transport Destelbergen

Transport Destelbergen Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Destelbergen: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Martin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Martin
Martin
Gentbrugge
4.83/5 (151 reviews)
Ik beschik over een ruime camionette met dubbele cabine zodat ik bij verhuis zowel huisraad als mensen kan meenemen. Ophalen van afval en vervoer naar een containerpark doe ik ook. M.v.g. Martin
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.73/5 (93 reviews)
Werk sinds 2007 in transport sector , zowel courier diensten als algemeen transport , met allerlei diverse goederen , ook ADR transport , gevaarlijke producten
Transporteur in Gontrode (9090) - Fatih
Fatih
Gontrode
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben koerier en kan voor u snel uw goederen afhalen en leveren. Ik heb verschillende wagens dus een grote levering is zeker geen enkel probleem.
Transporteur in Destelbergen (9070) - Jurgen
Jurgen
Destelbergen
4.67/5 (3 reviews)
Ik heb een eigen wagen en kan tal van transporten, vervoer, boodschappen en dergelijke uitvoeren. Indien ik ergens van dienst kan zijn, hoor ik het graag.
Transporteur in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Door zelf vaak te verhuizen en regelmatig te helpen bij anderen, ken ik inmiddels de efficiënte organisatie van een verhuis. Ik ben een graag geziene werkkracht doordat ik aan een stevig tempo, met oog voor oplossingen, een grote glimlach en aardig wat kracht kan verhuizen.
Transporteur in Sint-amandsberg (9040) - Tony
Tony Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Reeds 30 jaar ervaring op de baan Snel en efficiënt Daarom ben ik je man om goederen te halen en of te leveren Rijd zelfs Snachts indien gewenst Tevens plaats voor 6 personen Groetjes
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Sint-amandsberg (9040) - Mersin
Mersin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Beste, Ik beschik over een wagen waar ik leveringen kan bezorgen aan huis, bedrijven etc. Ik ben ook bereid om jullie te helpen als prive chauffeur, luchthavens. -flexibel -aspraken nakomen
Transporteur in Ledeberg (9050) - Lisa
Lisa
Ledeberg
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik heb een kleine Ford Ka die ik graag ter beschikking stel voor leveringen. Gelukkig kan ik de achterzetels plat leggen om er genoeg zaken in te leggen. Ik kan helpen voor allerlei leveringen tot zover het in de auto past :D.
Transporteur in Sint-amandsberg (9040) - Lars
Lars Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
4.0/5 (1 reviews)
Voor mijn job als zelfstandige beschik ik over een Fiat Talento waarmee ik heel wat kan verhuizen. Als decorbouwer is goederen transporteren een dagelijks onderdeel van de job. Dus als je meubels of andere zaken met de grootste zorgvuldigheid wil verhuizen ben je bij mij aan het juiste adres.
Transporteur in Ledeberg (9050) - Jan
Jan
Ledeberg
Nieuw
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Transporteur in Sint-amandsberg (9040) - Marc
Marc
Sint-amandsberg
Nieuw
Voor een verhuis ben ik best wel handig. Ik kan vlot (ikea) meubels in en uit elkaar doen, lossen en laden. en heb redelijk goed inzicht om dingen vlot te laten verlopen.
Transporteur in Merelbeke (9820) - Kurt
Kurt
Merelbeke
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Kurt en werk als klusjesman in het college van Melle. Ik heb een Kia sorento wagen met remorque voor al uw verhuizingen of dergelijke.Ikzelf ben van Merelbeke. Aarzel niet om mij te contacteren, tot gauw!
Transporteur in Gentbrugge (9050) - David
David
Gentbrugge
Nieuw
Hallo, ik ben al jarenlang professioneel actief in de transportwereld. Heb ervaring zat. Ik heb een Peugeot 308 break, dus wel wat ruimte in de auto om zaken te vervoeren (grof vuil, tuinafval,...). Uiteraard kan ik ook personen vervoeren indien nodig. Grtjes, David
Transporteur in Melle (9090) - Gunther
Gunther
Melle
Nieuw
Heeft u een dressing nodig uit de Ikea, of moet die oude droogkast dringend eens naar het containerpark? Ik heb een bestelwagen en kan helpen met (grotere) stukken te verhuizen of te leveren in en rond het Gentse. Aangezien ik in ploegen werk, kunnen we ook afspreken in de week (dan is het alvast rustiger in de Ikea ;-))
Transporteur in Bottelare (9820) - Niyazi
Niyazi
Bottelare
Nieuw
Als u van plan bent om te verhuizen of goederen pakjes of dergelijke te vervoeren kan ik gerust een handje helpen en ook ik heb een auto en twee caomionettes ter beschikking . We proberen altijd samen iets te vinden naar gelang de opdracht .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijk een dienstverlener te vinden (via het systeem) om de taken te laten uitvoeren die je wenst. ”
Hans
“ Prachtige organisatie om mensen te helpen die met een klein probleem zitten en waar o.a. een firma of een instantie niet voor langskomt. Dit (hulp)net zou officieel en over heel Vlaanderen (België) moeten verspreid ... ”
Frederic
“ Zeer goede oplossing voor alleenstaande mensen en zeker voor degenen die geen auto of een kleine auto heeft. ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Destelbergen: geëvalueerd met 4.8 door 258 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Destelbergen, prive chauffeur Destelbergen, transport Destelbergen, pakje verzenden Destelbergen, vervoerder Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen transporteur in Destelbergen

De laatste aanvragen in de categorie transport in Destelbergen

Ophalen twee tuinzeteltjes - Ophalen twee tuinzeteltjes - Vervoer van Avelgem naar Heusden op maandag 20/9 - Vervoeren Vespa naar garage - Afvoeren rommel naar containerpark (2) - Afvoeren rommel naar containerpark - Verplaatsen staancaravan - ophalen (ingepakt) afval - meubels wegvoeren vanuit wetteren voor containerpark Heusden (extra man nodig)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden