transport Lier

Transport Lier Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Lier: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Lier (2500) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (30 reviews)
Leveringen nationaal en internationaal, bij ons zijn uw goederen in goede handen, correct en met de nodige discretie, flexibel en betrouwbaar.........
Edwin is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Transporteur in Lier (2500) - Edwin
Edwin
Lier
5/5 (14 reviews)
Met een citroen c3 kan ik snel kleine ritten uitvoeren voor u. Moet er een groot pak terug naar de post? Leeggoed binnenbrengen, drank halen zaterdags. Kortom uw klusje past er vast en zeker ergens tussen.
Transporteur in Duffel (2570) - Niels
Niels
Duffel
5/5 (5 reviews)
Hallo! Ik kan u helpen met het leveren van goederen, boodschappen doen of met het vervoeren van personen. Ik beschik over een kleine wagen en kan dus geen grote dingen vervoeren. Ik kijk er naar uit om u verder te helpen!
Transporteur in Lier (2500) - Hugo
Hugo
Lier
5/5 (5 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking die je kan gebruiken om goederen te verhuizen of dingen naar containerpark te doen. Ik heb al verschillende verhuizen gedaan. Ik kan tillen, ik werk veilig en zorg ervoor dat je verhuis vlotjes verloopt.
Transporteur in Koningshooikt (2500) - Sukri
Sukri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Koningshooikt
5/5 (4 reviews)
Ik heb en een camionette en een hele grote aangangwagen ter beschikking om alles op te halen waar u van af wilt , ik breng het weg naar het containerpark en laat het proper achter bij u.
Transporteur in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik heb mijn voorlopig rijbewijs en moet dus nog veel rijden. Ik vindt verhuizen en op verschillende plaatsen komen leuk. Graag zou ik door rond te rijden voor mensen veel leren rijden op de baan. Ik mag rijden van maandag 6u tot vrijdag 22u en zaterdag en zondag tussen 6u en 22u
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Lier (2500) - Salvatore
Salvatore
Lier
5/5 (1 reviews)
Overdag werk ik. Mercedes Citan camionette met 2 zitplaatsen Ik ben professioneel elke dag op de baan als apotheker, de nodige rijervaring is dus aanwezig. Ik kijk er naar uit om jullie verder te helpen indien nodig
Transporteur in Lier (2500) - Marc
Marc
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik beschik over een personenwagen en ben bereid om te helpen als privé chauffeur voor de nodige verplaatsing of levering aan huis. Levering of afhalen van kleine pakketjes, enz...
Transporteur in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik ben vooral beschikbaar in de avond en in het weekend. Dus als je graag nog een levering laat doen door mij, dan kan je mij op de hoogte brengen. Ik heb geen camionette, maar een gewone auto
Transporteur in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
Nieuw
Hoi, Ik ben Steven uit Lier. Ik ben 30 jaar en op zoek naar een fijne bijverdienste. Ik ben al 6 jaar als opvoeder/begeleider aan het werken in een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Ik ben sociaal in de omgang, gebruik veel humor en sta open voor een variatie aan werk.
Transporteur in Duffel (2570) - Peter
Peter
Duffel
Nieuw
Ik heb een Opel Insinia break en kan pakjes of andere leveringen afleveren en dit in heel Belgie .Ik ben heel punktuweel en werk zeer nauwkeurig en snel .
Transporteur in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
In tegenstelling tot vele mensen vind ik het wel fijn om te verhuizen. Ik heb momenteel een Opel Astra ter beschikking dus veel grote dingen kan ik niet verhuizen maar ik ben altijd wel te vinden om te helpen tillen.
Transporteur in Lier (2500) - Stan
Stan
Lier
Nieuw
Dag iedereen, heb van het werk een lichte vracht ter beschikking (eentje 1x verlengd en verhoogd een eentje met gesloten laadbak). Auto is natuurlijk ook mogelijk.
Transporteur in Lier (2500) - Kyani
Kyani
Lier
Nieuw
Meubels uit elkaar halen is voor mij geen probleem. Ik heb ook een goede inzicht in dingen stapelen/inladen. Bij een verhuis worden er meestal zware meubels vervoerd, daarvoor ben ik de perfect man! Ik heb veel kracht en werk graag hard!
Transporteur in Duffel (2570) - Jordy
Jordy
Duffel
Nieuw
Grote items aangekocht 2dehands ? Spulletjes gekregen van je vrienden maar kan het zelf niet ophalen? Geen probleem, ik beschik over een grote bestelwagen waar al je spulletjes in kunnen. Zowel inladen als uitladen tot waar je items horen te staan.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ Een zeer goed initiatief als je niet weet waar je met grote spullen naartoe moet en je ze zelf niet naar het containerpark kan brengen. Alles is verlopen volgens de gemaakte afspraak. Top! ”
Ali
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Lier: geëvalueerd met 5.0 door 63 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Lier, prive chauffeur Lier, transport Lier, pakje verzenden Lier, vervoerder Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden