transport Desteldonk

Transport Desteldonk Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Desteldonk: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Ertvelde (9940) - Ilyas
Ilyas
Ertvelde
5/5 (19 reviews)
Zelf ben ik lang pakjesbezorger geweest en zou ik dit graag nog af en toe eens doen als bijverdienste. Ik heb dit heel graag gedaan en ik wil jullie hier ook graag mee verder helpen. Aarzel niet om mij te contacteren. Alvast bedankt! Groetjes Ilyas
Transporteur in Lochristi (9080) - Gert
Gert
Lochristi
5/5 (17 reviews)
Hallo, ik heb een opel astra break, met trekhaak, eventueel met aanhangwagen ter beschikking. Ik kan me verplaatsen om u te helpen verhuizen, grof afval weg te brengen of leveringen te doen. Ik leef in Oost-Vlaanderen en werk in het Antwerpse. Ik ben vooral in de late namiddag + s'avonds en in de weekends beschikbaar. Ik ben werken gewoon dus kan handje toesteken waar nodig. Tot snel!
Transporteur in Desteldonk (9042) - Jean-claude
Jean-claude
Desteldonk
4.73/5 (11 reviews)
Hallo Kan je helpen met het op ruimen van zolder en kelder en tuin ook al is het voor grofvuil weg te doen Wil ik jullie zekker helpen met wat je wil
Transporteur in Oostakker (9041) - Jürgen
Jürgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
4.5/5 (4 reviews)
Hallo, Ik heb een Citroën jumpy en heb overdag heel wat vrije tijd. Heb je iets dat je dringend ergens naartoe wil gebracht zien? Of wil je misschien zelf ergens naartoe dat niet makkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer? Contacteer mij gerust.
Transporteur in Ertvelde (9940) - Anton
Anton
Ertvelde
5/5 (3 reviews)
ik ben ervaren in het besturen van zwaar geladen voertuigen met of zonder aanhangwagen, en ben zelf in het bezit van deze voertuigen. Ik ben een enthousiast persoon.
Transporteur in Oostakker (9041) - Bart
Bart
Oostakker
5/5 (2 reviews)
Heb je bij Ikea, Weba of een andere winkel iets gekocht dat niet in je auto past, dan kan ik je helpen om deze op te halen en bij jouw thuis te brengen met mijn eigen aanhangwagen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Oostakker (9041) - Mike
Mike
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Type auto: Ford tourneo courier Regio: Leuven en Gent Leeftijd: 32 Fysieke paraatheid: fit ............................................. verdere vragen?
Transporteur in Oostakker (9041) - Philippe
Philippe
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik ben heel stipt waardoor gemaakte afspraken heel nauwkeurig worden gemaakt. Bij personenvervoer kunt u rekenen op een goed voorkomen, discretie en veiligheid.
Transporteur in Oostakker (9041) - Kenny
Kenny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (1 reviews)
hallo iedereen, ik werk in 3 ploegen en ben regelmatig thuis in de week wanneer iedereen gaan werken is. daarom mag je mij altijd contacteren voor een levering of een afhaling. ik beschik over een camionette
Transporteur in Lochristi (9080) - Shauni
Shauni
Lochristi
Nieuw
Hi, ik ben Shauni en ben 23 jaar. Ik ben een bloemistendochter uit Lochristi en zou graag wat willen bijverdienen voor mijn toekomstig huisje. Ik heb geen specifieke specialisatie maar wil graag een handje toesteken waar ik kan.
Transporteur in Desteldonk (9042) - Karl
Karl
Desteldonk
Nieuw
Ik heb je graag bij verhuizen of vervoeren van andere zaken. Ik heb een camionette en ben vooral beschikbaar na 17u en in het weekend zaterdag en zondag.
Transporteur in Lochristi (9080) - Yorick
Yorick
Lochristi
Nieuw
Iets dat van A naar B moet maar waar je zelf geen vervoer kan regelen? Auto met aanhanger om grotere stukken of grotere hoeveelheden te vervoeren. Voor zwaardere stukken steeds zelf kunnen helpen laden/lossen
Transporteur in Oostakker (9041) - Gaëtan
Gaëtan
Oostakker
Nieuw
Ik doe als hoofdberoep koeriers werk dat is al een plus punt . Ik heb de juist vervoer ervoor. Ik ben klant vriendelijk. En ook super graag op de baan. En als ik iemand last minute kan helpen. Zo veel te beter e 😁
Transporteur in Oostakker (9041) - Philippe
Philippe
Oostakker
Nieuw
ik ben graag op de baan en heb geen schrik van werken. Ik heb een bestelwagen terbeschikking. Eens een meubel verhuizen zie ik wel zitten, wel geen volledige verhuis.
Transporteur in Desteldonk (9042) - Griet
Griet
Desteldonk
Nieuw
Wederom het fysieke werk ga ik niet uit de weg, het actief bezig zijn en daarmee iets kunnen betekenen maakt me blij, veel ervaring heb ik hierin niet maar het lijkt me zeer uitdagend
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Desteldonk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlot en vlug contact met dienstverleners, overzichtelijk, klantvriendelijk platform. Chatfunctie is een plus. ”
Azeddine
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Desteldonk: geëvalueerd met 4.91 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Desteldonk, prive chauffeur Desteldonk, transport Desteldonk, pakje verzenden Desteldonk, vervoerder Desteldonk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden