook geregeld voor mezelf en voor de klanten. Ervaring van opruimen en een Remorque veilig laden zijn me niet vreemd. Ik wil op dezelfde manier een helpende hand zijn voor jou.
Transporteur in Wetteren (9230) - Mircea
Mircea
Wetteren
4.85/5 (41 reviews)
Ik ben koerier sinds ik 18 was. Soms deeltijds, soms voltijds. Ik kan analytisch en gestructureerd denken en vooral altijd de taken en bestemmingen prioritiseren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Oostakker (9041) - Izzet
Izzet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (20 reviews)
Ik kan jullie groot of klein gerief leveren of ophalen heb een ruime camionet dus dit is geen probleem voor mij Bij interesse contacteer mij ..
Transporteur in Wetteren (9230) - Jochen
Jochen
Wetteren
5/5 (20 reviews)
Hallo allemaal! Ik kan voor u snelle leveringen en ophalingen doen. Ik beschik over een stationwagen en aanhangwagen! Meubels ophalen, naar het containerpark gaan, alles kan! Mensen ophalen aan de luchthaven, vervoer naar winkel of ziekenhuis, laat gerust iets weten!
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Pieter
Pieter
Gentbrugge
5/5 (20 reviews)
Iets gekocht op 2ehands, meubelstuk of witgoed dat net niet in de auto past, of gewoon geen voertuig tot uw beschikking? Geen probleem, met mijn camionnette kan alles geleverd worden. Stuur vrijblijvend een berichtje. Met vriendelijke groeten,
Transporteur in Sint-amandsberg (9040) - Yusnier
Yusnier
Sint-amandsberg
4.88/5 (8 reviews)
Hallo allemaal!!!!! Ik ben koerier geweest en heb genoeg ervaring,ik help u voor snelle leveringen doen zoals bestelling afhalen,naar het containerpark gaan enz enz.
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Deyan
Deyan
Gentbrugge
4.86/5 (7 reviews)
Dag ik ben Deyan 50 jaar Gent met camionete l2h2 Verhuizen, leveren,ophalen,containerpark,legen van huizen,Ja we doen het allemaal (ook buitenland), Bel of sms voor meer info
Transporteur in Gent (9000) - Renay
Renay
Gent
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben in bezit van een groot camionnette waar ik veel gerief kan in eenkeer verhuizen. Ik heb ook veel tijd en werk heel zorgzaam voor breekbare spullen.
Transporteur in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
4.83/5 (6 reviews)
Ik kan u helpen met het verhuizen van goederen en grotere stukken. Ook het demonteren en monteren van meubels is geen probleem. Extra mankracht of vervoer kan ook geregeld worden.
Transporteur in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Wanneer mensen hun woning met ons verkopen helpen we hen ook verhuizen naar hun nieuwe bestemming. Via deze weg willen wij ook anderen laten genieten van deze service.
Transporteur in Gent (9000) - Jamel
Jamel
Gent
4.5/5 (4 reviews)
Hallo, ik heb zelf heel wat ervaring met verhuis. Kan zowel helpen bij het inpakken en verhuizen. Ik heb zelf ook een rijbewijs b dus kan zelf ook rijden als dat eventueel nodig is.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlot en vlug contact met dienstverleners, overzichtelijk, klantvriendelijk platform. Chatfunctie is een plus. ”
Azeddine
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Destelbergen: geëvalueerd met 4.86 door 786 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Destelbergen, prive chauffeur Destelbergen, transport Destelbergen, pakje verzenden Destelbergen, vervoerder Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden