transport Lovendegem

Transport Lovendegem Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Lovendegem: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
4.98/5 (235 reviews)
Ik help je graag bij ´t wegbrengen van grof vuil. Liefst op voorhand wat gesorteerd. Met een door de klant ter beschikking gestelde containerparkkaart. Kwestie van duidelijk af te spreken. Er kunnen, indien gewenst, tot 4 personen comfortabel meereizen. Uiteraard help ik bij ´t in en/of uitladen.
Transporteur in Ertvelde (9940) - Bart
Bart
Ertvelde
5/5 (11 reviews)
Beschik over een volkswagen transporter T5 . Met gesloten cabine. Lengte bagage 220cm. Breedte 110cm. Hoogte 140cm. Beschik ook over aanhanger. Gewoon rijbewijs. Mvg
Transporteur in Mariakerke (9030) - Jaspee
Jaspee
Mariakerke
5/5 (6 reviews)
Om op een aangename, efficiënte manier van punt a naar punt b te raken kan je steeds op mij rekenen. Ik heb een grote auto met trekhaak, grote stukken hoeven geen probleem te zijn. Ik ben flexibel.
Transporteur in Mariakerke (9030) - Kael
Kael
Mariakerke
5/5 (4 reviews)
Dag, ik rij met een Golf 7, heb zeker ervaring in het verkeer en ben dus ook een goede chauffeur. Bij deze kan ik zonder probleem pakketen of dergelijke die niet TE groot zijn op een veilige manier naar zijn bestemming brengen.
Transporteur in Waarschoot (9950) - Cedric
Cedric
Waarschoot
5/5 (3 reviews)
Aangezien veel mensen in mijn omgeving nu alleen gaan wonen en ik dus vaak help verhuizen, heb ik ontdekt dat ik dit wel graag doe, ook via mijn werk heb ik al veel interieurs verhuisd, ik kijk met plezier wat ik voor u kan doen! 😁
Transporteur in Wondelgem (9032) - Philippe
Philippe Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wondelgem
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal, ik ben een betrouwbare en correcte zelfstandige van 57 jaar, die door de corona-crisis een switch moet maken in het professionele leven. Ik beschik over een VW transporten en aanhangwagen . Buitenlandse reizen zijn geen enkel probleem. Ik spreek vlot engels en heb een nota van frans.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Lovendegem (9920) - Jakob
Jakob
Lovendegem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een kleine 5-deurs wagen die perfect kan dienen voor verplaatsing van goederen en personen. Ikzelf ben uiteraard in het bezit van een rijbewijs B met vele kilometers ervaring. Mijn rijstijl is rustig. De wagen is uitgerust met een trekhaak, ikzelf heb echter geen aanhangwagen ter beschikking.
Transporteur in Mariakerke (9030) - Erwin
Erwin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
U staat op punt om te verhuizen, maar u ziet echter niet zitten voor het zware werk of u bezit soms geen wagen of aanhangwagen dan bent u zeker aan het juiste adres.
Transporteur in Evergem (9940) - Yara
Yara
Evergem
4.0/5 (1 reviews)
Ik kom altijd op tijd en bezorg leveringen met uiterst voorzichtigheid. Ik heb zelf een wagen dus daar moet men zich niet druk om maken en ik ben heel betrouwbaar
Transporteur in Mariakerke (9030) - Thibaut
Thibaut
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een b en c rijbewijs, zelf heb ik een auto + aanhangwagen en camionette + aanhangwagen ter beschikking. Alvast bedankt en hopelijk tot binnenkort
Transporteur in Mariakerke (9030) - Daan
Daan
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Heffen en tillen van zware stukken tijdens een verhuis, in- en uitpakken alsook transport met een aanhangwagen zijn de taken waar ik u kan bij helpen.
Transporteur in Waarschoot (9950) - Tom
Tom
Waarschoot
5/5 (1 reviews)
Ik heb een camionette terbeschikking om jullie te helpen om afval te vervoeren naar het containterpark. Hopelijk tot binnenkort.
Transporteur in Mariakerke (9030) - Thomas
Thomas
Mariakerke
Nieuw
Hallo iedereen. Ik ben Thomas, 38j en in het dagelijks leven ben ik lijnbuschauffeur. Daar ik door mijn job veel vrije tijd heb ben ik op zoek naar een leuke bijverdienste. Mijn leuze is eigenlijk: "Ik heb 2 handen gekregen en ik kan ze gebruiken!" Horeca en voeding (slagerij en restaurant), transport en bouw zijn sectoren waarin ik de laatste 20j een pak ervaring heb opgebouwd. Aarzel niet.
Transporteur in Waarschoot (9950) - Wim
Wim
Waarschoot
Nieuw
Hallo. Ik ben Wim, 46 jaar jong en zit boordevol energie. Ik hou ervan mensen te helpen. Ik ben zelf meubelontwerper en ben dus vanzelfsprekend goed in houtbewerking. Ook geef ik graag bijles wiskunde aan kinderen tot 15 jaar. Ik heb zelf een wiskundige opleiding genoten en ben zeer geduldig. Wat je ook niet zou verwachten, is dat ik graag strijk. Het geeft me rust. Dus ook dat kan.
Transporteur in Evergem (9940) - Lunacathan
Lunacathan
Evergem
Nieuw
Beste, Voor mijn job ben ik al jarenlang op de baan. Pakketvervoer, personenvervoer, verhuis, containerpark of warenhuis, ik deed het al allemaal. Ik ben zelf in het bezit van een personenwagen vw caddy maxi (7 plaatsen en nog bergruimte) maar ik ben ook in het bezit van een rijbewijs voor een bus en vrachtwagen. Ik woon te 9940 Evergem. Heeft u transport of vervoer nodig, contacteer me.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Lovendegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Vlot en vlug contact met dienstverleners, overzichtelijk, klantvriendelijk platform. Chatfunctie is een plus. ”
Azeddine
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Lovendegem: geëvalueerd met 4.92 door 267 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Lovendegem, prive chauffeur Lovendegem, transport Lovendegem, pakje verzenden Lovendegem, vervoerder Lovendegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden