Vind de beste transporteur van Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Transporteur in Gent (9000) - Joachim
Joachim
5/5 · 93 reviews
9000 Gent
Ik heb rijbewijs B, maar ik heb zelf geen auto. Ik heb redelijke fysieke mogelijkheid voor zware inspanningen. Dus ik kan rijden, en daarnaast mijn kracht gebruiken.
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Ioan
Ioan
4.67/5 · 51 reviews
9050 Gentbrugge
Werk sinds 2007 in transport sector , zowel courier diensten als algemeen transport , met allerlei diverse goederen , ook ADR transport , gevaarlijke producten
Transporteur in Gentbrugge (9050) - Deyan
Deyan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.86/5 · 7 reviews
9050 Gentbrugge
Dag ik ben Deyan 50 jaar Gent met camionete l2h2 Verhuizen, leveren,ophalen,containerpark,legen van huizen,Ja we doen het allemaal (ook buitenland), Bel of sms voor meer info
Transporteur in Sint-amandsberg (9040) - Yusnier
Yusnier
5/5 · 5 reviews
9040 Sint-amandsberg
Hallo allemaal!!!!! Ik ben koerier geweest en heb genoeg ervaring,ik help u voor snelle leveringen doen zoals bestelling afhalen,naar het containerpark gaan enz enz.
Transporteur in Gent (9000) - Mario
Mario
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik kan u helpen met het efficiënt verhuizen van uw spullen. Ik ben een jong en fysiek actief persoon die erg handig is. Hier en daar een handje toesteken bij het monteren en demonteren van uw meubels is geen probleem.
Transporteur in Gent (9000) - Gerda
Gerda
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik beschik over een kleine personenwagen en doe graag vervoer in het Gentse. Soms rijd ik ook naar andere steden en neem dan graag iets mee. Ik ben hierin heel flexibel.
Transporteur in Gent (9000) - Stijn
Stijn
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik heb al veel verhuisd in mijn leven en dus de nodige ervaring ondertussen. Kan wel zware lasten dragen en ben heel secuur zo dat alles veilig over geraakt natuurlijk
Transporteur in Gent (9000) - Sander
Sander Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Iemand die beschikt over een bestelwagen wordt altijd gevraagd op verhuizen. Ik verhuisde 80% van mijn vriendengroep. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in de beste en meest ergonomische manier om spullen en kasten uit een huis te krijgen. Rare bochten in je trap of te lage deuren om je matras of lattenbodem onder te krijgen schrikken me zeker niet af.
Transporteur in Gent (9000) - Robin
Robin
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik werk al 15jaar in de schoonmaak en heb tal van ervaringen van grove opkuis tot detail kruisen,, alsook ramenwasser, onkruid weg plukken of terrassen opschuren ,ik doe dit heel graag en ben pas tevreden als de klant ook tevreden is
Transporteur in Gent (9000) - Jamel
Jamel
4.0/5 · 2 reviews
9000 Gent
Hallo, ik heb zelf heel wat ervaring met verhuis. Kan zowel helpen bij het inpakken en verhuizen. Ik heb zelf ook een rijbewijs b dus kan zelf ook rijden als dat eventueel nodig is.
Transporteur in Sint-amandsberg (9040) - Yahya
Yahya Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
3.0/5 · 2 reviews
9040 Sint-amandsberg
100% betrouwbaar! Vaste prijs! Direct beschikbaar! Laagste prijs garantie! Heeft u reeds een prijs ontvagen van onze concullegas? Laat ons deze weten en wij proberen er onder te gaan!
Transporteur in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Door zelf vaak te verhuizen en regelmatig te helpen bij anderen, ken ik inmiddels de efficiënte organisatie van een verhuis. Ik ben een graag geziene werkkracht doordat ik aan een stevig tempo, met oog voor oplossingen, een grote glimlach en aardig wat kracht kan verhuizen. Op maandag en dinsdag (en evt. zondag) ben ik de hele dag beschikbaar.
Transporteur in Gent (9000) - Jente
Jente
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Ik heb al meermaals in de verhuis van vrienden en familie meegeholpen en ben altijd al vrij snel daarmee geweest. Ik zal met alle plezier een helpende hand zijn voor een snelle en vlotte verhuis.
Transporteur in Gent (9000) - Ali
Ali
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Hallo ,ik ben bereikbaar voor alle leveringen die met mijn personenauto kan uitvoeren. Mag kleine pakketten,boodschappen,bestellingen zijn en ook personenvervoren en verplaatsen voor korte of lange afstand
Transporteur in Ledeberg (9050) - Lisa
Lisa
5/5 · 1 reviews
9050 Ledeberg
Hoi, Ik heb een kleine Ford Ka die ik graag ter beschikking stel voor leveringen. Gelukkig kan ik de achterzetels plat leggen om er genoeg zaken in te leggen. Ik kan helpen voor allerlei leveringen tot zover het in de auto past :D.

Transporteur Gentbrugge: geëvalueerd met 4.78 door 175 klanten

Populaire dienstaanvragen: transporteur Gentbrugge, prive chauffeur Gentbrugge, pakje verzenden Gentbrugge, vervoerder Gentbrugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
kleine verhuis
Thomas raadt Benjamin aan Benjamin
“ Heel gemakkelijk en alles perfect verlopen. Nadat ik mijn vraag had gesteld had ik direct reacties. ”
Zetels naar containerpark brengen
Frans raadt Robby aan Robby
“ Je kan kiezen tussen de verschillende aanbieders Voor een éémalig gebruik is 14,95 toch prijzig Wanneer je list minut meerdere keren nodig hebt is dit bedrag natuurlijk verwaarloosbaar ”
Vervoeren van mand 90x90x100 cm
Lisa raadt Eddy aan Eddy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen transporteur in Gentbrugge

De laatste aanvragen in de categorie transport in Gentbrugge

Ophalen grof vuil - Verhuis binnen Gent - Ophalen van 3deuren, hout, 2nachtkastjes, matras 2 pers. - Mankracht bij verhuis - Hout naar containerpark brengen - DRINGEND transport voor bakfiets - Grof huisvuil en bouwafval - Verhuis zetel - Verhuis zetel - Ophalen werkbank en levering thuis - verhuishulp gezocht - KLEINE PLEISTERWERKEN EN STUCCEN SCHOUW - Overbrenging - Chauffeur (weekendwerk) - VERHUIZEN KLEIN MEUBILAIR EN HUISRAAD (in dozen) - verhuizen - ophalen salon "2 en 3zit - Grof vuil wegbrengen - Ophalen oude tapis plein - Oven gaan halen: Gent - Bottelare
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden