transport Gentbrugge

Transport Gentbrugge Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Gentbrugge: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Ioan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
Gentbrugge
4.69/5 (74 reviews)
Werk sinds 2007 in transport sector , zowel courier diensten als algemeen transport , met allerlei diverse goederen , ook ADR transport , gevaarlijke producten
Transporteur in Destelbergen (9070) - Diederik
Diederik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
5/5 (9 reviews)
beste , ik rij met een lichte vracht waardoor ik u kan helpen met grofvuil op te halen en ze naar het containerpark te brengen. Hebt u hulp nodig bij het legen van uw zolder,kelder of garage dan hoor ik het graag!
Transporteur in Sint-amandsberg (9040) - Yusnier
Yusnier
Sint-amandsberg
4.88/5 (8 reviews)
Hallo allemaal!!!!! Ik ben koerier geweest en heb genoeg ervaring,ik help u voor snelle leveringen doen zoals bestelling afhalen,naar het containerpark gaan enz enz.
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Deyan
Deyan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
4.86/5 (7 reviews)
Dag ik ben Deyan 50 jaar Gent met camionete l2h2 Verhuizen, leveren,ophalen,containerpark,legen van huizen,Ja we doen het allemaal (ook buitenland), Bel of sms voor meer info
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Suzanne
Suzanne
Gentbrugge
5/5 (4 reviews)
Ik ben flexibel beschikbaar en kan u dus snel en vlot helpen. Of het nu gaat om ophalingen of leveringen, u kan op me rekenen voor een vlotte en betrouwbare service
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Gent (9000) - Gerda
Gerda
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik beschik over een kleine personenwagen en doe graag vervoer in het Gentse. Soms rijd ik ook naar andere steden en neem dan graag iets mee. Ik ben hierin heel flexibel.
Transporteur in Sint-amandsberg (9040) - Yahya
Yahya Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
3.67/5 (3 reviews)
100% betrouwbaar! Vaste prijs! Direct beschikbaar! Laagste prijs garantie! Heeft u reeds een prijs ontvagen van onze concullegas? Laat ons deze weten en wij proberen er onder te gaan!
Transporteur in Gent (9000) - Mario
Mario
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik kan u helpen met het efficiënt verhuizen van uw spullen. Ik ben een jong en fysiek actief persoon die erg handig is. Hier en daar een handje toesteken bij het monteren en demonteren van uw meubels is geen probleem.
Transporteur in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb al veel verhuisd in mijn leven en dus de nodige ervaring ondertussen. Kan wel zware lasten dragen en ben heel secuur zo dat alles veilig over geraakt natuurlijk
Transporteur in Gent (9000) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Iemand die beschikt over een bestelwagen wordt altijd gevraagd op verhuizen. Ik verhuisde 80% van mijn vriendengroep. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in de beste en meest ergonomische manier om spullen en kasten uit een huis te krijgen. Rare bochten in je trap of te lage deuren om je matras of lattenbodem onder te krijgen schrikken me zeker niet af.
Transporteur in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk al 15jaar in de schoonmaak en heb tal van ervaringen van grove opkuis tot detail kruisen,, alsook ramenwasser, onkruid weg plukken of terrassen opschuren ,ik doe dit heel graag en ben pas tevreden als de klant ook tevreden is
Transporteur in Gent (9000) - Jamel
Jamel
Gent
4.0/5 (2 reviews)
Hallo, ik heb zelf heel wat ervaring met verhuis. Kan zowel helpen bij het inpakken en verhuizen. Ik heb zelf ook een rijbewijs b dus kan zelf ook rijden als dat eventueel nodig is.
Transporteur in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Door zelf vaak te verhuizen en regelmatig te helpen bij anderen, ken ik inmiddels de efficiënte organisatie van een verhuis. Ik ben een graag geziene werkkracht doordat ik aan een stevig tempo, met oog voor oplossingen, een grote glimlach en aardig wat kracht kan verhuizen.
Transporteur in Gent (9000) - Jente
Jente
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb al meermaals in de verhuis van vrienden en familie meegeholpen en ben altijd al vrij snel daarmee geweest. Ik zal met alle plezier een helpende hand zijn voor een snelle en vlotte verhuis.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Echte redder. Mijn eerste keer dat ik de service gebruik en ik was er erg blij mee. Een goed platform voor mensen die mensen helpen om anderen te helpen. ”
Sandra
“ Zeer gebruiksviendelijk, een aanrader wegens de goede en correcte service een aanrader voor wie betrouwbare hulp nodig heeft ”
Ilian
“ Goede service. Ik weet niet of jullie al in Nederland opereren, maar daar kunnen wij een site als deze zeker gebruiken. ”
Gerdi
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Gentbrugge: geëvalueerd met 4.8 door 228 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Gentbrugge, prive chauffeur Gentbrugge, transport Gentbrugge, pakje verzenden Gentbrugge, vervoerder Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen transporteur in Gentbrugge

De laatste aanvragen in de categorie transport in Gentbrugge

Bed vervoeren - Ophalen grof vuil - Verhuis binnen Gent - Ophalen van 3deuren, hout, 2nachtkastjes, matras 2 pers. - Mankracht bij verhuis - Hout naar containerpark brengen - DRINGEND transport voor bakfiets - Grof huisvuil en bouwafval - Verhuis zetel - Verhuis zetel - Ophalen werkbank en levering thuis - verhuishulp gezocht - KLEINE PLEISTERWERKEN EN STUCCEN SCHOUW - Overbrenging - Chauffeur (weekendwerk) - VERHUIZEN KLEIN MEUBILAIR EN HUISRAAD (in dozen) - verhuizen - ophalen salon "2 en 3zit - Grof vuil wegbrengen - Ophalen oude tapis plein - Oven gaan halen: Gent - Bottelare
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden