transport Sleidinge

Transport Sleidinge Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Sleidinge: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (235 reviews)
Ik help je graag bij ´t wegbrengen van grof vuil. Liefst op voorhand wat gesorteerd. Met een door de klant ter beschikking gestelde containerparkkaart. Kwestie van duidelijk af te spreken. Er kunnen, indien gewenst, tot 4 personen comfortabel meereizen. Uiteraard help ik bij ´t in en/of uitladen.
Wouter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (95 reviews)
Ik kan pakjes leveren, dingen ophalen, boodschappen ophalen en aan huis brengen en zoveel meer andere dingen. Ik beschik over een bestelwagen VW Caddy Maxi die over redelijk wat ruimte beschikt.
Transporteur in Wondelgem (9032) - Erol
Erol
Wondelgem
4.89/5 (88 reviews)
Dag beste mensen, met de jaren ervaring om huizen leeg te maken, het ophalen van grofvuil is geen enkel probleem. Ik beschik over een grote camionette als ook een dubbel assige remorque met verhooging. Alles is bespreekbaar, aarzel niet om beroep te doen op mij !
Transporteur in Ertvelde (9940) - Bart
Bart
Ertvelde
5/5 (11 reviews)
Beschik over een volkswagen transporter T5 . Met gesloten cabine. Lengte bagage 220cm. Breedte 110cm. Hoogte 140cm. Beschik ook over aanhanger. Gewoon rijbewijs. Mvg
Transporteur in Mariakerke (9030) - Kael
Kael
Mariakerke
5/5 (4 reviews)
Dag, ik rij met een Golf 7, heb zeker ervaring in het verkeer en ben dus ook een goede chauffeur. Bij deze kan ik zonder probleem pakketen of dergelijke die niet TE groot zijn op een veilige manier naar zijn bestemming brengen.
Transporteur in Ertvelde (9940) - Niels
Niels
Ertvelde
5/5 (4 reviews)
Beste, graag help ik u graag met u levering, ik beschik over een grote camionette of een vrachtwagen voor de grotere stukken. Hulp bij het laden en lossen indien nodig zou leuk zijn. Mvg
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Waarschoot (9950) - Cedric
Cedric
Waarschoot
5/5 (3 reviews)
Aangezien veel mensen in mijn omgeving nu alleen gaan wonen en ik dus vaak help verhuizen, heb ik ontdekt dat ik dit wel graag doe, ook via mijn werk heb ik al veel interieurs verhuisd, ik kijk met plezier wat ik voor u kan doen! 😁
Transporteur in Ertvelde (9940) - Anton
Anton
Ertvelde
5/5 (3 reviews)
ik ben ervaren in het besturen van zwaar geladen voertuigen met of zonder aanhangwagen, en ben zelf in het bezit van deze voertuigen. Ik ben een enthousiast persoon.
Transporteur in Ertvelde (9940) - Talha
Talha
Ertvelde
5/5 (3 reviews)
Dag, ik heb naar België 6 maanden geleden en ik volg een cursus Nederlands. Door Corona mijn lessen zijn online en ik ben bijna elke dag vrij. Ik ben jong en gezond en ik ben ook sterk :) Dus deze job is perfect voor me! Ik wil graag u helpen.
Transporteur in Wondelgem (9032) - Philippe
Philippe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wondelgem
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal, ik ben een betrouwbare en correcte zelfstandige van 57 jaar, die door de corona-crisis een switch moet maken in het professionele leven. Ik beschik over een VW transporten en aanhangwagen . Buitenlandse reizen zijn geen enkel probleem. Ik spreek vlot engels en heb een nota van frans.
Transporteur in Lovendegem (9920) - Jakob
Jakob
Lovendegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een kleine 5-deurs wagen die perfect kan dienen voor verplaatsing van goederen en personen. Ikzelf ben uiteraard in het bezit van een rijbewijs B met vele kilometers ervaring. Mijn rijstijl is rustig. De wagen is uitgerust met een trekhaak, ikzelf heb echter geen aanhangwagen ter beschikking.
Transporteur in Evergem (9940) - Yara
Yara
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik kom altijd op tijd en bezorg leveringen met uiterst voorzichtigheid. Ik heb zelf een wagen dus daar moet men zich niet druk om maken en ik ben heel betrouwbaar
Transporteur in Mariakerke (9030) - Daan
Daan
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Heffen en tillen van zware stukken tijdens een verhuis, in- en uitpakken alsook transport met een aanhangwagen zijn de taken waar ik u kan bij helpen.
Transporteur in Grotenberge (9620) - Gieljan
Gieljan
Grotenberge
Nieuw
Ervaring op boerderijen, grote tuinen, kleine tuinen, ... Ervaring met zitgrasmachines, duwgrasmachines, snoeien, graskanten afdoen, bladeren opruimen, haag scheren, dakgoten schoonmaken. Ik werk hoofdzakelijk in den rond Zottegem en Evergem. Groeten, Gieljan
Transporteur in Waarschoot (9950) - Wim
Wim
Waarschoot
Nieuw
Hallo. Ik ben Wim, 46 jaar jong en zit boordevol energie. Ik hou ervan mensen te helpen. Ik ben zelf meubelontwerper en ben dus vanzelfsprekend goed in houtbewerking. Ook geef ik graag bijles wiskunde aan kinderen tot 15 jaar. Ik heb zelf een wiskundige opleiding genoten en ben zeer geduldig. Wat je ook niet zou verwachten, is dat ik graag strijk. Het geeft me rust. Dus ook dat kan.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Sleidinge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlot en vlug contact met dienstverleners, overzichtelijk, klantvriendelijk platform. Chatfunctie is een plus. ”
Azeddine
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Sleidinge: geëvalueerd met 4.91 door 450 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Sleidinge, prive chauffeur Sleidinge, transport Sleidinge, pakje verzenden Sleidinge, vervoerder Sleidinge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden